Lucifer Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Λοιπόν, με ρώτησε ένας φίλος τι συμφέρει από αυτά. Θέλει γενικά ένα desktop σύστημα αλλά γουστάρει Mac (οι σεξουαλικές του προτιμήσεις είναι άσχετες και παρακαλώ να μείνει έτσι). Με ρώτησε λοιπόν, τι πιστεύω πως είναι πιο συμφέρον, να αγοράσει αυτό εδώ το iMac ή αυτό το iMac Mini. Η δική μου γνώμη ήταν πως το mini έχει specs laptop και ότι γενικά, αφού θα ρίξει λεφτά, να προτιμήσει το iMac, γιατί οι διαφορές μεταξύ τους μου φαίνονται αρκετά βασικές. Από την άλλη, του έριξα την ιδέα μήπως αγοράσει κανονικό PC με καλύτερη σχέση κόστους-επιδόσεων και απλά του φορέσει MacOS. Εσείς τι λέτε; Πόσο εύκολο είναι να εγκαταστήσεις MacOS σε PC και κυρίως, πόσο σταθερό είναι σε σχέση με Mac_από_τη_μάνα_του; Συμφέρει σε σχέση με τις άλλες 2 λύσεις; Ευχαριστώ.
alexzzz Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Αν δεν τον ενοχλεί το κόστος τότε imac. Εννοώ όχι ότι έχει λεφτά να σκορπίσει αλλά το mac mini θέλει και οθόνη. Οπότε mac mini (αλμυρό στην τιμή)+οθόνη+ηχεία+ποντίκι/πληκτρολόγιο (δεν είμαι σίγουρος ότι έχει μέσα) χάνει αρκετά από το μοναδικό uber των mac κατ εμέ που είναι το σεξουαλικό απ'όξω. Ο imac είναι σαφέστατα πιο ακριβώς αλλά είναι και πιο δυνατός και κόσμημα για το γραφείο. Hackintosh (pc με mac δηλαδή) εγώ δεν προτείνω γιατί θέλει μελέτη και για το στήσιμο και για μελλοντικές αναβαθμίσεις software. Ίσως το ερώτημα που θα πρέπει να τον απασχολεί είναι imac 27άρι ή imac 21.5
MoviemakerGr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μια από τις βασικές αρχές του Hackint0sh είναι "θέλεις Mac ? πάρε Mac" . Αυτό έχει μια λογική και κυρίως αν σκεφτεί κανείς από που προέρχεται.. Το Hackint0sh δεν είναι για μέσο User, έχει όλη την συμβατότητα αλλά κ πολλές ιδιαιτερότητες.. Αν μπορεί να αποχωριστεί τα Windows λοιπών ας πάρει Mac.. εκεί παίζετε το παιχνίδι.. Τα iMac είναι καλύτερα αλλά έχουν το γνωστό πρόβλημα οθόνης.. οπότε Mac mini με i7 2620 θα είναι απροβλημάτιστος για πολλά χρόνια.
alexzzz Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Γιατί νομίζω ότι "το γνωστό πρόβλημα οθόνης" είναι αυτό στις αρχές και έχει λυθεί προ πολλού; Τουλάχιστον στον δικό μου δεν είχε κανένα.
MoviemakerGr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Πως να λυθεί αφού είναι θέμα panel κ σχεδιασμού το οποίο παρέμεινε το ίδιο .. φυσικά δεν υπάρχει σε όλους, φυσικά και το αντικαθιστούν στην εγγύηση, αλλά ένας φίλος μου μετά την δεύτερη αλλαγή δεν άντεξε και το πούλησε.. ξενέρωσε.. Στο επόμενο μοντέλο λένε που θα γίνει επανασχεδιασμός θα το λύσουν οριστικά.. Τώρα ξέρεις, έτσι ακούγεται κ κυκλοφορεί το αύριο άγνωστο..
Vaggos02 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Το αν συμφέρει είναι σχετικό. Αν κάνει τη δουλειά του με αυτό το μηχάνημα, δε τον συμφέρει να πάει στη λύση hackintosh αφού χρειάζεται αρκετή προσπάθεια και κάποιες γνώσεις προκειμένου να είναι πλήρως λειτουργικό. Χώρια το ότι σε περίπτωση προβλήματος κινδυνεύει και η δουλειά του. Για μένα, αν προορίζεται για επαγγελματική χρήση και χρειάζεται ντε και καλά mac ας πάρει κανονικό.
TheDevilMayCare Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Αναλογως με ποσο "μερακι" εχει καποιος, μπορει να φτιαξει ενα Hackintosh MacMini killer Δεν ειναι δυσκολο: υπαρχουν αρκετοι οδηγοι online, για παραδειγμα ενας απο τον Tonymac: http://tonymacx86.blogspot.com/2011/09/building-sandy-bridge-customac-customac.html http://www.tonymacx86.com/viewtopic.php?f=168&t=33412&p=209913#p209913 Ποσο σταθερα ειναι? [Αν εξαιρεσεις τυχον θεματα τυπου sleep], τα λες απολυτως σταθερα
Lucifer Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Παιδιά, ευχαριστώ πάρα πολύ, θα το τυπώσω όπως είναι το thread και θα του το προωθήσω. Απ' ό,τι καταλαβαίνω, η καλύτερη λύση είναι είτε iMac είναι το mini i7 262. Ευχαριστώ και πάλι, αν έχετε να προσθέσετε κάτι, φυσικά do so.
MoviemakerGr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Η Καλύτερη λύση είναι το τι θέλει ο καθένας τι αντέχει. σε όλα κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις.. Το δυνατό της υπογραφής μου είναι Hackintosh Dual Boot με επιδώσεις i7 Mac pro και crossfire εμένα αυτό με γοητεύει και όπως έγραψα πιο πάνω δεν είμαι έτοιμος να αποχωριστώ τα windows.το slepp το αποχωρίζομαι ευχαρίστως. Έναν υπολογιστή hackint0sh όμως πρέπει να τον αντιμετωπίζεις συντροφικά κατά κάποιον τρόπο, έχει χαρακτήρα και η Αντιπροσωπία του είσαι εσύ, κανένας άλλος. Κάποια που διάβασα για χάσιμο δεδομένων και αστάθειες δε υπάρχουν. Άπλα υπάρχουν όπως παντού οι σοβαρές υλοποιήσεις από ανθρώπους που έχουν διαβάσει από την μια, και η αντιγραφή οδηγών από το Νετ από την άλλη σε έναν υπολογιστή που ήταν αγορασμένος μόνο για Windows μια 5ετια πριν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα