Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι διοτι οπου υπαρχει outlet τηλεορασης (οπως και τηλεφωνου) σημαινει οτι υπαρχουν ηδη περασμενα καναλια που φερνουν το υφισταμενο καλωδιο. Αρα χρησιμοιεις τα υπαρχοντα καναλια και τσονταρεις αλλο ενα καλωδιο μεσα σε καποιο απο αυτα, αυτο του δικτυου, μεσα απο το καναλι που σε βολευει. Τα καναλια που εχουν καλωδια ρευματος για τις μπριζες αποριπτονται για αυτη τη δουλεια. Σε αυτο θα σε βοηθησει ο ηλεκτρολογος δεν ειναι κατι δυσκολο παντως.

Φυσικα θα πρεπει να υπαρχει "επικοινωνια" του ενος σημειου με το αλλο κι αυτο εχει να κανει με το πως ειναι σχεδιασμενα τα καναλια μεσα στους τοιχους.

Δηλαδη για να πας μεσω καναλιων τηλεορασης θα πρεπει το σπιτι να εχει καπου ενα κεντρικο σημειο διακλαδωσης. Ετσι το concept ειναι πως τραβας cat5 απο το ενα outlet τηελορασης προς το κεντρικο και απο εκει συνεχιζεις προς το αλλο outlet τηλεορασης με το ιδιο cat5. Μιας και ολα τα outlet επικοινωνουν με την κεντρικη διακλαδωση, αρα και μεταξυ τους μεσω αυτης.

Αν δεν εχει κεντρικο σημειο διακλαδωσης, ισως χρειαστει να το ψαξει λιγο παραπανω ο ηλεκτρολογος σου, ισως και να μη γινεται, ισως και να γινεται. Μπορει τα σημεια να ειναι συνδεδεμενα σε σειρα και να επικοινωνουν απευθειας το ενα με το αλλο, με πριζες διελευσης (δηλαδη το ενα outlet δινει τηλεοπτικα σημα στο επομενο).

Στο 80% των σπιτιων 20ετιας γινεται παντως, αρα ψαξτο για να αποφυγεις και εξοδα για power plug και πιθανα προβληματα που εμφανιζουν και φυσικα να εχεις και 100mbps απευθειας απτο router σου απροβληματιστα. Η ολη διαδικασια που σου περιγραφω ειναι απλη για τον ηλεκτρολογο αν και εφοσον υπαρχει εσωτερικη επικοινωνια των σημειων. Δουλεια 15-30 λεπτων.

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κοροιδευόμαστε σε αυτό το θρεντ.

Να πάρει το μικρό και να ζήσουν σε ενα δωμάτιο θωρακισμένο απο ακτινοβολία με 30 πόντους χάλυβα.

Εδω τρώμε ακτινοβολία από ασύρματα δίκτυα, ασύρματα τηλέφωνα, εκπομπές κεραιών τηλεόρασης, ραδιοφώνου, κινητής τηλεφωνίας, κλπ και μας πειράζει το ρουτεράκι.

Πολύ περισσότερη ακτινοβολία θα τρώει από το κινητό σου τηλέφωνο.Ειδικά αν δεν πιάνει καλό σήμα. Ιδια χάλια και το ασύρματο σταθερό τηλέφωνο Αν εχεις διάθεση να κλείσεις όλα αυτά τότε μη βάλεις ρουτερ και μαγκιά σου.

Αλλά είναι υπερβολή της υπερβολής.

Δημοσ.

Zούμε μέσα σε μια θάλασσα ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας...

Επειδή και οι μπρίζες έχουν "θέμα" καλό είναι να προσέξεις οτι έχει σχέση με ακτινοβολίες και μικρό παιδί. Σίγουρα υπάρχει "μερική; υπερβολή" αλλά εφόσον όλοι ψάχνονται...

http://www.homeopathy.gr/homeopathy/electromagnetic_dangers.html

πως γινεται οι πριζες να εχουν ακτινοβολια?

Δημοσ.

Εδω τρώμε ακτινοβολία από ασύρματα δίκτυα, ασύρματα τηλέφωνα, εκπομπές κεραιών τηλεόρασης, ραδιοφώνου, κινητής τηλεφωνίας, κλπ και μας πειράζει το ρουτεράκι.

Πολύ περισσότερη ακτινοβολία θα τρώει από το κινητό σου τηλέφωνο.Ειδικά αν δεν πιάνει καλό σήμα. Ιδια χάλια και το ασύρματο σταθερό τηλέφωνο

Ασυρματα τηλεφωνα δεν εχω στο σπιτι μου.

ΤΟ κινητο τηλεφωνο μεσα στο σπιτι μου ειναι παντα κλειστο και το ανοιγω μονο οταν ειμαι εξω σε περιπτωση που με θελει καποιος για αναγκη.

Δεν θα ασχολουμουνα με το ρουτερ αν δεν ειχα φροντισει αυτα πρωτα.

Και να μη βαλεις εσυ εχουν 30 διπλανα διαμερισματα

Δεν εχω πολυκατοικιες διπλα μου. Στη μια πλευρα εχω 1 ακατοικητη μονοκατοικια,μετα οικοπεδο και μετα πολυκατοικια. Και στην αλλη πλευρα εχω σε μακρυνη αποσταση μονοκατοικια. Ακομα και να ειχα ομως κοντα διαμερισματα,νομιζω αλλο να εχεις μια συσκευη που εκπεμπει ηλεκτρομαγνητικη ακτινοβολια απο αποσταση 10 μετρων με 5 τοιχους ενδιαμεσα και αλλο να την εχεις διπλα στο κεφαλι σου. Δε μπορει θα εχει καποια διαφορα.

Δημοσ.

Αφου θες να εισαι εκτος ακτινοβολιας οσο περναει απο το χερι σου τοτε μαζι σου, αλλα ξαναλεω, ειναι καπως υπερβολικά αυτά που ακούγονται.

Δημοσ.

Αρκετα ισοπεδωτικη η λογικη του "αφου ειμαστε βουτηγμενοι στα σκ@τ@ ας παμε μεχρι κατω".

Εγω εχω 3 δικτυα που πιανουν στο δωματιο μου, εχω κινητο, εχω wifi, αλλα φροντιζω τα 2 τελευταια οταν δεν τα χρησιμοποιω να τα απενεργοποιω. Παει να πει οτι ειμαι υπερβολικος που απτα 100 κοιταω να γλυτωσω τα 10;

android.png

Δημοσ.

πως γινεται οι πριζες να εχουν ακτινοβολια?

Ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία επίσης παράγει κάθε ηλεκτρική συσκευή καθώς και κάθε καλώδιο που έχει ρεύμα είτε είναι ελέυθερο είτε εντοιχισμένο και φέρνει ρεύμα στις πρίζες.

http://www.drtsoukalas.com/subject.php?id=52

Δημοσ.

@μήνυμα #21, #23 και #24

Η συνολική ακτινοβολία από ραδιοφωνα, τηλεοράσεις, κινητή, δορυφορικά κ.λπ. είναι πολλαπλάσια αυτής του κινητού σου τηλεφώνου και του οποιουδήποτε wifi.

Εσύ βέβαια απάντησες μόνο για αυτά που "σε έχουν ενημερώσει" ότι είναι επικίνδυνα. Για τα υπόλοιπα απλά "έλα μωρέ δεν έχουν σημασία".

Κατά την άποψή μου, το "βρέφος" ήδη λαμβάνει καθημερινά αρκετή ακτινοβολία που μπορεί να το βλάψει όσο και η ακτινοβολία από ένα wifi.

Να χρησιμοποιήσω και εγώ ένα παράδειγμα ισάξιο με αυτά των παραπάνω post.

Πιστεύετε ότι ένας ναυαγός που είναι επι ώρες μέσα στην κρύα θάλασσα (ούτε καν σε βάρκα) θα πρέπει να κρατάει ομπρέλα για να μην βρέχεται από την βροχή που πέφτει την ίδια στιγμή;

Άν προσπαθείτε να τρομάξετε οι ίδιοι ή να τρομάξετε άλλους, διαβάστε αυτό Ultrasound Scans Linked to Brain Damage in Babies.

Δημοσ.

Η συνολική ακτινοβολία από ραδιοφωνα, τηλεοράσεις, κινητή, δορυφορικά κ.λπ. είναι πολλαπλάσια αυτής του κινητού σου τηλεφώνου και του οποιουδήποτε wifi.

Εσύ βέβαια απάντησες μόνο για αυτά που "σε έχουν ενημερώσει" ότι είναι επικίνδυνα. Για τα υπόλοιπα απλά "έλα μωρέ δεν έχουν σημασία".

Κατά την άποψή μου, το "βρέφος" ήδη λαμβάνει καθημερινά αρκετή ακτινοβολία που μπορεί να το βλάψει όσο και η ακτινοβολία από ένα wifi.

Λιγα info παραπανω για τα bold?

Ομοιως και για τις τηλεορασεις, αν θεωρησουμε δεδομενο οτι ο Hamurabi θα εχει LCD για να λεει 55''.

Εννοω, πως ξερεις οτι αυτα ειναι επικινδυνα λογω ακτινοβολιας, χωρις να εκμπεμπουν καν? :rolleyes:

Δημοσ.

καθε ηλεκτρονικη συσκευη εκπεμπει ακτινοβολια, απλα σε σχεση με τις ντουλαπες, των lcd ειναι αμελητεα.

λ.χ. το φως που βλεπεις απο την lcd, ακτινοβολια ειναι.

Δημοσ.

καθε ηλεκτρονικη συσκευη εκπεμπει ακτινοβολια, απλα σε σχεση με τις ντουλαπες, των lcd ειναι αμελητεα.

Καλα συγνωμη που θα το πω, ισως σε σοκαρω αλλα και το φως του ηλιου που βλεπεις ηλεκτρομαγνητικη ακτινοβολια ειναι, και το φως της λαμπας επισης. Τελος υπαρχει και η κοσμικη ακτινοβολια.

Δημοσ.

Ναι οκ thanks για το νεο, εγω ξαναρωταω με ποια λογικη η δορυφορικη και το ραδιοφωνο και η lcd τηλεοραση, αθροιστικα εχουν πιο επικνδυνη ακτινοβολια απο ενα κινητο τηλεφωνο/wifi δικτυο, οπως ειπε ο φιλος παραπανω?

Και τελος για να μην κοροιδευομαστε μεταξυ μας τωρα.

Η ακτινοβολια των ηλεκτρικων συσκευων ειναι οχι απλα αμελητεα αλλα σχεδον μηδενικη σε αποσταση μερικων εκατοστων. Και φυσικα ΜΗ συγκρισιμη τοσο ως προς τη συχνοτητα αλλα πολυ περισσοτερο ως προς την ισχυ, με την ακτινοβολια ενος wifi, ενος ασυρματου τηλεφωνου, ενος κινητου τηλεφωνου κλπ.

Μιλαω φυσικα για τις ηλεκ συσκευες που δεν κανουν ΣΚΟΠΙΜΗ εκπομπη ακτινοβολιας, αλλα παραγουν αυτην την αμελητεα ισχυ απτη λειτουργια της, για την οποια λες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...