hid3 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπον παιδια εχω ενα σετ ηχειων 20ετιας+ PIONEER s-510. Υπαρχει τροπος να τα συνδεσω με το pc? υποψιν ειμαι παντελως ασχετος οποτε αν καποιος μπορει plz HELP!!!
billakoskav Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Ότι συνδέονται… συνδέονται το θέμα είναι έχεις ενισχυτή για να τα συνδέσεις??? γιατί από μόνα τούς δεν θα κάνουν και πολλά…
vasilis123 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 απ οτι είδα τα ηχεία ειναι παθητικά, αρα θέλουν ενισχυτή για να παίξουν.
hid3 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Εχω εναν pioneer sa-930! Τουλαχιστον αυτο γραφει πανω!! Χρειαζομαι ξεχωριστη καρτα ηχου ή κανει η ενσωματωμενη της μητρικης?(P5k)
vasilis123 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 με ενα καλώδιο mini jack>>RCA. Απο το line out της μητρικής στο line in του ενισχυτή. Δε νομίζω να χρειαστείς προενισχυτή
hid3 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δηλαδη συνδεω τα ηχεια στον ενισχυτη και απο εκει τραβαω καλωδιο στην μητρικη? μπορεις να μου δωσεις ενα link με το καλωδιο που λες?
Navu Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Όπως ακριβώς στο έδωσε παραπάνω "mini jack>>RCA", δλδ mini-jack σε RCA. Eνδεικτικό παράδειγμα είναι μόνο... ΟΚ? Οπότε, ναι: συνδέεις τα παθητικά ηχεία στον ενισχυτή και στη συνέχεια μεταφέρεις μουσικό σήμα από το τσιπάκι της μητρικής σου (το πράσινο mini-jack) στον ενισχυτή για να γίνει η δουλειά.
billakoskav Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://www.masquesonido.com/graficos/img_articulos/minijack_cable.jpg&imgrefurl=http://www.masquesonido.com/tienda-a/minijackrca/ficha/1-MINI-JACK-2-RCA.html&h=400&w=349&sz=17&tbnid=jQnk0sqWHkW8CM:&tbnh=90&tbnw=79&prev=/search%3Fq%3Dmini%2Bjack%2Bto%2Brca%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=mini+jack+to+rca&docid=23B3gxFTQTH9kM&hl=el&sa=X&ei=bxfdTofrKYjpOeHxkdAO&sqi=2&ved=0CEEQ9QEwAw&dur=1184
hid3 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 ευχαριστω παιδια.. αυριο θα το δοκιμασω. αν και πανπαλαια λενε τπτ τα ηχεια και ο ενισχυτης? γτ η μανα μου εχει τρελαθει να τα σουταρει..
Navu Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 ευχαριστω παιδια.. αυριο θα το δοκιμασω. αν και πανπαλαια λενε τπτ τα ηχεια και ο ενισχυτης? γτ η μανα μου εχει τρελαθει να τα σουταρει.. Θα δείξει αύριο.... Αυτό που λένε "δεν αλλάζω τα ηχεία μου", το ξέρεις? Για κάποιο λόγο το λένε.
hid3 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 χαχα.. θα δειξει.. εντωμεταξυ εχει και ενα πικαπ και ενα ραδιο μαζι με τον ενισχυτη και ηταν ωραια φαση... προσπαθω να σωσω οτι μπορω!!
dadfever Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 ειναι πολυ καλη ιδεα το αποτελεσμα μακραν του ανταγωνισμου εχω συνδεσει εναν ψηφιακο TRENDW 10.1 και ηχεια audiospectrum cm100 το αποτελεσμα σχεδον απιστευτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα