barman Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 ΠΑιδια ΑΣΧΕΤΟ λιγο..Για λαδι μηχανης εχει κανεις καποιο ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ για IBIZA ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Uberalles_gr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Επειδή έχω βάλει στο τουτού μου υγραέριο να πω 2 πραγματάκια: 1) Η κατανάλωση ανεβαίνει 10% περίπου. Εμένα έκαιγε 10 μέσα στην πολή και 11 με υγραέριο 2) Στο δικό μου ΠΑΝΤΑ ξεκινάει με βενζίνη και στους 40ο βαθμούς που θα πιάσει ο κινητήρας αλλάζει σε υγραέριο. Επομένως, το καλοκαίρι σε μερικές 10άδες μέτρα ενώ το χειμώνα σε μερικές 100άδες μέτρα. 3) Υπάρχει kit για υγραέριο που κάνει 1000 ευρώ, υπάρχει όμως και με 1.300 που είναι καλύτερο και δεν θα έχεις διάφορα θέματα. Εάν πας σε κάποιον μάστορα ΣΧΕΤΙΚΟ θα στα πει όλα αυτά. 4) Είναι παράλογο να λες ότι το αυτοκίνητο μου καίει 10-15 ! Η απόκλιση είναι πάντα 1 άντε 2! Επομένως, δεν τα έχεις υπολογίσει καλά ή έχει κάποιο θέμα το αυτοκινήτο σου (μακάρι να μην έχει). Δηλαδή εάν το τρέξεις λίγο που θα φτάσει η κατανάλωση; Και όταν λέω το τρέξεις δεν εννοώ να πας με 170 αλλά να αλλάζεις στροφές στις 5.000 και 6.000 !! 5) Εάν σκεφτούμε ότι αυτή την στιγμή, Μέσο Όρο για κάθε ένα λίτρο υγραρίου κερδίζεις 0.75 λεπτά, το δικό μου καίει 11 λίτρα και κάνω 12.000 τον χρόνο (παραπάνω κάνω αλλά ενδεικτιά το έβαλα), έχουμε 12.000/11*0.75 = 820 ευρώ. Σε 1,5 χρόνο έχω κάνει απόσβεση. 6) Τέλος, εάν δεν κάνεις χιλιόμετρα δεν αξίζει να το βάλεις γιατί θα κάνεις σε μεγάλο χρονικό διάστημα απόσβεση. Βέβαια, όλοι εμείς που έχουμε βάλει υγραέριο σκεφτόμαστε ότι θα έχουμε και κέρδος σε Χ χρόνο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Επειδή έχω βάλει στο τουτού μου υγραέριο να πω 2 πραγματάκια: 1) Η κατανάλωση ανεβαίνει 10% περίπου. Εμένα έκαιγε 10 μέσα στην πολή και 11 με υγραέριο 2) Στο δικό μου ΠΑΝΤΑ ξεκινάει με βενζίνη και στους 40ο βαθμούς που θα πιάσει ο κινητήρας αλλάζει σε υγραέριο. Επομένως, το καλοκαίρι σε μερικές 10άδες μέτρα ενώ το χειμώνα σε μερικές 100άδες μέτρα. 3) Υπάρχει kit για υγραέριο που κάνει 1000 ευρώ, υπάρχει όμως και με 1.300 που είναι καλύτερο και δεν θα έχεις διάφορα θέματα. Εάν πας σε κάποιον μάστορα ΣΧΕΤΙΚΟ θα στα πει όλα αυτά. 4) Είναι παράλογο να λες ότι το αυτοκίνητο μου καίει 10-15 ! Η απόκλιση είναι πάντα 1 άντε 2! Επομένως, δεν τα έχεις υπολογίσει καλά ή έχει κάποιο θέμα το αυτοκινήτο σου (μακάρι να μην έχει). Δηλαδή εάν το τρέξεις λίγο που θα φτάσει η κατανάλωση; Και όταν λέω το τρέξεις δεν εννοώ να πας με 170 αλλά να αλλάζεις στροφές στις 5.000 και 6.000 !! 5) Τέλος, εάν σκεφτούμε ότι αυτή την στιγμή, Μέσο Όρο για κάθε ένα λίτρο υγραρίου κερδίζεις 0.75 λεπτά, το δικό μου καίει 11 λίτρα και κάνω 12.000 τον χρόνο, έχουμε 12.000/11*0.75 = 820 ευρώ. Σε 1,5 χρόνο έχω κάνει απόσβεση. ΣΗΜΕΡΑ πηγα στην ΣΕΑΤ,δεν εχει καποιο προβλημα το μηχανακι ΚΑΝΕΝΑ-απλα ετυχε το δικο μου να καιει τοσο ΜΕΣΑ στην πολη. Επισης σημερα επεσε η καταναλωση επιτελους στα 8,9 με Shell βενζινη !! Δηλαδη με 20Ε κανω περιπου 140 χιλιομετρα,καμια σχεση με πριν !! Εχεις το ιδιο αυτοκινητο με εμενα ; 2009 και απανω 1.4 85ps ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Uberalles_gr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Hyundai Coupe 01' έχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Hyundai Coupe 01' έχω ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ korea με Spain φιλε. ΤΑ Ισπανικα ρουφανε την βενζινη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Uberalles_gr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ korea με Spain φιλε. ΤΑ Ισπανικα ρουφανε την βενζινη. Καλά εάν το "ανοίξω" και εγώ μου ρουφάει όπως και όλα τα αυτοκίνητα. Μου καίει 10 με πολύ συντηρητική οδήγηση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Καλά εάν το "ανοίξω" και εγώ μου ρουφάει όπως και όλα τα αυτοκίνητα. Μου καίει 10 με πολύ συντηρητική οδήγηση! Βρε φιλε μου τι να ανοιξω ;;; Με 85 αλογα ;; ΜΕΣΑ Στην ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ για πες ;; Με 1η ειμαι . Δεν τρεχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Uberalles_gr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Βρε φιλε μου τι να ανοιξω ;;; Με 85 αλογα ;; ΜΕΣΑ Στην ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ για πες ;; Με 1η ειμαι . Δεν τρεχω. Και τα 85 μουλάρια σου μια χαρά είναι !! Όταν λέω να το "ανοίξω" εννοώ σε κάθε ευκαιρία να αλλάζεις τις στροφές ψηλά! Τότε θα δεις τι ρουφάνε τα άτιμα. Τεσπα, νομίζω όμως το θέμα σου είναι το υγράεριο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Και τα 85 μουλάρια σου μια χαρά είναι !! Όταν λέω να το "ανοίξω" εννοώ σε κάθε ευκαιρία να αλλάζεις τις στροφές ψηλά! Τότε θα δεις τι ρουφάνε τα άτιμα. Τεσπα, νομίζω όμως το θέμα σου είναι το υγράεριο... χα χα καλο . Εννοω οτι εσυ εχεις πιο δυνατο μοτερ και κορεατικο οικονομικο !! Καμια σχεση με το δικο μου. ΚΑι υγραεριο να βαλω παλι θα καιει πιο πολυ απο οσο ειπαν τα παιδια-απλα η τιμη του λιτρου ειναι πιο φτηνη. Σε "τραβηγμα" ειδες διαφορα Η ειναι το ιδιο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Uberalles_gr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Ίσως να έχει χάσει λίγο το αυτοκίνητο. Δεν μπορώ να το πω με σιγουριά αυτό. Να σημειώσω ότι το δικό μου είναι 1.600 και έχω κάνει και μερικές μετρατροπές.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Ίσως να έχει χάσει λίγο το αυτοκίνητο. Δεν μπορώ να το πω με σιγουριά αυτό. Να σημειώσω ότι το δικό μου είναι 1.600 και έχω κάνει και μερικές μετρατροπές.. Χανει μου το εχουν πει . ΤΕσπα προς το παρων δεν με συμφερει γιατι εχω μονο 6300 χιλιομετρα. Επισης "ειπαν" οτι το υγραεριο θα ανεβει το μαρτιο 2012 στα 1.40. ΠΡεπει να δω τι θα γινει και μετα θα αποφασισω. Απλα θελω να ξερω τι παιζει με το ιδιο μηχανακι με εμενα σε καταναλωση . Οποτε αν υπαρχει καποιος που του εχει βαλει υγραεριο μας το γραφει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Επισης "ειπαν" οτι το υγραεριο θα ανεβει το μαρτιο 2012 στα 1.40. ποιος το είπε αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Καποιος που εχει καταστημα με LPG σε κεντρικο σημειο της πολης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nazlos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Παιδιά σκεφτομαι κ γω να βαλω υγραεριο κανω αρκετα χιλιομετρα μεσα σε 8 μηνες εχω κανει 17.000χλμ,εχω σεατ λεον 06' 1400cc 85 αλογα και σκεφτομαι αν συμφερει εχω διαβασει πολλα κ εχω μπερδευτει πολυ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Ποσο σου καιει εντος πολεως φιλε ; Λογικα το ιδιο μηχανακι φοραμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα