IMAndreas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Την τελευταία βδομάδα μου κολλάει μερικές φορές το μηχάνημα (laptop toshiba L505-111) (με αλλαγμένο εσωτερικό σκληρό) και δεν ανταποκρίνεται σε τίποτα απολύτως, δλδ: - κλείσιμο τις οθόνης - ctrl+alt+delete ακόμα και πατημένο για ώρα παρα μόνο σε πατημένο το κουμπί που ανοίγει. Επειδή μου τύχαινε σε στιγμές που έκανα μπόλικες εργασίες ταυτόχρονα (μπόλικες όχι βαριές) το θεώρησα ψιλο-λογικό, όμως σήμερα που μου το ξαναέκανε όταν το έκλεισα και το άνοιξα κόλλαγε στην οθόνη που φορτώνει (έχω windows 7 64 home)... Έτσι μετά από 2-3 απόπειρες, έβγαλα την μπαταρία για 5 λεπτά μπας και κάνει clear cmos μιας και δεν το βρήκα κάπου στο bios και ξανακόλαγε! Έτσι αποφάσισα να μπω με safe mode... (να πω εδώ πως εκεί που μου έβγαζε start normal, fix errors (ή κάπως έτσι) είχα επιλέξει και τις 2 επιλογές αλλά τίποτα...). Μπήκε με safe mode κανονικά... Έκανα ρεσταρτ λοιπόν και πάτησα και repair (πάλι με f8) και έκανε repair (νομίζω τουλάχιστον) για προβλήματα σχετικά με το startup. Και μετά μπήκε κανονικά στο επόμενο ρεσταρτ. Θα ήθελα να με φωτίσετε λίγο στους λόγους που παίζει να μου κάνει κουλά, αν και υποπτεύομαι έναν. Να πω πως τα τελευταία 2 χρόνια κάνω ακριβώς τα ίδια πράγματα στον υπολογιστή που έκανα και πριν και δεν σύνδεσα καμία καινούργια συσκευή. Συνεπώς υποψιάζομαι την τελευταία έκδοση του mozilla, μιας και όποτε κολλάει τύχαινε να έχω και αυτό ανοιχτό... Προς το παρόν λοιπόν βάζω μια παλιότερη και περιμένω απόψεις για πιθανά άλλα προβλήματα.
ss13 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δες αυτό http://netsquirrel.com/msconfig/msconfig_win7.html και στην καρτέλα startup βγάλε κάποια προγράμματα , πάτα ok - apply και κάνε reboot που θα σου ζητηθεί !!
IMAndreas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Ναι το έχω και ένα θεματάκι με το αργό loggin (ειδικά τώρα που το γύρισα από ssd σε μαγνητικό) όμως δεν ήταν αυτό το αρχικό πρόβλημα (πιστεύω) μιας και κόλλαγε ενώ ήταν ήδη ανοιχτό το pc για πολλές ώρες. Σήμερα το πρωί άνοιξε όπως πάντα, δεν κόλλησε ούτε δευτερόλεπτο στην φόρτωση. Άσχετο, αλλά υπάρχουν τίποτα άλλα windows 7 tweaks and tricks για απόδοση; Αυτό που μου έδειξες όπως και ένα regedit τα θυμάμαι από τα XP, αλλά δεν θυμάμαι άλλα ή προϋποθέσεις για να χρησιμοποιήσω κάποια. Ευχαριστώ
ss13 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Ναι το έχω και ένα θεματάκι με το αργό loggin (ειδικά τώρα που το γύρισα από ssd σε μαγνητικό) όμως δεν ήταν αυτό το αρχικό πρόβλημα (πιστεύω) μιας και κόλλαγε ενώ ήταν ήδη ανοιχτό το pc για πολλές ώρες. Σήμερα το πρωί άνοιξε όπως πάντα, δεν κόλλησε ούτε δευτερόλεπτο στην φόρτωση. Άσχετο, αλλά υπάρχουν τίποτα άλλα windows 7 tweaks and tricks για απόδοση; Αυτό που μου έδειξες όπως και ένα regedit τα θυμάμαι από τα XP, αλλά δεν θυμάμαι άλλα ή προϋποθέσεις για να χρησιμοποιήσω κάποια. Ευχαριστώ Πόσο ελεύθερο χώρο έχεις στον σκληρό σου δίσκο ; Με τα παρακάτω βήματα θα βελτιώσεις την ταχύτητα στο laptop σου !! http://www.microsoft.com/atwork/maintenance/speed.aspx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα