Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Έχω μια δωροεπιταγή (250Ε) από τα Media Markt και θα ήθελα να την αξιοποιήσω αγοράζοντας laptop. Όπως αντιλαμβάνεστε, δεσμεύομαι να αγοράσω από εκεί.

Σκοπεύω να διαθέσω το πολύ άλλα τόσα και να φτάσω μέχρι τα 500Ε. Το μηχάνημα το χρειάζομαι για να αντικαταστήσει το πανάρχαιο desktop μου (θα με ενδιέφερε ωστόσο και η μπαταρία) και προορίζεται για multimedia, internet, εφαρμογές γραφείου, photoshop και από παιχνίδια το πολύ(!) κανένα football manager...

Πέρασα από το Media Markt στην Πυλαία (Θεσσαλονίκη) και βρήκα τα παρακάτω:

PACKARD BELL ~450Ε

DELL INSPIRON M5040 ~470E

HP Pavilion G6-1165ev/sv ~499E

HP Pavilion g6-1225ev ~499E (Είναι αυτό στο φυλλάδιο)

Toshiba Satellite Pro C660D ~499E

Sony Vaio VPCEL2S1E-B ~499E

Σκέφτηκα να περιμένω μέχρι τα Χριστούγεννα (αξίζει??) για καμιά καλή προσφορά, αλλά το desktop αργοπεθαίνει γι' αυτό και προσανατολίζομαι να κάνω σύντομα την αγορά.

Η βοήθειά σας θα είναι πολύτιμη, ευχαριστώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαι εγώ μεταξύ αυτών θα επέλεγα το HP Pavilion g6-1225ev (αν και με χαλάει λίγο η κάρτα γραφικών & η μόνο 1 χρόνου εγγύηση) μιας και κανένα από τα υπόλοιπα δεν έχει i5....

Kοίτα πιο προσεκτικά τι άλλες προσφορές έχουν όλα τα Mediamarkt γύρω στα 500 Εuro...

Αν μπορείς όμως καλύτερα περίμενε να περάσουν τα Χριστούγεννα και θα δείς τις τιμές τους (χωρίς υπερβολή) τουλάχιστον 30% κάτω...

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ.

Αν το Dell είχε i5 θα στο πρότεινα χωρίς 2η κουβέντα. Τώρα όμως προτείνω και εγώ το HP Pavilion g6-1225ev. Ψάξε και την επέκταση της εγγύησης όμως...

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά δουλεύω στα media λοιπόν για την εγγύηση η HP αναφέρει ότι μέσα σε έξι μήνες μπορούμε να κάνουμε επέκταση περίπου με 70 ευρω στα 2 χρόνια απο την άλλη μέσα σε 15 μέρες μετά την αγορά του υπολογιστή μπορούμε να κάνουμε με 80 ευρω στο κατάστημα την 4ετιας εγγύηση που συμφέρει σίγουρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...