dimitris2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Μπορεί για πολλούς από εμάς το Internet να αποτελεί καθημερινή συνήθεια ή και αναπόσπαστο εργαλείο στην εργασία, όμως σύμφωνα με τα τελευταία στατιστικά στην Ελλάδα περίπου το μισό του πληθυσμού της χώρας δεν έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από τη Eurostat στις 27 χώρες τις Ευρωπαϊκής Ένωσης κατατάσσοντας την Ελλάδα στις τελευταίες θέσεις στη λίστα με τα ποσοστά πρόσβασης στο Internet. Τα στατιστικά αναφέρουν ότι το 50% των ελληνικών νοικοκυριών διαθέτει πρόσβαση στο Internet, ενώ το 45% συνδέεται μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης. Σε ατομικό επίπεδο μεταξύ των ηλικιών 16 - 74 χρόνων το 45% του πληθυσμού των ιδιωτών δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ τις υπηρεσίες του Internet. Όσον αφορά τον λόγο για τον οποίο χρησιμοποιούν το Internet οι Έλληνες, το 42% δηλώνει ότι συγκεντρώνει πληροφορίες από Δημόσιες Αρχές, το 24% αποστέλλει συμπληρωμένα επίσημα έγγραφα στις Δημόσιες Αρχές, ενώ το 33% χρησιμοποιεί το Internet για παραγγελίες αγαθών και χρήση υπηρεσίων. Ανάλογα ποσοστά με αυτά της Ελλάδας εμφανίζονται στη Ρουμανία με μόνο το μισό πληθυσμό της να έχει πρόσβαση σε ευρυζωνικές υπηρεσίες και στη Βουλγαρία με αντίστοιχο ποσοστό 46%. Τα μεγαλύτερα ποσοστά πρόσβασης σημειώνονται στην Ολλανδία (94%), στο Λουξεμβούργο (91%, στη Σουηδία (91%) και στη Δανία (90%). Site: Eurostat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Γενικώς αναλφάβητοι οι μισοί και βάλε έλληνες, και όχι μόνο ψηφιακά. Δείτε μόνο τι γίνεται όταν γράφουν κάποιοι χωρίς την "μάσκα" των greeklish. Η Μέρκελ πιο σωστή ορθογραφία θα είχε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntellos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Όσον αφορά τον λόγο για τον οποίο χρησιμοποιούν το Internet οι Έλληνες, το 42% δηλώνει ότι συγκεντρώνει πληροφορίες από Δημόσιες Αρχές, το 24% αποστέλλει συμπληρωμένα επίσημα έγγραφα στις Δημόσιες Αρχές, ενώ το 33% χρησιμοποιεί το Internet για παραγγελίες αγαθών και χρήση υπηρεσίων. True story bro. Το 90% το έχει για το facebook και το υπόλοιπο 10% κάνει ότι αναγράφεται παραπάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Γενικώς αναλφάβητοι οι μισοί και βάλε έλληνες, και όχι μόνο ψηφιακά. Δείτε μόνο τι γίνεται όταν γράφουν κάποιοι χωρίς την "μάσκα" των greeklish. Η Μέρκελ πιο σωστή ορθογραφία θα είχε. Οπως τα λες ειναι. αναλφαβητοι και ψηφιακα και κυριολεκτικα. οσο για το ψηφιακο σκελος... ειμαστε καλοι μονο για να ζητιανευουμε likes στο facebook μεχρι εκει... κατα τα αλλα ...μακρια νυχτωμενοι σε ο,τι εχει να κανει με Internet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spook Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 True story bro. Το 90% το έχει για το facebook και το υπόλοιπο 10% κάνει ότι αναγράφεται παραπάνω Από εκεί που υπήρχαν πριν κάτι χρόνια πριν αυτοί που "φοβόντουσαν" να χρησιμοποιήσουν τον υπολογιστή (no offence), τώρα υπάρχουν αυτοί που έμαθαν να μπαίνουν σε έναν φυλλομετρητή, να γράφουν στην αρχική σελίδα "facebook". Δεν θα ξεχάσω πριν αρκετά χρόνια που μου έλεγε ο πατέρας μου και η μητέρα μου "αγόρι μου, πρόσεχε τι μοιράζεσαι με αυτούς στις διάφορες ιστοσελίδες που μπαίνεις." Τώρα τα βγάζουμε όλα στη φόρα. Μέχρι και το πότε πάμε στην wc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio@ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 και το αμφισβητείς? αφού το νετ είναι του διαβόλου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Γενικώς αναλφάβητοι οι μισοί και βάλε Έλληνες, και όχι μόνο ψηφιακά. Δείτε μόνο τι γίνεται όταν γράφουν κάποιοι χωρίς την "μάσκα" των greeklish. Η Μέρκελ πιο σωστή ορθογραφία θα είχε. Φιξντ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Φιξντ Δεν χρειάζεται κεφαλαίο ξέρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Όχι δεν το ξέρω και αφού το βλέπω μόνο από εσένα δεν το κρατάω κιόλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Έτσι είναι ρε σύ, τα τελευταία χρόνια νομίζω οτι έχει καταργηθεί αυτός ο κανόνας. Βέβαια μπορεί να μην είναι έτσι, και να είμαι και εγώ αναλφάβητος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Μπορεί όμως να είναι έτσι και τελικά να βγαίνω εγω off-side Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spook Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Λέξεις με κεφαλαίο ή μικρό το πρώτο γράμμα τα εθνικά και τα τοπωνυμικά, π.χ.: Έλληνας, Ρωμαίος, Αθηναίος, Λακκιώτης κτλ. το είδα εδώ Πάντως και εγώ έτσι το ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koslibpro Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Γενικώς αναλφάβητοι οι μισοί και βάλε έλληνες, και όχι μόνο ψηφιακά. Δείτε μόνο τι γίνεται όταν γράφουν κάποιοι χωρίς την "μάσκα" των greeklish. Η Μέρκελ πιο σωστή ορθογραφία θα είχε. Θα διαφωνησω μαζι σου.επειδη σε ενα φορουμ βρε αδερφε μπορει να κανεις γρηγορα το ποστ η να βιαζεσαι η κατι τελος παντων,οποτε δεν θα σε νοιαξει και τοσο η ορθογραφια. Πιστευω λοιπον πως δεν τιθεται θεμα ανορθογραφιας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
digimyth Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 συμμετείχα σε αυτή την έρευνα. (ήμουν και εγώ εκεί!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Έτσι είναι ρε σύ, τα τελευταία χρόνια νομίζω οτι έχει καταργηθεί αυτός ο κανόνας. Βέβαια μπορεί να μην είναι έτσι, και να είμαι και εγώ αναλφάβητος Οι Ελληνες με κεφαλαιο. Το ελληνικο χωρις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα