ipal Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Αγοράζετε 8 πακέτα καφε Ιlly (αξιας 99€) και σας κανουν δώρο την καφετιερα Υ1: http://www.illyshop.gr/displayITM2.asp?ITMID=98&LANG=GR Δε ξερω αν ισχυει σε αλλα μαγαζια H' s/m, επίσης η Illy εχει τις πιο ακριβές καψουλες οπως φαινεται και απο την αφίσα. Το promo μου ειπαν ειναι απο την εταιρία της Ιlly. Ως 31/12 Την Υ1 την ειχαν πριν 2 μηνες προσφορά σα συσκευή στα 99€, αρα η τιμή στο shop τους ειναι μάλλον λιγο φουσκωμένη.
nek4d Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Επρεπε να απαντησει στην nespresso (με το γνωστο promo έως τελος Γεναρη), ειδάλλως χανει τρελλό market share στην δυσκολη ηδη αγορά των καψουλομηχανων. Από πολλαπλα reviews, κατα μεσο όρο, ο καφες της ειναι κορυφαιος, για καψουλομηχανη παντα, και για καποιους στα ιδια επιπεδα με της nespresso. Εχουν διαφορετικό τρόπο παρασκευής. Απεχει, λενε, μακραν απο τις πολυμηχανες tassimo, dolce-gusto. Το κακό είναι ότι οι καφέδες illy είναι πολύ ακριβοί, αν θυμάμαι καπου 2 φορες ακριβότεροι από της nespresso. Εχει αλλαξει κατι? Για πόσους καφέδες είναι το κάθε πακέτο από τα 8 παραπάνω? Και γι'αυτους που τα θελουν όλα (!), ξέρει κανεις αν παιρνει refills όπως η nespresso?
karasardelis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 21 καψούλες €12,30???? Πιο ακριβά και από την ήδη ακριβή nespresso δηλαδή... σχεδόν 60 λεπτά η καψούλα.... αν θέλεις διπλό συμφέρει πιο πολύ να τον πιεις από έξω... 1
gatokoritso Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 δοκιμασα σε παρουσιαση και πραγματικα κανει πολυ καλο εσπρεσσο.αλλα μιας και εχω νεσπρεσσο δεν θα τη παρω..
ipal Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Πετραλωνα, αλλα μου ειπαν ειναι σε ολους. Γιατι δε παιζει σε σενα?
yog35 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 παιδια παρτε την ειναι πολυ καλη εγω την ειχα παρει απο το golden deals πριν ενα μηνα 99 ε χωρις τους καφεδες
xaniamike Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 για οσους ειναι απο Κρητη την εχω δει την προσφορα αυτες τις μερες στα super market Χαλκιαδακη.
downhill Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 σε ένα Σκλαβενίτη που πήγα ενώ περνούσα απ'το Παγκράτι, δεν έπαιζε η προσφορά. Με κοιτούσαν σα να είμαι εξωγήινος.. νομίζαν ότι τους έκανα πλάκα.. μάλλον είναι σε μεγάλους Σκλαβενίτες μόνο. Αν έχετε σκοπό να πάτε, πάρτε τηλέφωνο πρώτα.
ipal Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Παντως οταν το ανεβασα πηρα σε αλλους 2 τηλεφωνο και την ειχαν. Στη σακουλα τους στο πλαι εχει ολα τα τηλεφωνα.
louben Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Επισης στην κρητη παιζει σε ολα τα S/M ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ που συνεργαζονται με το βεροπουλο.
downhill Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Ναι. Μόνο εσπρέσσο. Την πήρα τελικα από σκλαβενιτη στη μαραθώνος. Thanks ipal!
teodor_ch Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 τη δοκίμασες? ποιότητα καφέ? σε σκέτο εσπρέσο έχει αφρό απο πάνω? αν δοκιμάσεις σκέτο εσπρέσο με μισή κουταλιά άσπρη ζάχαρη είναι πολύ πικρός? ετοιμάζομαι να την αγοράσω και εγώ για δώρο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα