jonkyr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δικιο εχεις matrix, αλλα με τις προσφορες που (δεν) εχει το Black Friday, πιασαμε (οκ, εγω φταιω αρκετα γι' αυτο) το οφ τοπικ. Αλλωστε, ακομα δεν εχουμε παραλαβει τα προηγουμενα, θα περιμενουμε τα "φρεσκα"; Για να... συνεχισω το σπαμ και να σου λυσω την απορια, πηγα αυτοπροσωπως στην "κυρια" (δεν καταλαβα γιατι το εβαλες σε εισαγωγικα, αλλα δεν εχει σημασια) και ναι, ηταν στο κεντρο διανομης, οχι στο τοπικο καταστημα λιανικης. Οσο για τη φασαρια, θα γινει κι αυτη, με την ωρα της Προς το παρον, γιορτινες μερες ειναι-καρδιες δε χαλαμε...
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Σωστα εσυ ανεφερες πρωτος την κυρια και μετα ο safer (την εβαλα σε εισαγωγικα επειδη δεν ηξερα αν ηταν τηλεφωνικη η 3D ), το μηνυμα μου αναφεροταν κυριως στον safer που του εστειλαν 2 μηχανες και ακομα δεν εχει καμια στα χερια του. Βεβαια και σε οσους περιμενουν ακομα πραγματα. Φταινε τα ΕΛΤΑ 99.9999999% και συγκεκριμενα ο ταχυδρομος που εχει το δρομο σας. Αυτη ειναι η δικη μου (και οχι μονο, και αλλων) εμπειρια! Μακαρι η κυρια να λεει την αληθεια και να μην φταινε οι εδω, αλλα μαλλον προσπαθει με την καλη εννοια να καλυψει τους συναδελφους της...
jonkyr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 και συγκεκριμενα ο ταχυδρομος που εχει το δρομο σας Επειδη εχω καποιες υποψιες, μπορεις να το κανεις λιγο νιανια αυτο; Τι ακριβως εννοεις, με τι επιχειρηματα, κλπ.; Με πμ αν δε θελεις να "βαρυνεις" με οφ τοπικ το θρεντ. Ευχαριστω.
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Ο,τι στελνει το οποιοδηποτε αμαζον, ebay κλπ, φτανει 99% στα χερια του ταχυδρομου που εξυπηρετει τον καθε τομεα, περιοχη. Εχουν συγκεκριμενους δρομους στην ευθυνη τους οι ταχυδρομοι. Απο εκει και περα, το που θα τα παρατησει αυτος (εχουν κατι κουτια αλλα και αλλους χωρους στο κεντρο διανομης), ποσο θα τα καθυστερησει κλπ ειναι δικη του υποθεση και μπορει να μην εχει ιδεα αλλος υπαλληλος. Edit: Ρωτηστε λοιπον στο κεντρο διανομης ποιος ειναι σε σας αν δεν τον ξερετε ηδη, βρειτε τον και ρωτηστε-ζητηστε-"πλακωθειτε"
fsbmaniac Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Εμενα παντως ολα ηρθαν κατι δοχεια kleen cantin ,ενα Northface απο αμερικη ...3 πραγματα απο amazon.uk μονο απο κινα περιμενω τιοπτα δεν εκανε πανω απο 20 μερες...αρχες δεκεμβριου εγιναν οι παραγγελιες
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Να και 15αρι OLED! Πανακριβο ως αρχικη τιμη αλλα το οτι μπηκε στα boxing του Γερμανικου ειναι αξιο ειδησης! Ξεπουλησε μαλιστα γρηγορα στα 750 ευρω! http://www.amazon.de/gp/product/B003CJWTIM?smid=A3JWKAKR8XB7XF
Porg Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 ενα Northface απο αμερικη Φίλε απο που το πήρες;Με usps το έστειλαν; τελωνεία κτλ;
pOLoS Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Πού'ντος ;;;;; αυτός είναι http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00462QB4W/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&tag=blackberry-wireless-21&linkCode=as2&camp=1634&creative=19450&creativeASIN=B00462QB4W , τέλειωσε η προσφορά
Sebu Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Για να κλεισω και εγω το off topic απο τη μερια μου Τα δεματα τουλαχιστον στον Πειραια και προαστια του Πειραια (Καμινια, Φαληρο κτλ) πανε πρωτα στο κεντρικο του Πειραια, απο εκει μοιραζονται με το βανακι στο τοπικο καταστημα ΕΛΤΑ και απο εκει αν το δεματακι ειναι μεγαλουτσικο πχ κουτακι και ανω τοτε το κρατανε στο τοπικο και ο ταχυδρομος σου αφηνει σημειωμα να πας να παραλαβεις. Αν η συσκευασια ειναι πολυ λεπτη και επιπεδη πχ ενα βιβλιο ή 1-2 dvd τοτε συνηθως το φερνει ο ταχυδρομος στο σπιτι και χτυπαει το κουδουνι (αν δεν χωραει στο κουτι). Αν δεν βρει κανενα το γυριζει στο τοπικο και αφηνει σημειωμα.
DeareN Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Mου κάνει εντύπωση πάντως οτι το amazon.de κάνει πολύ περισσότερες και πιο μεγάλες εκπτώσεις σε σχέση με το amazon.co.uk . Το κακό είναι οτι δεν τα πάω πολύ καλά με το γερμανικο λόγω dhl και extra μεταφορικα. Αύριο για παράδειγμα έχει κάτι πολύ ωραίες προσφορές στο de που αν τις πουλούσε το uk με free delivery δε θα το σκεφτόμουν καν... Ξεχωρίζω κάποια media players που αν τα βγάλουν (επιτέλους) στη σωστή τιμή θα χτυπήσω ένα...
ipal Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 ... Ξεχωρίζω κάποια media players που αν τα βγάλουν (επιτέλους) στη σωστή τιμή θα χτυπήσω ένα... το netgear media player που ειχε χτες Ή προχτες ειδε κανεις ποσο το εβαλε? btw τα ισπανικα & γαλλικα amazon τι μεταφορικα εχουν? γιατι σε αρκετα πραγματα ειναι πιο φτηνα, ακομα και απο το .de
jonkyr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Πριν ευχηθω, ας πω οτι το δευτερο (χρονικα) πακετο που περιμενα απο Αμαζον με estimated ημερομηνια την 29η Δεκ, ηρθε στα χερια μου σημερα (με σημερινο ειδοποιητηριο). Το πρωτο πακετο, για το οποιο μιλαω εδω και 2-3 μερες, αγνοειται ακομα, ενώ περιμενω πιθανως απο Δευτερα-Τριτη το τριτο πακετο με ημερομηνια 30 Δεκ (+ δυο ebay που δεν εχουν εμφανιστει καν!). Καλη χρονια σε ολους και καλη τυχη, πανω απ' ολα με υγεια.
PETROS13 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Philips PowerTouch PT720 Rechargeable Electric Shaver £19.25 `~ 23 € καλή τιμή για ξυριστική. http://www.amazon.co.uk/Philips-PowerTouch-PT720-Rechargeable-Electric/dp/B004XIB9V4/ref=cm_cr_pr_product_top
x2468 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Philips PowerTouch PT720 Rechargeable Electric Shaver £19.25 `~ 23 € καλή τιμή για ξυριστική. http://www.amazon.co.uk/Philips-PowerTouch-PT720-Rechargeable-Electric/dp/B004XIB9V4/ref=cm_cr_pr_product_top εγω γιατί βλέπω ότι κάνει £34.95;
PETROS13 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 εγω γιατί βλέπω ότι κάνει £34.95; έληξε..ήταν στις προσφορές εδώ http://www.amazon.co.uk/deals-offers-savings/b/ref=cs_top_nav_gb27?ie=UTF8&node=350613011
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα