DeareN Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 (κατι σαν τους δέκτες mpeg2 οταν βγήκαν οι mpeg4 ) Πρέπει όμως να το τονίζουμε αυτό, οχι να αφήνουμε τον καθένα να κάνει Promotion με το να λέει οτι το web os στις λειτουργίες του είναι πολύ ανώτερο απο android και ios. και οταν ακομα και αγγλια παιζει πολυ πιο πάνω απο 224 λογικό ειναι εδω να το λέμε προσφορα. Πρέπει όμως να καταλάβουμε οτι επειδή στην αγγλία παίζει παραπάνω αυτό δε σημαίνει οτι μας κανουν χάρη στην Ελλάδα απο την 'υπερ-προσφορά' που βγάλαν.
drgci Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 τωρα η παραγγελια μου βρισκεται σε κατασταση συγκεντρωση προιοντων, που συμαινει αν ολα πανε καλα αυριο θα το εχω!! σημερα παντως περασα απο το e-shop και μου ειπαν οτι το πολυ σημερα η αυριο θα μου ερθει το tabletακι μπορει το web os να μην ειναι το καλυτερο λειτουργικο αλλα το hp touchpad διαθετει το πιο ισχυρο hardware αυτην την στιγμη και αυτο για μενα ειναι πολυ συμαντικο αφου η hacking σκηνη θα ασχοληθει μαζι του
zacharis1955 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 "Αναμένεται νέα παραλαβή στις 04 Ιανουαρίου"...
Bourdoulas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Παρακαλώ όποιος γνωρίζει να μου παραγγείλει τρια (3) Touchpad στα 99 δολάρια. Και τα ρέστα τσίχλες.
ColdFusion Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 DeareN φιλε μου δεν μπορω να καταλαβω τι σκαλωμα εχεις φαει ?(φιλικα παντα) Ο καθενας κρινει με βασει τις αναγκες του εγω προσωπικα εκανα παραγγελια γιατι στα χρηματα του δεν υπαρχει κατι καλυτερο, για καμια ταινια , διαβασμα pdf και internet. Ειναι σιγουρο οτι αν το παραλαβω τελικα θα του βαλω android απο την πρωτη μερα. Τωρα αν ειναι μουφα τι να κανουμε εχασα 224 ευρω.
stigmes Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 εγώ μόνο μια ερώτηση θέλω να κάνω στον φίλο DeareN χωρίς δόση ειρωνείας η κάτι άλλο , απλά όπως είχα πει πιο πάνω όσοι το θάβουν πολύ απλά δεν το έχουν δουλέψει και οι πιο πολλοί ούτε καν δει από κοντά .και δεν καταλαβαίνω γιατι σε καθε σελίδα πρέπει να λεμε πάλι απο την αρχη πόσο ακριβό ειναι και ποσο άσχημη αγορά κλπ κλπ γκρινιάζετε όλοι για το αν ειναι ακριβό ενα είδος πολυτελείας στη χώρα μας (που στο κάτω κάτω κανείς ούτε σε αναγκάζει να πάρεις ούτε αν δεν το πάρεις θα πάθεις και τίποτα ), την στιγμή που ακόμα και το ψωμί η το γάλα που είναι είδη πρώτης ανάγκης ειναι στα ύψη , δεν αναλύουμε το οικονομικοπολιτικό πρόβλημα της Ελλάδας στο παρών θέμα ... μια προσφορά αναλύουμε έλεος edit. πολύ γυφτιά αυτό που έκανε το e-shop και πρέπει να φάνε τρελό κράξιμο
samniotis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Πάντως αν κάποιος παραλάβει αύριο με την αρχική τιμή, θα πρέπει να τους το κάνει θέμα - δεν έχει ξαναγίνει. Στην τελική ακόμη κι αν δεν μπόρεσαν να ξαναβρούν στην ίδια τιμή αγοράς με πρίν, θα έπρεπε είτε να το ανακοινώσουν, είτε να το βγάλουν σε άλλο crazy sundays και να αφήσουν αυτής της εβδομάδας με την ένδειξη "εξαντλημένο"! Δέν πιστεύω να υπάρξει άνθρωπος που θα δεχτεί να αγοράσει προιόν προσφοράς με καπέλο!!!
Moderators matrixxx Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δέν πιστεύω να υπάρξει άνθρωπος που θα δεχτεί να αγοράσει προιόν προσφοράς με καπέλο!!! Οχι, αλλα σιγουρα θα υπαρξουν πολλοι που θα νομισουν οτι επιασαν τον παπα απο τα @@ ακομα καλυτερα που προλαβαν και το πηραν στα 224. Κολπα marketing ειναι αυτα και πολλα αλλα, οπως το να ξαναπεσει στα 224 και να τρεξουν "να προλαβουν" καποιοι που δεν ειχαν ψηθει αρκετα για την αγορα του αρχικα.
drgci Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Οχι, αλλα σιγουρα θα υπαρξουν πολλοι που θα νομισουν οτι επιασαν τον παπα απο τα @@ ακομα καλυτερα που προλαβαν και το πηραν στα 224. Κολπα marketing ειναι αυτα και πολλα αλλα, οπως το να ξαναπεσει στα 224 και να τρεξουν "να προλαβουν" καποιοι που δεν ειχαν ψηθει αρκετα για την αγορα του αρχικα. εγω λεω να το κρατησουν μονιμα στα 244 ευρω
DeareN Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 DeareN φιλε μου δεν μπορω να καταλαβω τι σκαλωμα εχεις φαει ?(φιλικα παντα) Ο καθενας κρινει με βασει τις αναγκες του εγω προσωπικα εκανα παραγγελια γιατι στα χρηματα του δεν υπαρχει κατι καλυτερο, για καμια ταινια , διαβασμα pdf και internet. Ειναι σιγουρο οτι αν το παραλαβω τελικα θα του βαλω android απο την πρωτη μερα. Τωρα αν ειναι μουφα τι να κανουμε εχασα 224 ευρω. Δεν έχω φάει σκάλωμα φίλε μου, την άποψη μου γραφω, αν σου φάνηκε κατι τέτοιο καλά κανεις και το επισημαίνεις.. εγώ μόνο μια ερώτηση θέλω να κάνω στον φίλο DeareN χωρίς δόση ειρωνείας η κάτι άλλο , απλά όπως είχα πει πιο πάνω όσοι το θάβουν πολύ απλά δεν το έχουν δουλέψει και οι πιο πολλοί ούτε καν δει από κοντά .και δεν καταλαβαίνω γιατι σε καθε σελίδα πρέπει να λεμε πάλι απο την αρχη πόσο ακριβό ειναι και ποσο άσχημη αγορά κλπ κλπ Δεν το έχω δουλέψει το συγκεκριμένο tablet αλλά έχουν περάσει πολλά στα χέρια μου γκρινιάζετε όλοι για το αν ειναι ακριβό ενα είδος πολυτελείας στη χώρα μας (που στο κάτω κάτω κανείς ούτε σε αναγκάζει να πάρεις ούτε αν δεν το πάρεις θα πάθεις και τίποτα ), την στιγμή που ακόμα και το ψωμί η το γάλα που είναι είδη πρώτης ανάγκης ειναι στα ύψη , δεν αναλύουμε το οικονομικοπολιτικό πρόβλημα της Ελλάδας στο παρών θέμα ... μια προσφορά αναλύουμε έλεος Ισα ίσα που εγώ έχω ήδη προτείνει να κρατήσει ο κόσμος λίγα λεφτά παραπάνω και να πάρει κάτι με υποστήριξη για τα μελλοντικά software και εφαρμογές γιατί δεν είναι σίγουρο οτι θα του βάλουν ICS οι developers. edit. πολύ γυφτιά αυτό που έκανε το e-shop και πρέπει να φάνε τρελό κράξιμο για αυτό πιο πολύ είμαι αντίθετος για τη συγκεκριμένη αγορά. Κατά το παρελθόν έχουν δείξει ποιοι είναι και δε νομίζω να αλλάξει κάτι τώρα... Ρε παιδιά για να μην το κουράζουμε η άποψη μου είναι η εξής Στα + Πολύ καλή οθόνη (IPS) 1024x768 ( To Xoom έχει 1280x800 αλλά και 10.1 ιντσες) Ισχυρός επεξεργαστής (Snapdragon) 224-244 ευρώ και παράδοση σε όλα τα e-shops δωρεαν νομίζω Στα - Ελλειψη gps Eλλειψη πίσω κάμερας που είναι άλλη φάση να βγάζεις 720p video και photos και να τα βλέπεις στις 10 ιντσες εκείνη τη στιγμή Ελλειψη αναβαθμίσεων λειτουργιού και updates Τεράστεια έλλειψη εφαρμογών σε σχέση με Android Market και itunes store Σίγουρες ασυμβατότητες με τις σύγχονες εφαρμογές αν του βάλεις android εκτός αν βρεις τον τρόπο To web os απο μόνο του πέθανε, το τι θα γίνει στο open source στο μέλλον είναι ρίσκο... Και το κυριότερο απο όλα το δίνει το e-shop με οτι αρνητικό (για εμένα) και οτι θετικό (για κάποιους) συνεπάγεται.. Παντως opinions are like assholes , everybody has one έτσι και εγώ. Δε σημαίνει οτι όλες είναι σωστές και οτι όλοι συμφωνούμε. Απλά καποια πράγματα στο συγκεκριμένο thread μου φανηκαν 'υποπτα' , αυτό μόνο.
Galaxy Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Παντως opinions are like assholes , everybody has one έτσι και εγώ. Σωστός κρατάω την τελευταία σου άποψη και συμφωνώ . Εγώ πάντως ακόμη το σκέφτομαι αλλά μάλλον θα το πάρω μια που η γυναίκα έχει καβαντσώσει το Ipad για πάντα ...
DeareN Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Σωστός κρατάω την τελευταία σου άποψη και συμφωνώ . Εγώ πάντως ακόμη το σκέφτομαι αλλά μάλλον θα το πάρω μια που η γυναίκα έχει καβαντσώσει το Ipad για πάντα ... Χαίρομαι που συμφωνείς Galaxy και μακάρι να το βρεις αν δεν κανουν τα γνωστά παιχνίδια τους εκει στο e-shop. 'Eπεσες (Galaxy) και στα 199€ μια χαρά είμαστε http://www.insomnia.gr/topic/431457-samsung-galaxy-s-%CF%83%CF%84%CE%B1-199-e-media-markt/
Moderators matrixxx Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Λετε να φερουν και το pre 3? Σωστος! 224/70=3 και κατι, αρα το PRE3 θα το δωσουν στην καταπληκτικη τιμη των 60€*3=180, αντε για μας 200 ευρουλακια. Και δημιουργειται το ερωτημα: 200 ευρω, pre3 ή galaxy S;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα