dimitris2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Τη διάθεση του Timeline για όλους τους χρήστες του Facebook ανακοίνωσε σήμερα η δημοφιλής υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης, με τη νέα αυτή αλλαγή να μεταμορφώνει στην κυριολεξία αισθητικά τις προσωπικές σελίδες προφίλ των χρηστών. Η δυνατότητα αυτή παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το Σεπτέμβριο στο f8, δηλαδή στο συνέδριο των προγραμματιστών του Facebook όπου μέχρι και σήμερα βρισκόταν σε φάση δοκιμών. Αυτό που προσπαθεί να αλλάξει το Timeline στις σελίδες των προφίλ μας στο Facebook, είναι να παρουσιάσει την “ιστορία μιας ολόκληρης ζωής” σε μία σελίδα. Όλη η δραστηριότητά των χρηστών της υπηρεσίας ομαδοποιείται σε κατηγορίες και ταξινομείται σε χρονολογική σειρά. Μάλιστα υπάρχει η δυνατότητα να προσθέσει κανείς αναρτήσεις και φωτογραφίες που ανήκουν στο παρελθόν με σκοπό να συμπληρωθεί καλύτερα το προσωπικό του χρονολόγιο. Επιπλέον, στο πάνω μέρος της σελίδας του προφίλ έχει προστεθεί ένα πλαίσιο στο οποίο μπορείτε να τοποθετήσετε μια μεγάλη φωτογραφία, η οποία θα είναι το “εξώφυλλο” της προσωπικής σας σελίδας. Το Timeline είναι μια δυνατότητα που εκτός από την Web έκδοση της ιστοσελίδας θα είναι διαθέσιμο και στην εφαρμογή για Android, αλλά και μέσω οποιασδήποτε φορητής συσκευής με μια επίσκεψη στο m.facebook.com. http://www.youtube.com/watch?v=hzPEPfJHfKU Site: Ενεργοποιείστε το Timeline στο Facebook profile σας
dimitrisOS Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 εεεεε μου θυμιζει οταν συνδεομαι στο σκυπε με το φασεβοοκ
lovis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Το δοκίμασα εγώ και ειναι πολύ ωραιο..λιγο σε μπερδευει στην αρχή με τα στοριες αλλα οκ..ειναι πολυ καλό!
gate1908 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Ας γινουμε πιο ανοιχτα βιβλια απο οσο εχουμε γινει.Με φοβιζει προσωπικα το πως εξελισετε το facebook.
sheik Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Εξαιρετικο εκ πρωτης οψεως! Στην αρχη, ειδικα για τους noobaδες() ειναι ψιλο-χαοτικο, αλλα μεσα σε λιγη ωρα του παιρνεις τον αερα και συνηθιζεις. Καλο θα ηταν πριν την ενεργοποιηση να κανει κανεις το tour ωστε να περιηγηθει λιγο και μεσω των οδηγιων να παρει μια ιδεα. Αυτο που με εκνευριζει αφανταστα, πριν ακομη συμβει(διοτι θα συμβει), ειναι τα απειρα γρουπακια και status που θα μας πρηξουν παλι , τυπου " Φερτε πισω το παλιο προφιλ, ΕΛΕΟΣ" κλπ...
Junior22 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 μα τι ωραιες ιδεες που αποσκοπουν μονο στην κοινωνικη δικτυωση πραγματικα καθε μερα που περναει το διαδικτυο γινεται ολοενα και πιο υπουλο..ξερουν οτι οι πιο πολλοι θα πεσιυν στην παγιδα και δεν χανουν την ευκαιρια για ακομα περισσοτερα προσωπικα στοιχεια στην φορα!
skipperas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 εμένα γιατί δε μαρέσει ?? μπορώ νσ μη το χρησιμοποιώ και να έχω το προφίλ μου όπως παλιά?
ilias_97 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Απο που το ενεργοποιω? Ακυρο τωρα ειδα το link
Commentator Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 το εκανα δοκιμη, αλλα δεν το ενεργοποιησα, γινεται να ξαναβαλω το παλιο τωρα ?
bosei Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι και τόσο ωραίο... Μέχρι να το συνηθίσεις (γιατί όλα συνήθεια είναι) σου φαίνεται αρκετά τσαπατσούλικο και ακατάστατο αλλά μετά καταλαβαίνεις ότι έχουν μία λογική τα πράγματα.
wazomania Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δοκιμαζώ και εγώ για να δούμε. Πάντως στο τελευταίο σεμινάριο που πήγα στη Microsoft το πρώτο πράγμα που μας είπαν ήταν ξέρουμε ποιοι είστε και με τι ασχοληστε απο το Facebook!
Avatar_GR Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δεν μ'αρέσει. Ελπίζω να μην μας υποχρεώσουν να το βάλουμε όλοι κάποτε. Πάλι καλά που το δοκίμασα σε ένα άκυρο προφίλ που έχω και όχι στο κανονικό μου...
mants118 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Αυτο που με εκνευριζει αφανταστα, πριν ακομη συμβει(διοτι θα συμβει), ειναι τα απειρα γρουπακια και status που θα μας πρηξουν παλι , τυπου " Φερτε πισω το παλιο προφιλ, ΕΛΕΟΣ" κλπ... Καλή αλλαγή δε λέω, απλώς μου θυμίζει blog αυτή η όψη...!!! Θα φτιάξω γκρούπ: Φέρτε πίσω το παλιό ΠΡΙΝ το παλιό και το πιο παλιό FB!!! θες να γίνεις μέλος;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα