bele Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδες! Το καλοκαιρι αγορασα ενα laptop turbo-x απο το plaisio γιατι εχει φοβερα χαρακτηριστικα(i7 2630qm,8gb ram,GT 540m 2gb,Western Digital 750gb 7200rpm) σε χαμηλη τιμη. Mεχρι στιγμης δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα, απλα θα ηθελα να σιγουρευτω για το αν ειναι φυσιολογικες θερμοκρασιες που εχω.Οριστε και μια εικονα σε idle κατασταση. Η θερμοκρασια της gpu δεν φαινεται γιατι οταν δεν παιζω παιχνιδια λειτουργει μονο η HD 3000. Γενικοτερα εχω ακουσει οτι οι i7 ειναι αρκετα ζεστοι επεξεργαστες.Οταν παιζω παιχνιδια η cpu φτανει περιπου 60-65 βαθμους αλλα στην gpu δεν μου λεει μαλλον επειδη θαεχει κολλησει κανενας αισθητηρας . Η βαση του laptop εχει πεντε ανοιγματα οπου μπαινει ο αερας και ενα μεγαλο ανοιγμα απο αριστερα(μεσα φαινονται κατι σαν χαλκινοι αεραγωγοι) οπου βγαινει.Τον μονο καθαρισμο που εχω κανει μεχρι τωρα ειναι να ανοιξω αυτο το καπακι και να καθαρισω με ενα πιστολακι μαλλιων το ανεμιστηρακι και ενα κομματι της μητρικης. Εχει επισης ενα αλλο καπακι το οποιο δεν ενοιξα γιατι μια βιδα ηταν πολυ σφιχτη και φοβηθηκα μην το σπασω...θα δοκιμασω ξανα..ισως κατω απο αυτο ειναι ο σκληρος ή ο επεξεργαστης. Για να μην σας κουραζω αλλο...ειναι ok αυτες οι θερμακρασιες ή μηπως χρειαζεται καμια βαση ψυξης?Ποια μου προτεινετε? Για αλλαγη παστας στην cpu δεν νομιζω αλλα αν πρεπει θα χρειαστω τη βοηθεια σας για να το κανω. Ευχαριστω και καλες γιορτες! Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2011 από bele
stamatisx Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μια χαρά είναι οι θερμοκρασίες, μην ανησυχείς
bele Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Ωραια. Παντως αν επειχειρησω μια αλλαγη παστας σε cpu/gpu και εναν πιο προσεγμενο καθαρισμο θα δω καμια βελτιωση?Το λαπτοπ το δουλευω εδω και 5 μηνες.Μπορειτε να μου δωσετε ενα link μεσα απο το φορουμ ή απο καποια αλλη πηγη για να δω πως μπορω να αλλαξω την παστα? Ευχαριστω!
karmen1983 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Αν το ανοίξεις χάνεις την εγγύηση. Να αλλάξεις πάστα στους 5 μήνες δε νομίζω να σε βοηθήσει και ειδικά όταν δεν ξέρεις. Οι θερμοκρασίες σου για i7 είναι μια χαρά
bele Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Oκ λοιπον, το αφηνω οπως ειναι, το πολυ πολυ να παρω μια βαση...οσο για την εγγυηση, εχω ηδη ανοιξει το καπακι στην βαση του λαπτοπ.
SPANK Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Όπως ειπαν και οι προηγούμενοι μια χαρά ειναι οι θερμοκρασίες σου και για laptop, απο εκει και πέρα πάρε μια βασούλα με ανεμιστήρα οταν μπεί το καλοκαιράκι αν δεις οτι καψώνει πολύ
MoviemakerGr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Πάντα όμως υπάρχει κ αυτή η θεωρία.. > http://www.insomnia.gr/topic/430253-%ce%b2%ce%ac%cf%83%ce%b7-laptop/page__view__findpost__p__4451565
bele Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Κατι τετοιο http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Laptop-Acc/Stands/CoolerMaster-Notebook-Cooler-NotePal-U2-14-17-Black-R9-NBC-8PBK-GP.htm για βαση πως σας φαινεται? Μιλαμε για 15,6΄΄ και τα ανοιγματα εισοδου του αερα βρισκονται κατω αριστερα και το ανοιγμα εξοδου πλαγια αρστερα.
MoviemakerGr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Υπάρχουν πολύ καλύτερες.. για τα χρήματα της όμως είναι μια χαρά αρκεί ο 80αρης ανεμιστήρας να είναι και αθόρυβος..
Xristaras12 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Κατι τετοιο http://www.plaisio.g...NBC-8PBK-GP.htm για βαση πως σας φαινεται? Μιλαμε για 15,6΄΄ και τα ανοιγματα εισοδου του αερα βρισκονται κατω αριστερα και το ανοιγμα εξοδου πλαγια αρστερα. τη συγκεκριμενη την ειχα προτεινει σε φιλη αλλα με τους 3 ανεμιστηρες,σε ενα dell με ι5 2410 και gt525m το αποτελεσμα;10-15 βαθμοι πιο κατω σε gaming!
sotos 1 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Κατι τετοιο http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Laptop-Acc/Stands/CoolerMaster-Notebook-Cooler-NotePal-U2-14-17-Black-R9-NBC-8PBK-GP.htm για βαση πως σας φαινεται? Μιλαμε για 15,6΄΄ και τα ανοιγματα εισοδου του αερα βρισκονται κατω αριστερα και το ανοιγμα εξοδου πλαγια αρστερα. δες και αυτην Link με 600 rpm και μεγαλο fan
bele Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Τι θα ηταν προτιμοτερο? Ενας μεγαλος ανεμιστηρας που θα ψυχει ολη τη βαση ή δυο πιο μικροι που θα εστιαζουν κατευθειαν στους αεραγωγους?
Xristaras12 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Τι θα ηταν προτιμοτερο? Ενας μεγαλος ανεμιστηρας που θα ψυχει ολη τη βαση ή δυο πιο μικροι που θα εστιαζουν κατευθειαν στους αεραγωγους? εγω θα προτιμουσα τοπικα.Αλλο να εστιαζεις ενα ανεμιστηρακι σε μια συγκεκριμενη θεση κ αλλο να χτυπαει γενικοτερα μια επιφανεια. Αποψη μου βεβαια.
sotiris123 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Κατι τετοιο http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Laptop-Acc/Stands/CoolerMaster-Notebook-Cooler-NotePal-U2-14-17-Black-R9-NBC-8PBK-GP.htm για βαση πως σας φαινεται? Μιλαμε για 15,6΄΄ και τα ανοιγματα εισοδου του αερα βρισκονται κατω αριστερα και το ανοιγμα εξοδου πλαγια αρστερα. τη συγκεκριμενη βαση εχω κ εγω... ειναι παρα πολυ καλη με η χωρις ανεμηστηρες... επισης ειναι πολυ βολικη οταν θες να την μεταφερεις μαζι με το λαπτοπ γτ ειναι σαν θηκη κ δεν πιανει προσθετο χωρο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα