Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1735039.JPGTurbo-X Cerberus II Midi Tower από Πλαίσιο 75,01

200015151.jpg PSU CoolerMaster 700W SILENT PRO M700 από www.pc1.gr 108.35

6100t.jpg AMD Zambezi FX-6100 3.3 GHz από www.visionstudio.gr 145.42

gigabyte_ga-990fxa-ud5_amd_990fx_sb950.jpgGigabyte Socket AM3+ GA-990FXA-UD5 GLan Audio Raid από www.visionstudio.gr 163.26

8gb-corsair-cmz8gx3m2a1600c9-vengeance-8gb-ddr3-1600-mhz-cas-9-xmp-dual-channel-desktop.jpg Corsair 8GB DDR3 1600MHz από www.visionstudio.gr 41.67

617937-203335.jpg gigabyte nvidia geforce gtx 580 από www.multirama.gr 499

OCZ-Agility-3-120GB.jpg ocz agility 3 120gb από

www.e-mac.eu 153

wester_digital_caviar_gp_1_tb_wd10eacs.jpg western digital caviar green 1tb από www.atpc.gr 120

images?q=tbn:ANd9GcR8JaFKkafB3ZtAkRXzJPNl-60Y_IcOTwMK2Tr-mXe9fmhebLsVWxkfIVQOPg samsung dvd-rw sh222ab sata black bulk από www.pc-evolution.gr 16.90

παιδιά περιμένω οποιοδήποτε σχόλιο και εννοείτε καλύτερες τιμές αν μπορέσετε να βρείτε ακόμα και από εξωτερικό με λίγα μεταφορικά.

Δημοσ.

Βάλε ένα καλύτερο κουτί. Για αθόρυβη λειτουργία προτείνω fractal design define. Επίσης η corsair εχει λύσει οριστικά το πρόβλημα με τον sand force controller δεν ξέρω τι εχει κάνει η ocz αν και λογικά θα το εχει λύσει και αυτή.

Για CPU i5 2500k και Mobo με z68 socket για gpu 570 η 580 είναι οverkill

Δημοσ.

το κουτι μια χαρα ειναι.Ειναι της coolermaster το "ξαδερφακι" του 690 advance II και το πλαισιο το βαφτησε turbo X. (βεβαια υπαρχουν και καλυτερα με περισοτερα χρηματα)

μονο κοιταξε μηπως εχεις κανενα θεματακι με την καρτα γραφικων λογο μηκους.

Δημοσ.

το κουτι μια χαρα ειναι.Ειναι της coolermaster το "ξαδερφακι" του 690 advance II και το πλαισιο το βαφτησε turbo X. (βεβαια υπαρχουν και καλυτερα με περισοτερα χρηματα)

μονο κοιταξε μηπως εχεις κανενα θεματακι με την καρτα γραφικων λογο μηκους.

Εντάξει εγω μιλάω για αθόρυβη λειτουργία. Το define mini στα ίδια λεφτά είναι και παίρνει οποία κάρτα γραφικών θες.

Γενικά θεωρώ πολυ σημαντικό τον παράγοντα θόρυβο. Το ιδανικό για εμένα είναι να ανοίγω το pc και να μην ακούω τίποτα κάτι που το πέτυχα με το define mini και χωρίς πρόβλημα στις θερμοκρασίες.

Δημοσ.

Εντάξει εγω μιλάω για αθόρυβη λειτουργία. Το define mini στα ίδια λεφτά είναι και παίρνει οποία κάρτα γραφικών θες.

Γενικά θεωρώ πολυ σημαντικό τον παράγοντα θόρυβο. Το ιδανικό για εμένα είναι να ανοίγω το pc και να μην ακούω τίποτα κάτι που το πέτυχα με το define mini και χωρίς πρόβλημα στις θερμοκρασίες.

αν μπορω να κρινω ορθα βαση του δικου μου (690 adv II με 5 fan στο εσωτερικο του) πιστευω οτι δεν θα ειχει καποιο προβλημα με τον ηχο των fans εκτος βεβαια αν θελει την απολυτη ησυχια.

σε μενα ισα που ακουγονται.

αλλα πανω απο ολα η αγορα του κουτιου ειναι και θεμα γουστου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...