Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα καλύτερα αποτελέσματα μπορείς να τα έχεις με το Elevayta Extra Boy Pro, που είναι plugin που μπορείς να βάλεις στο audacity. Κατέβασε από εδώ το trial. Να ξέρεις οτι θέλει λίγο ψάξιμο μέχρι να το καταλάβεις πως δουλεύει, θα έχεις όμως τα καλύτερα αποτελέσματα. Το έχω ψάξει το θέμα για αυτό στα λέω αυτά. Επίσης καλό plugin είναι το AnalogX Vocal Remover. Μπορείς να κάνεις θαύματα άμα το ψάξεις. Να ξέρεις οτι δεν θα έχεις τα ίδια αποτελέσματα σε όλα τα τραγούδια, σε μερικά μπορεί να ακούγονται απο πίσω λίγο τα φωνητικά και σε άλλα σχεδόν καθόλου.

Δες ένα παράδειγμα από κομμάτι που έβγαλα τα φωνητικά με το elevayta

Το original

http://www.youtube.com/watch?v=T0ghsoNE2Ig

Και το ίδιο κομμάτι μόνο με τη μουσική

http://www.youtube.com/watch?v=fFpA2hYerfw

Δημοσ.

ntaryl , θα το δοκιμάσω , ευχαριστώ πολύ !! :rolleyes:

insomnier12345 βρήκα και εγώ κάποια και θα τα δοκιμάσω , ευχαριστώ πολύ !! :rolleyes:

thomasG4 θα δω και θα σου πω , ευχαριστώ για την περιγραφική απάντηση σου !! :rolleyes:

Δημοσ.

απο αυτα το καλυτερο που εχω χρησιμοποιησει ειναι το wavepad. Δεν ειναι free ομως. Το εχει και ο θειος βεβαια.

Δημοσ.

απο αυτα το καλυτερο που εχω χρησιμοποιησει ειναι το wavepad. Δεν ειναι free ομως. Το εχει και ο θειος βεβαια.

Κάτσε θες να πεις οτι δοκίμασες το audacity με το elevayta και σου φάνηκε καλύτερο το wavepad :shock:

Μιλάμε για την ενσωματωμένη λειτουργία αφαίρεσης φωνητικών του wavepad ε;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά , με τα προγράμματα που μου προτείνατε μπορώ να βάλω πολλά κομμάτια ( διαφορετικά

τραγούδια εννοώ ) και να παίζουν με την σειρά συνεχόμενα αφού τους έχω βγάλει την φωνή ; :rolleyes:

Δημοσ.

Λιγο off βεβαια αλλα για να μην ανοιγω αδικα αλλο θεμα,γινεται να αφαιρεθουν και οργανα εκτως απο φωνητικα με καποιο τροπο?Γιατι δυσκολευομαι να βρω backin tracks για drums....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...