TypemaR Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα! Θα ήθελα τη βοήθεια όσων γνωρίζουν. Έχω το Acer aspire 5920g.Ενώ ανάβει και έχω και ήχο ότι φόρτωσε τα windows δεν έχω καθόλου εικόνα.Αφού λοιπόν το άνοιξα και αφαίρεσα την κάρτα γραφικών το έβαλα πάλι σε λειτουργία και η οθόνη ελαφρώς φώτισε.Οπότε λογικά η οθόνη δεν έχει καεί. Έβγαλα το συμπέρασμα ότι έχει θέμα η κάρτα γραφικών.Μπορείτε να μου πείτε που μπορώ να βρω κάρτα γραφικών για laptop??Μπήκα πλαίσιο δεν είδα κάτι σχετικό.Κοιτάω κάτι λάθος ή δεν πουλάνε vga για laptop?? Ευχαριστώ προκαταβολικά.
idkanynicknames Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 File pisteuw oti exis merika problimata me ts drivers ths kartas grafikon. 8a s edina pereterw e3igisis alla den 3erw tn karta grafikon s
TypemaR Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Χωρίς να είμαι σίγουρος (γιατί είμαι δουλειά και το laptop σπίτι) νομίζω πως η κάρτα που φοράει είναι η :Nvidia GeForce 8600M GS 256MB Επίσης δοκίμασα να το συνδέσω με tv-monitor (με d-sub) και ούτε και εκεί είχα εικόνα.
ors_86 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Η διάρκεια ζωής στις 8400 και 8600 συνήθως δεν είναι μεγάλη. Έχει συζητηθεί ακριβώς το ίδιο θέμα, για την ίδιο φορητό εδώ όπως και εδώ. Και στα 2 ποστ που παραθέτω η καλύτερη λύση είναι αντικαταστάτης της ATI, η HD3470 ή HD3650.
bill@ki Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Πάντως από μια προσωπική εμπειρία που είχα με κάτι παρόμοιο ήταν θέμα οθόνης. Είσαι σίγουρος ότι δεν είναι οθόνη; Για κάθε ενδεχόμενο φώτισε με μία λάμπα πάνω στην οθόνη για να δεις αν αχνο φαίνεται τίποτα. Επίσης το πρόβλημα αυτό πως παρουσιάστηκε; Ξαφνικά εκεί που έβλεπες; Το εκλεισες και ήταν καλά και όταν το άνοιξες το έπαθες; Για δώσε περισσότερα στοιχεία
TypemaR Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Όχι σίγουρος δεν είμαι για τίποτα.Εικασίες κάνω ότι είναι θέμα κάρτας γραφικών.Είναι φίλου το laptop οπότε δεν έχω ακριβή εικόνα για το τι έγινε ακριβώς.Εκείνος μου είπε πως δούλευε μια χαρά πήγε να το ξανανοίξει μετά από 1-2 μέρες και είχε την απόλυτη μαυρίλα. Ερώτηση:Κάτι βίντεο στο youtube που δείχνουν να βάζουν τις κάρτες σε φούρνο 200 βαθμούς για είκοσι λεπτά ισχύουν ή είναι απάτη? Επίσης όταν συνδέεις laptop με οθόνη πρέπει να κάνεις κάτι για να στείλει την εικόνα στην οθόνη ή το κάνει από μόνο του?Ρωτάω γιατί κάποιος μου είπε (χωρίς να ξέρω για το πόσο ισχύει) ότι πρέπει να πατήσεις μια συστοιχία κουμπιών αφού το συνδέσεις και το ανάψεις ώστε να στείλει το σήμα στην οθόνη.
bill@ki Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Οσο αφορά τη σύνδεση με οθόνη, απλά πρέπει μόλις συνδέσεις το καλώδιο να πας στις ρυθμίσεις της οθόνης και να πας "connect to a projector" και απο εκεί να επιλέξεις τη θέλεις. Εννοώ να έχεις ταυτόχρονη προβολή και στις 2 οθόνες, να έχεις μία προβολή στην οθόνη μόνο κ.τ.λ! Τώρα όσο αφορά αυτά τα περί φούρνου στα παραπάνω λινκ που σου έδωσε ο ors_86 υπάρχει ένα βίντεο στο δεύτερο λινκ. Το έκανε και δούλεψε ο τύπος. Εγώ δεν μπορώ να σου πω κάντο, είναι δική σου ευθύνη. Αλλος το έκανε και δεν δούλεψε. Τσέκαρε αυτό που σου είπα για την οθόνη, ώστε να πάμε στο επόμενο βήμα. Υ.Γ αυτό πάντως που ανέφεραν και τα παιδιά περί μικρής διάρκειας της συγκεκριμένης κάρτας δεν είναι καλό σημάδι, ΑΛΛΑ ας μην φέρνουμε και την καταστροφή πριν σιγουρευτούμε!
TypemaR Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Το πρόβλημα είναι πως δεν έχω καθόλου οθόνη ώστε να μπορέσω να πάω στις ρυθμίσεις.Είναι μαύρη τελειώς λες και είναι σβηστό τελείως το μηχάνημα.Γι'αυτό λέω μήπως υπάρχει κάποιος συνδυασμός πλήκτρων να πατήσω.
bill@ki Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Το πρόβλημα είναι πως δεν έχω καθόλου οθόνη ώστε να μπορέσω να πάω στις ρυθμίσεις.Είναι μαύρη τελειώς λες και είναι σβηστό τελείως το μηχάνημα.Γι'αυτό λέω μήπως υπάρχει κάποιος συνδυασμός πλήκτρων να πατήσω. Εμένα μου έχει αυτό τον συνδυασμό, αλλά επειδή δεν μου δουλεύει το πληκτρολόγιο δεν μπορώ να το δοκιμάσω Υ.Γ επιτέλους μετά από ποσες δοκιμές έπιασε. Ειναι το Fn + το κουμπί με το σήμα των windows και το κουμπί P. Θα κρατάς σταθερά τα δύο κουμπιά και θα αλλάξεις κατάσταση με το πλήκτρο P. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα