Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον παιδια εχω ενα σετ ηχειων 20ετιας+ PIONEER s-510. Υπαρχει τροπος να τα συνδεσω με το pc? υποψιν ειμαι παντελως ασχετος οποτε αν καποιος μπορει plz HELP!!! :D

Δημοσ.

Ότι συνδέονται… συνδέονται το θέμα είναι έχεις ενισχυτή για να τα συνδέσεις??? γιατί από μόνα τούς δεν θα κάνουν και πολλά… B)

Δημοσ.

Εχω εναν pioneer sa-930! Τουλαχιστον αυτο γραφει πανω!! Χρειαζομαι ξεχωριστη καρτα ηχου ή κανει η ενσωματωμενη της μητρικης?(P5k)

Δημοσ.

Δηλαδη συνδεω τα ηχεια στον ενισχυτη και απο εκει τραβαω καλωδιο στην μητρικη? μπορεις να μου δωσεις ενα link με το καλωδιο που λες?

Δημοσ.

Όπως ακριβώς στο έδωσε παραπάνω "mini jack>>RCA", δλδ mini-jack σε RCA. Eνδεικτικό παράδειγμα είναι μόνο... ΟΚ?

Οπότε, ναι: συνδέεις τα παθητικά ηχεία στον ενισχυτή και στη συνέχεια μεταφέρεις μουσικό σήμα από το τσιπάκι της μητρικής σου (το πράσινο mini-jack) στον ενισχυτή για να γίνει η δουλειά.

Δημοσ.

ευχαριστω παιδια.. αυριο θα το δοκιμασω. αν και πανπαλαια λενε τπτ τα ηχεια και ο ενισχυτης? γτ η μανα μου εχει τρελαθει να τα σουταρει..

Δημοσ.

ευχαριστω παιδια.. αυριο θα το δοκιμασω. αν και πανπαλαια λενε τπτ τα ηχεια και ο ενισχυτης? γτ η μανα μου εχει τρελαθει να τα σουταρει..

Θα δείξει αύριο.... :rolleyes:

Αυτό που λένε "δεν αλλάζω τα ηχεία μου", το ξέρεις? Για κάποιο λόγο το λένε.

Δημοσ.

χαχα.. θα δειξει.. εντωμεταξυ εχει και ενα πικαπ και ενα ραδιο μαζι με τον ενισχυτη και ηταν ωραια φαση... προσπαθω να σωσω οτι μπορω!!

Δημοσ.

ειναι πολυ καλη ιδεα το αποτελεσμα μακραν του ανταγωνισμου εχω συνδεσει εναν ψηφιακο TRENDW 10.1 και ηχεια audiospectrum cm100 το αποτελεσμα σχεδον απιστευτο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...