Sed22 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 ναιιι αξιζει πραγματικα...εχω κολλησει προς το παρον !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Τέλος : Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Ξεκίνησα το παιχνίδι αυτό το Σαββατοκύριακο, πολύ καλό αλλά πιστεύω ότι αυτό θα το πουν κυρίως fans του ίδιου του south park. Δύσκολα νομίζω ότι θα αρέσει σε όποιον δεν αρέσει το χιούμορ του σόου και σε μια τέτοια περίπτωση τα αρνητικά του gameplay θα ενοχλήσουν ακόμα περισσότερο, ενώ σε αντίθετη περίπτωση απλά τα παραβλέπεις και σε ενδιαφέρει περισσότερο ότι συμμετέχεις σε ένα μεγάλο επεισόδιο Αυτό που έχει περισσότερο σημασία πάντως το πέτυχαν, ένα σωστό παιχνίδι south park το οποίο δεν είναι απλά πιστό στη σειρά, αλλά πιο πιστό από την ίδια τη σειρά στο south park μιας και δεν υπάρχουν οι περιορισμοί της τηλεόρασης και η έκφραση των δημιουργών είναι ακόμα πιο ελεύθερη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeiX Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Μακράν οτι καλυτερο εχω παιξει σε sp τον τελευταιο καιρο. Επισης το νεο μου ringtone ειναι το τραγουδακι του Βαρδου "There once was a maiden from Stonebury Hollow.She didn't talk much but boy did she swallow.I have a nice lance that she sat upon.The maiden from Stonebury who was also your mom." 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Μόλις το τερμάτισα. Πολύ καλό παιχνίδι κυρίως για fan του South Park. Και αρκετά διασκεδαστικό θα έλεγα. Επίσης respec στον Βασίλη Μαυρο που κάνει additional programming συμφωνα με τα credits! \m/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costa69 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Μακράν οτι καλυτερο εχω παιξει σε sp τον τελευταιο καιρο. Επισης το νεο μου ringtone ειναι το τραγουδακι του Βαρδου "There once was a maiden from Stonebury Hollow. She didn't talk much but boy did she swallow. I have a nice lance that she sat upon. The maiden from Stonebury who was also your mom." Τρελη ιδεα να κανουνουν τον Jimmy Valmer βαρδο!Δε θυμαμαι να εχω γελασει τοσο πολυ σε παιχνιδι πριν. Το ringtone που το βρηκες? http://youtu.be/zhBQcRh3TEk Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2014 από costa69 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeiX Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Βρηκα το video στο youtube, μετα googlara youtube to mp3, το κατεβασα, λίγο edit (mp3 knife ή οτι αλλο θες υπαρχουν χιλιαδες προγραμματα για να κοβεις-ραβεις mp3) και ετοιμο Οντως δεν θυμαμαι να εχω ριξει τοσο γελιο σε παιχνιδι!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rib21 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Λοιπόν παιδιά έψαχνα στο Φόρουμ για ένα topic του παιχνιδιού και τίποτα!!!Οπότε εδώ πείτε ότι θέλετε για αυτην την παιχνιδαρα!!.Όταν το προχωρήσω αρκετά θα σας πω και εγώ την γνώμη μου αλλά μέχρι τώρα μόνο θετικές είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 You didn't search enough http://www.insomnia.gr/topic/428455-south-park-the-stick-of-truth/page-6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rib21 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Ισχύει έχεις δίκιο απλά το θέμα ήταν κάπου χωμένο και εγώ μπαίνω από κινητό!!!τέλος πάντων το παιχνίδι είναι απλά φανταστικό και ούτε στην Μέση δεν είμαι!!!, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 To άρχισα και εγώ. Εδώ ο δικός μου χαρακτήρας.. πολύ γελιο το game. Σε κάθε βήμα σου βρίσκεις μια σκληρή σάτιρα για τον διεφθαρμένο κόσμο των ενηλίκων. Πολύ καλό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Τι τρελό γέλιο ήταν αυτό με τα κουμπιά στο διαστημόπλοιο για να μην του μπεί το παλούκι του αλλουνού. Είχα τρελαθεί στο γέλiο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Μόλις το τελείωσα το game και το γέλιο που έριξα δεν λέγετε. Τι απίστευτες καταστάσεις ήταν αυτές και κάθε σου βήμα χάριζε τρελό γελιό με το αναρχικο του χιουμορ. Νομίζω από τις καλύτερες δουλειές της obsidian και εύχομαι μόνο να βγάλουν κανα expansion όσο ποιο γρήγορα μπορούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Περίμενα υπομονετικά να πέσει η τιμή του για να το αγοράσω. Δεν είμαι τρελός fan της σειράς, αλλά έχω δεί 2-3 σεζόνς. Το παιχνίδι έχει 14 ώρες που το παίζω και το γέλιο που έριξα δεν το έχω ρίξει ποτέ μου σε τόση διάρκεια. Η αίσθηση ότι παίζεις μέσα σε ένα κινούμενο σχέδιο είναι απίστευτη. Με κάνει να νιώθω σαν μικρό παιδάκι. Μακάρι να βγάλουν και συνέχεια. Θα το αγοράσω day-one. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Από τα καλύτερα game της χρονιάς για μένα. το χιούμορ του είναι ανεπανάλυπτο. Υπάρχουν στιγμές που στην κυριολεξία δεν θα σου μείνει άντερο . Αλλη μια απίστευτη δουλεία από την obsidian που για μένα είναι το αγαπημένο μου studio στα game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα