cabdik Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 μωρε, το ξερω. αλλα το λεω γιατι ειχα διαβασει καποιες περιπτωσεις, που τους ελεγαν απο το καταστημα, οτι δεν ειναι τα ιδια...!!
disqualified Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 μωρε, το ξερω. αλλα το λεω γιατι ειχα διαβασει καποιες περιπτωσεις, που τους ελεγαν απο το καταστημα, οτι δεν ειναι τα ιδια...!! ακομα και οταν το electroworld είχε φυσικη παρουσια με καταστηματα, μπορουσαν να τσεκαρουν αν υπαρχει το ιδιο προιον στον κωτσοβολο και σου ελεγαν να το παρεις απο εκει αν δεν το ειχαν. Στην ουσια ειναι το ιδιο καταστημα δε χωραει ουτε η παραμικρη αμφιβολια
cabdik Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 την παρελαβα χτες την τηλεοραση, και ασχοληθηκα με το στησιμο της. πολυ ευκολη, οφειλω να ομολογησω στο στησιμο!! και δεν εννοω μονο την βαση!! με το που την εστησα, το πρωτο πραμα που εκανα, ηταν να την συνδεσω με ethernet στο ρουτερ και στο δικτυο μου. η συνδεση? εντελως αυτοματη. βρηκε το δικτυο και συνδεθηκε, χωρις αλλη κινηση!!! επειτα, συντονισμος και τακτοποιηση καναλιων. στην τακτοποιηση των καναλιων, εφαγα τον περισσοτερο χρονο απο οσο ασχοληθηκα με την τηλεοραση..!! θελει ενα-ενα, να τα βαλεις με τη σειρα που θες. αλλα μια φορα το κανεις!! επειτα δοκιμασα τα αρχεια βιντεο-ταινιες. ενω ξερω οτι η samsung παιζει τα παντα, εν τουτοις, τα mkv μου, δεν τα αναγνωριζε!! τα εβαλα μεσω δικτυου, αλλα θα δοκιμασω να συνδεσω και το δισκο απευθειας στην τηλεοραση, να δω! κοιταξα μηπως θελει update firmware αλλα δεν βρηκε κατι νεοτερο απο αυτο που εχει ηδη! μηπως θελει καποια ρυθμιση? αν ξερει καποιος, ας βοηθησει!! εχει πολλες ρυθμισεις για εικονα- ηχο, πολυ καλο μαυρο (με τα δικα μου μετρα) για LCD οθονη.., αρκετα δυνατα ηχεια. αυτα για πρωτη μερα επαφης. μετα απο μερικες μερες που θα εχω συνηθισει και θα τη δουλεψω περισσοτερο, θα δω και τι αλλα + και - εχει!
sattack Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 εμενα παλι, οσα mkv δοκιμασα τα επαιξε ολα.
The_Judas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Οι προσφορές του ελεκτρο είναι μόνο μέσω παραγγελίας ιντερνετ ή και για άμεση παραλαβή από το κατάστημα;
karetsos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 δε νομίζω να υπάρχει πλέον κατάστημα electroworld. ουσιαστικά μόνο την επωνυμία κρατήσαν και είναι το ίδιο με τον Κωτσόβολο (δηλαδή Dixons)
mlitsis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Ρίξτε μια ματιά και εδώ, πείρε ακριβώς την ίδια ενας φίλος απο το κατάστημα 230! βέβαια τώρα ανεβάσανε την τιμη αλλα πάλι φθηνή μου φαίνεται http://www.systemsolution.com.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=30149
KoGi Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Ρίξτε μια ματιά και εδώ, πείρε ακριβώς την ίδια ενας φίλος απο το κατάστημα 230! βέβαια τώρα ανεβάσανε την τιμη αλλα πάλι φθηνή μου φαίνεται http://www.systemsol...roduct_id=30149 Δεν αξιζει κατα τη γνωμη μου, τσαμπα τα λεφτα... κλασεις ανωτερη η Samsung!!! Ασε που η εμπειρια μου με μια 32αρα Toshiba δεν ηταν και τοσο καλη.
cabdik Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 εμενα παλι, οσα mkv δοκιμασα τα επαιξε ολα. εχεις βαλει καποια ρυθμιση? ποιο firmware εχεις? Ρίξτε μια ματιά και εδώ, πείρε ακριβώς την ίδια ενας φίλος απο το κατάστημα 230! βέβαια τώρα ανεβάσανε την τιμη αλλα πάλι φθηνή μου φαίνεται http://www.systemsolution.com.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=30149 1 δεν ειναι FULL HD 2 δεν παιζει σε δικτυο
JIMBOAthens Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 1 δεν ειναι FULL HD 2 δεν παιζει σε δικτυο Ε, προφανώς γι'αυτό έχει και αυτή την τιμή...
cabdik Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Ε, προφανώς γι'αυτό έχει και αυτή την τιμή... προφανως!! αλλα το ζητουμενο ειναι να προταθει κατι καλυτερο, οχι κατι χειροτερο..!
xenosapo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Η 37αρα στα 359 απο electro http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10101170&cmicc=bgsamsung37&utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_content=bgsamsung37&utm_campaign=salesbgcompugps120123 , στα 445 η αμεσως φτηνοτερη τιμη στον τσιγγουνη.
sattack Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 εχεις βαλει καποια ρυθμιση? ποιο firmware εχεις? οχι, δεν εχω κανει τιποτα. μαλιστα πριν την αγορασω, ειχα παρει μαζι μου ενα σκληρο και τον συνεδεσα στο εκθεσιακο μοντελο αλλου καταστηματος, και αφου ειδα οτι επαιξε τα παντα που ειχα μεσα, τοτε αποφασισα να την αγορασω.
cabdik Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 λοιπον, βρηκα ποια ειναι η παγιδα!! αν συνδεσεις την τηλεοραση, απλα στο δικτυο του σπιτου, παιζει με windows media player, με τον οποιο δεν παιζει MKV!! πρεπει να εγκατασταθει το προγραμμα allshare ΚΑΙ στο πισι, ωστε η συνδεση της TV με το δικτυο, να γινεται μεσω αυτου του προγραμματος! εκει οριζεις και τους φακελους που θελεις κοινοχρηστους! ετσι παιζει τα παντα, γιατι παιζει ο player της τηλεορασης!! αψογος!!
yugo007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα, οι κάτοχοι της εν λόγω tv μπορείτε να μου πείτε τι firmware έχετε ? η δική μου έχει μείνει στο 001006.1 ποθ βγήκε το 2011 ... Στην σελίδα της Samsung βλέπω νεότερο, ωστόσο δεν μπορώ να το περάσω ούτε μέσω USB ούτε μέσω Update απο την TV .. Έχει κανείς καμιά ιδέα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις