nek4d Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 πολυ ωραια! αρχισαν απο τωρα οι πτωσεις στους δισκους (εστω κ προσωρινα), σε 3 μηνες θα τον παρω στα 70!
Themos3 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Η αληθεια ειναι οτι και εγω το σκεφτομαι πολυ να τον παρω γιατι πολυ προσφατα διαβασα οτι η WD ηδη ανοιξε το ενα εργοστασιο της στην Ταυλανδη και μεσα στο επομενο 3μηνο αναμενεται να καλυψει τον χαμενο χρονο...οποτε και οι τιμες θα πεσουν σε φυσιολογικα επιπεδα.Απλα για καποιον που ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ δισκο νομιζω ειναι πολυ καλη προσφορα.(ουτε εσωτερικο δε παιρνεις μ αυτα τα λεφτα)
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Χθες (8 το βραδυ) τον ειχε το Γερμανικο amazon στο cyber monday reloaded 109 ευρω (WD my book ess 2TB usb3.0). Πουληθηκε μονο το 16% του στοκ στις 2 ωρες που εμεινε εκει η προσφορα! Αυτο τα λεει ολα, λογικα οι τιμες θα πεσουν γρηγορα, μην αγοραζετε στην τιμη αυτη θα ελεγα, θα ερθουν καλυτερες...
Vasilis 07 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Κάποιοι εντός και εκτός προσπάθησαν να πλουτίσουν με τα προβλήματα που προέκυψαν. Δυστυχώς γι αυτούς ο κόσμος έχει καταναλωτική συνείδηση και δεν τσιμπάει. Σε 1 μήνα οι τιμές θα γυρίσουν στα κανονικά επίπεδα.
mamep Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Άρχισαν να ανακοινώνονται και τα 4TB http://www.engadget.com/2011/12/13/hitachi-outs-a-pair-of-4tb-hdds-for-your-storing-pleasure/ Οπότε αρχές Φλεβάρη θα αρχίσει η μεγάλη πτώση.. Αρχικά στα stock που έχουν και ειδικότερα σε εξωτερικές με usb 2.0 ...
antbyron Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Κάποιοι εντός και εκτός προσπάθησαν να πλουτίσουν με τα προβλήματα που προέκυψαν. Δυστυχώς γι αυτούς ο κόσμος έχει καταναλωτική συνείδηση και δεν τσιμπάει. Σε 1 μήνα οι τιμές θα γυρίσουν στα κανονικά επίπεδα. Αν ο κοσμος ειχε καταναλωτικη συνειδηση δεν θα ρισκαραν τετοιους εμπαιγμους, αλλά δυστυχώς ξεχνάμε!
kostas_dr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Ας τους μείνουν οι σκληροί στις αποθήκες απούλητοι για μερικούς μήνες και μετά θα μας παρακαλάνε να τους αγοράσουμε στην μισή τιμή. Εμείς είμαστε οι πελάτες, χάρη στα δικά μας ευρώ υπάρχουν, εμείς έχουμε την δύναμη. Ας το πάρουν απόφαση και να μην ψάχνουν για χαζούς γιατί ο κόσμος θα τους γράψει στα μαύρα κατάστιχα. Τους βλέπω να πεθαίνουν (κλείνουν) σαν τους δεινόσαυρους!
Physics_Rulez Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Pixmania price drop Δεν είναι εξωτερικός
pOLoS Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 περιμένετε λίγο ακόμα , αναμένονται καλύτερες τιμές
giorginho Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δεν είναι εξωτερικός Nταξει ρε φιλε γιατι ολα τα προηγουμενα μυνηματα που λενε περι επικειμενης πτωσης τιμων αναφερονται στον συγκεκριμενο δισκο του θεματος ή συγκεκριμενα στην κατηγορια των εξωτερικων; Εγω για να βοηθησω τη συζητηση το ανεφερα (και αν ειδες πλεον ανοιξε και ξεχωριστο θεμα για αυτη την περιπτωση - πραγμα που δεν εκανα εγω γιατι οταν εχω ψωνισει 2ΤΒ με 54 ευρω δεν θεωρω προσφορα τα 82+7).
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 " Δεν είναι εξωτερικός" ... ταδε εφη Physics_Rulez http://www.youtube.com/watch?v=FuIHZ4QmBpc Με αγαπη στον φιλο μου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα