Προς το περιεχόμενο

Darkfall Unholy Wars

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από τι ξέρετε το darkfall προχωράει στην δεύτερη του έκδοση με ριζική ανανέωση των γραφικών και γενικά του παιχνιδιού. Ανοίγω αυτό το νήμα για να συζητάμε για το game. Ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχουμε μέχρι στιγμής πάντως από τα πρώτα video και τις πρώτες πληροφορίες που έχουμε δείχνουν μια εντυπωσιακή δουλειά από μέρος της aventurine.

Το τελευταίο update για το development του παιχνιδιού έγινε στις 2 Δεκεμβρίου και μπορείτε να το δείτε εδώ

http://www.darkfallonline.com/blog/development-and-darkfall-2-0-update/

ενώ έχουν αρχίσει να ανεβάζουν εντυπωσιακά video στο youtube με την δουλειά που κάνουν. Σήμερα ανέβασαν αυτό εδώ ένα test με τον ανασχεδιασμένο κόσμο του παιχνιδιού

http://www.youtube.com/watch?v=P3DNAKy8p-o&feature=youtu.be&a

και εδώ το redesign του sandbrook

http://www.youtube.com/watch?v=YN5p1IlOx_U&feature=related

• Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

[...] ριζική ανανέωση των γραφικών [...]

Για να το λες αυτο σιγουρα εισαι στο marketing της AV. Αλλα υπαρχουν διαφορες στη διαφημιση και το ψεμα.

Παιζω χρονια Darkfall και εχω μια προειδοποιηση για ολους. Μ Α Κ Ρ Ι Α

Δημοσ.

Για να το λες αυτο σιγουρα εισαι στο marketing της AV. Αλλα υπαρχουν διαφορες στη διαφημιση και το ψεμα.

Παιζω χρονια Darkfall και εχω μια προειδοποιηση για ολους. Μ Α Κ Ρ Ι Α

Καλα :P

android.png

Δημοσ.

Μετα απο 140 χρονια developing εβγαλε 47 δευτερολεπτα βιντεο για να αναδειξει γραφικα του 2005 GG.

Ενα αλλο βιντεο ειναι που προσθετουν ηχους στον κοσμο (κελαηδισματα,νερο,αερας,κουνημα σημαιας) κατι που υπαρχει DEFAULT στο πιο παρακμιακο παιχνιδια αυτοι το προσθετουν σαν DARKFALL 2 A NEW GAME

σαν gameplay ηταν πρωτοτυπο και εγινε χαμος στην αρχη αλλα απο support,endgame,cheaters,macro,exploiters και μια εταιρια που αρχισε να επικοινωνει με αυτους που τους πληρωναν μετα απο 2 χρονια.

Δεν αξιζει ουτε 1 ευρω οσοι παιζουν ακομα ειναι τα απομειναρια των exploiters

Δημοσ.

Αν και πάντα σέβομαι την άλλη άποψη οσο ακραία και να είναι εμένα προσωπικά το game μου είχε δώσει μερικές από τις ποιο massive mmo εμπειρίες που είχα στα 10 χρόνια που παίζω mmorpg. Το κατατάσω στα κορυφαία που έχω παίξει μαζί με το warhammer το eve και το gw στο pvp του.

Δεν πιστεύω να βρίσκεις άλλο game να κάνεις πολιορκία από ξηρά και θάλασσα σε πόλεις και ούτε πιστεύω να υπάρχει άλλο game να έχει την ίδια αίσθηση στις massive μάχες. Ακόμα θυμάμαι μια επική μάχη με τους αντίπαλους να έχουν παραταχθεί εκατοντάδες απέναντι μας και εμείς να σπάμε τις γραμμές με mount battlehorne μπροστά. Απλά έπος.

Οσό για το game νομίζω είναι ότι καλύτερο έχει βγει στα mmo από ανεξάρτητο developer και ευτυχώς είναι τελείως ξεχωριστό σε ύφος από τον σωρό των mmorpg. Και ναι δεν είμαι του marketing της ΑV απλά ένας μάγειρας είμαι.. Μπορώ να δώσω και pm σε όποιον θελει να του πω που βρίσκομαι να έρθει να φάει :P

Δημοσ.

Αν και πάντα σέβομαι την άλλη άποψη οσο ακραία και να είναι εμένα προσωπικά το game μου είχε δώσει μερικές από τις ποιο massive mmo εμπειρίες που είχα στα 10 χρόνια που παίζω mmorpg. Το κατατάσω στα κορυφαία που έχω παίξει μαζί με το warhammer το eve και το gw στο pvp του.

Δεν πιστεύω να βρίσκεις άλλο game να κάνεις πολιορκία από ξηρά και θάλασσα σε πόλεις και ούτε πιστεύω να υπάρχει άλλο game να έχει την ίδια αίσθηση στις massive μάχες. Ακόμα θυμάμαι μια επική μάχη με τους αντίπαλους να έχουν παραταχθεί εκατοντάδες απέναντι μας και εμείς να σπάμε τις γραμμές με mount battlehorne μπροστά. Απλά έπος.

Χμ ακούγεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον!

Δεν το είχα ακούσει το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Βέβαια απ' ότι διάβασα όχι μόνο εδώ αλλά και αλλού υπάρχουν πολλά παράπονα. Αν κατάλαβα καλά είναι επί πληρωμή παιχνίδι. Σωστά? Άρα η αλήθεια είναι πως θα έπρεπε να σέβονται τον πελάτη και να βελτιώσουν το παιχνίδι!

Με λίγα λόγια οι απόψεις διίστανται.

Δημοσ.

Έχοντας αφιερώσει υπεραρκετό χρόνο στο darkfall(2χρόνια+) μπορώ να πω ότι έχω μια ολοκληρωμένη άποψη.

Το concept του game είναι μοναδικό,όπως και το combatsystem του.Δεν είναι game για casual players λόγω του full-loot.Ι Aventurine το χειρίστηκε με τον χειρότερο τρόπο που μπορούσε. Από το launch δεν έχει προστεθεί καινούριο content(weapons/skills/items ktl).

Το κυριότερο πρόβλημα τους είναι ότι λένε ψέματα στους πελάτες τους. Υποτίθεται ότι το darkfall 2 ή πρώην Darkfall 2010 θα είχε γίνει released πριν 2 χρόνια!!! Σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα η επικοινωνία τους με το community είναι μηδαμινή προς ανύπαρκτη.(1blog post ανά μήνα μέσω όρο το οποίο είναι γεμάτο ανακρίβειες). Τα patches κυρίως ήταν hotfixes τα οποία έπρεπε να ήταν ήδη έτοιμα από το 1ο release.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 2 servers του game,Europe και American όπου στον ευρωπαϊκό δεν υπάρχουν πάνω από 200-300 active players. Ο Αμερικάνικος είναι σε λίγο καλύτερη κατάσταση ~1000players. Οι παίχτες στον EU έφτασαν σε σημείο να κάνουν transfer στον αμερικάνικο και ας παίζουν με 200+++ ping μόνο και μόνο επειδή είχε παραπάνω παίχτες. Είχε φτάσει σε σημείο να νομίζεις ότι έπαιζες single player...

Ακόμα περιμένουμε το πολυαναμενόμενο darkfall 2 για το οποίο πέρα από το video με τις ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ διαφορές στα γραφικά(Τα οποία να επισημάνω δεν ήταν το πρόβλημα καθώς επιβάρυναν το large scale pvp) δεν έχει οριστεί ημερομηνία release.

Αυτά τα ολίγα από εμένα και ελπίζω να μην σας κούρασα.

Δημοσ.

Τα παράπονα και η απαράδεκτη επικοινωνία της av είναι αλήθεια όντως. Κι εγώ σταμάτησα γιατί μεταξύ άλλων κουράστηκα να διαβάζω ανακοινώσεις χωρίς νόημα και να βλέπω αστεία media sneak peeks.

Αλλά η αλήθεια είναι ότι πιθανότατα το darkfall παραμένει το καλύτερο mmo των τελευταίων χρόνων. Το "καλύτερο" το εννοώ με ένα πολύ συγκεκριμένο τρόπο που βαριέμαι να το εξηγήσω (περάστε από το topic του df τα έχουμε γράψει άπειρες φορές).

Απέχω προς το παρόν λοιπόν αλλά παρακολουθώ, και αν γίνει ποτέ release του 2.0 θα το δοκιμάσω. Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να αλλάξει η συμπεριφορά της εταιρείας. Διάβασα κάτι για co-developing, που με χαροποιεί ιδιαίτερα. Είναι εμφανές ότι τους λείπουν "χέρια" και ότι έχουν μεγάλο πρόβλημα να κάνουν implement οτιδήποτε, αν και η μηχανή είναι δικιά τους. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι σε θέση να βρουν σοβαρή χρηματοδότηση ξανά, ή να βάλουν σε μια σειρά τον κώδικα γενικά, πάντως θα είναι κρίμα να πάει άπατο.

Άμα δεν πετύχει, για την υπόλοιπη ζωή μας θα κοιτάμε το τζάκι και θα λέμε για το potential του darkfall. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας πια!

Δημοσ.

+1 σε όλα τα παιδιά, όλος ο παραπάνω διάλογος είναι απο ανθρώπους που το έχουν παίξει το παιχνίδι και συννενούνται... είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος που δεν έχει παίξει DO περι τίνος πρόκειται...

Δημοσ.

Για μένα μόνο ότι ένα τέτοιο μικρό studio δημιούργησε ένα τέτοιο game είναι άθλος και ιδίως με την τεχνική του ποιότητα. Εχώ παίξει σχεδόν όλα τα indie mmo όπως το earthrise, mortal online και όλα τους σχεδόν όλα είναι άθλια τεχνικά και δεν μπορείς να παίξεις με τπτ.

Είχα δει ένα post σε ένα γνωστό gaming site ότι το star wars online θα είναι το τελευταίο game του είδους του. Δυστηχώς το είδος των game στο κλασικό στυλ των mmorpg έχει φτάσει σε απίστευτο κορεσμό. Παιχνίδια όμως σαν το darkfall, eve online δείχνουν τον δρόμο για ανανέωση των mmorpg.

Προσωπικά και την νέα τους προσπάθεια θα την στηρίξω όποτε και αν την κυκλοφορήσουν.

Δημοσ.

Για μένα μόνο ότι ένα τέτοιο μικρό studio δημιούργησε ένα τέτοιο game είναι άθλος και ιδίως με την τεχνική του ποιότητα. Εχώ παίξει σχεδόν όλα τα indie mmo όπως το earthrise, mortal online και όλα τους σχεδόν όλα είναι άθλια τεχνικά και δεν μπορείς να παίξεις με τπτ.

Είχα δει ένα post σε ένα γνωστό gaming site ότι το star wars online θα είναι το τελευταίο game του είδους του. Δυστηχώς το είδος των game στο κλασικό στυλ των mmorpg έχει φτάσει σε απίστευτο κορεσμό. Παιχνίδια όμως σαν το darkfall, eve online δείχνουν τον δρόμο για ανανέωση των mmorpg.

Προσωπικά και την νέα τους προσπάθεια θα την στηρίξω όποτε και αν την κυκλοφορήσουν.

Πράγματι έτσι είναι.

Ξεχνάμε ότι μιλάμε για μια μικρή indie εταιρία χωρίς καμία προηγούμενη εμπειρία.

Το πρόβλημα είναι ότι θα μπορούσαν να το είχαν διαχειριστεί πολύ καλύτερα το θέμα. Αφού έβλεπαν ότι είχαν στα χέρια τους ένα διαμαντάκι έπρεπε να ρισκάρουν και να ανοιχθούν. Τώρα πλέον είναι αργά για το Darkfall και την Aventurine πιστεύω. Έχουν καταντήσει ανέκδοτο για του ξένους.

Δημοσ.

Δεν σχολιάζω καν την ομιλία στο TED...

Ευτυχώς που έχει καλές σχέσεις με τους πελάτες του ο τάσος και κάνει ότι του λένε.Γι αυτό τα μόνα updates που κάνει είναι στα γραφικά και τα bug fixes μετά από 2 χρόνια που spamare το community.Και πάει λέγοντας...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...