Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτομαι αγορα της ψυχτρας για το συστημα της υπογραφης μου..για να βγαζει καλυτερες θερμοκρασιες και να εχω πιο σταθερο o.c!αξιζει?

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έλα φίλε!

Πολλοί θα την έχουν, αλλά τι πράγμα σε ενδιαφέρει να μάθεις ακριβώς? Άμα χωράει στο κουτί σου, δε χρειάζεται να ξέρεις κάτι άλλο σε πρώτη φάση.

Δημοσ.

καλησπερα φιλε!το κουτι μου ειναι το haf932 amd edition λογικα θα χωραει πανω αν μπει...σωστα?με ενδιαφερει επειδη δν το εχω ψαχτει και πολυ και τη συντηρηση χρειαζεται?υπαρχει υγρο που πρεπει να αλλαζω?η κατι αλλο!

Δημοσ.

καλησπερα φιλε!το κουτι μου ειναι το haf932 amd edition λογικα θα χωραει πανω αν μπει...σωστα?με ενδιαφερει επειδη δν το εχω ψαχτει και πολυ και τη συντηρηση χρειαζεται?υπαρχει υγρο που πρεπει να αλλαζω?η κατι αλλο!

Kαμία συντήρηση δεν χρειάζεται..

Απλά έχε στο μυαλό σου ότι οι Η80-100 έχουν βγάλει καποια προβλήματα και είχαν αρκετά RMA (και εγώ είχα πρόβλημα).

Δημοσ.

τι ειδους προβληματα αν επιτρεπεται! :rolleyes:

Αλλοι είχαν θόρυβο απο την αντλία,σε άλλους δεν δούλευε το κουμπί που ελέγχει τις στροφές των ανεμιστήρων και σε άλλους και τα 2 :P

Eμένα μετά απο 3 μήνες χρήσης ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει το κουμπί και 2 απο τις 4 υποδοχές που έχει η αντλία για ανεμιστήρες,δεν λειτουργούσαν.

Δημοσ.

Εγώ θα πήγαινα σε αυτήν. Είναι καλύτερη και βασικά φθηνότερη. Φυσικά έχει μεγάλο όγκο, που αν σε νοιάζει να φαίνεται ωραίο το κουτί, είναι ένα πρόβλημα.

Δημοσ.

αυτη ειναι η καλυτερη αγορα?και απο h100 και απο noctua?

Δες εδώ: http://www.anandtech.com/show/5054/corsair-hydro-series-h60-h80-and-h100-reviewed/1

Στην πέμπτη σελίδα έχει temp results..

Νομίζω ότι η Η100 με push/pull είναι η καλύτερη επιλογή!

Εdit: Βεβαια αν παίζεις σε low rpm, με τις αεράτες θα έχεις καλύτερη ψύξη..αν παίζεις σε mid ή high, με τις αεράτες θα έχεις λιγότερο θόρυβο!(μιλάω πάντα για push/pull με 4 fans).

Οι μνήμες σου είναι ψηλές;

Δημοσ.

αερατες τι εννοεις?δυσκολη αποφαση!

Τις αερόψυκτρες εννοώ..πχ Nh-D14 - Silver Arrow..

Για τις μνήμες δεν μου είπες..είναι low profile ή ψηλές και θα έχεις θέμα με τις αερόψυκτρες;

Δυσκολη δεν είναι αρκεί να ξέρεις τι θές..ΑΝ οι μνήμες σου δεν σε επηρεάζουν τότε αποφασίζεις αν θες να δώσεις τις παραπάνω δραχμές( :devil: )για την Η100 για καλύτερη εμφάνιση..

Σε επιδόσεις πάνω κατω ίδια πράγματα προσφέρουν και οι 3 με την διαφορά ότι για να είσαι στα ιδια επιπεδα θορύβου με τις αερόψυκτρες θα τρέχεις σε low rpm με μία πτώση των 2 βαθμών ας πούμε..

Απο την άλλη αν θες φουλ απόδοση συνέχεια πας σε αέρα,έχεις ένα κτήνος μέσα στο κουτί και κάθε φορα που θές να βγάλεις μνήμες λύνεις την ψύκτρα..

Αν ο θόρυβος δεν σε απασχολεί όπως είπα πιστεύω η καλύτερη επιλογή είναι Η100 με 4 fans σε push/pull!

Εdit: Tο όχι πάει για τις μνήμες ε;

Δημοσ.

ναι!το ψαξα κιολας δν εχουν προβλημα ουτε με μητρικη ουτε με μνημες

Οπότε πράτεις σύμφωνα με αυτό που σου είπα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...