Προς το περιεχόμενο

Logitech MX Performance @ <€50

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα την εντύπωση ότι είχε ήδη αναφερθεί, αλλά δεν βρίσκω κάποιο topic..

Έχει το MG Manager πολύ καλή τιμή (<€50) στο MX Performance - ένα αντικειμενικά πανέμορφο mouse

Πήρα 2 προχθές και απ'όσο γνωρίζω έχει αρκετό απόθεμα ακόμα

Σημείωση: Το δεξί και αριστερό πάτημα της ροδέλας δεν είναι και τόσο απόλυτο - κατα τ'άλλα πολύ happy

ξέχασα το link :)

Link

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλή τιμή. Τον περασμένο Ιανουάριο όταν κοίταζα για mouse ήμουν ανάμεσα σε αυτό και το G500 το οποίο και τελικά πήρα. Τώρα το σκέφτομαι πάλι.

ΥΓ: Το G500 στο 3μηνο ξεκίνησε να "ξεφτίζει" η μαύρη προστατευτική επιφάνεια (και από τις 2 πλευρές). Υποτίθεται ότι ανήκει στην σειρά gaming δηλ. αντέχει στην σκληρή χρήση, αλλά και πάλι δεν δικαιλογείται γιατί η χρήση είναι απλή. Θεωρείται ότι καλύπτομαι από εγγύηση ?

Δημοσ.

Καλή τιμή. Τον περασμένο Ιανουάριο όταν κοίταζα για mouse ήμουν ανάμεσα σε αυτό και το G500 το οποίο και τελικά πήρα. Τώρα το σκέφτομαι πάλι.

ΥΓ: Το G500 στο 3μηνο ξεκίνησε να "ξεφτίζει" η μαύρη προστατευτική επιφάνεια (και από τις 2 πλευρές). Υποτίθεται ότι ανήκει στην σειρά gaming δηλ. αντέχει στην σκληρή χρήση, αλλά και πάλι δεν δικαιλογείται γιατί η χρήση είναι απλή. Θεωρείται ότι καλύπτομαι από εγγύηση ?

Εμενα αρχισε να ξεφτιζει απο την πρωτη μερα. Δε νομιζω να το καλυπτει η εγγυηση. Επισης δεν ειναι οτι καλυτερο το λαζερ να ειναι τοποθετημενο μπροστα και οχι στο κεντρο του ποντικιου.

Δημοσ.

Για χρόνια δεν άλλαζα με τίποτα το G5, το οποίο συνεχίζω να έχω σε μία γωνία του γραφείου.. Κι εγώ για το G500 πήγαινα αλλά από εμφάνιση το Performance απλά δεν συγκρίνεται

Η δεξιά και αριστερή κίνηση της ροδέλας συνεχίζει να με εκνευρίζει - χρησιμοποιώ μόνιμα την αριστερή σαν middle click και τη δεξιά σαν Ctrl+W keystroke, οπότε ανοιγοκλείνω tabs στο Firefox ταχύτατα..

To G5 είναι ασύγκριτο σε αυτή τη χρήση.. Η ροδέλα πάει αυστηρά και μόνο αριστερά και δεξιά, και καταλαβαίνεις πότε έχει πατηθεί.

Το 1100 που έχω σε άλλο PC είναι ακόμα το αμέσως επόμενο καλύτερο στη διαδικασία αυτή.. Το Performance δυστυχώς πάσχει.. ΠΟΛΥ..

Δεν παύω να χαμογελάω όποτε το βλέπω πάντως

+ μετά από καιρό με wired mouse, άλλο πράγμα το καλό ασύρματο με διαφορετικές ρυθμίσεις ανά πρόγραμμα (BSplayer και αλλαγές χρονισμού και μεγέθους υποτίτλων από το ποντίκι..)

Το Dinovo Mini κοντεύει να πάει στο ράφι :P

Δημοσ.

Αγορασα ενα απο το Amazon το καλοκαιρι του 2010 για την δουλεια και τον Οκτωβρη του 2010 ενα 2ο για το σπιτι. Απολυτα ευχαριστημενος, δεν τα αλλαζω με τιποτα και εχω δουλεψει με αρκετα ποντικια. Επισης το micro usb adapter (unified technology) που σου επιτρεπει να συνδεσεις παραπανω συσκευες logitech επανω (πχ και ποντικι) σου λυνει τα χερια καθως γλιτωνεις απο 2πλες και 3πλες κεραιες.

Τελος δεν εχει βαση φορτισης (γλιτωνεις χωρο) φορτιζει με micro usb καλωδιο που συνδεεται ειτε σε usb θυρα ειτε σε πριζα ρευματος μεσω του συμπεριλαμβανομενου ανταπτορα.

Το πιο πληρες σετ ποντικιου που εχω αγορασει ποτε (για να το αγορασα εις διπλουν καταλαβαινετε :wub: )

Το συστηνω ανεπιφυλακτα.

Οποιος ενδιαφερεται και για πληκτρολογιο μπορει να κοιταξει προς το Logitech K350 (επισης με unified τεχνολογια) και απο περσι τον Οκτωβρη μεχρι και φετος ειναι ακομα με το ιδιο σετ αλκαλικων μπαταριων.

Δημοσ.

Αν και στο site λένε για 5€, σε εμένα μέχρι και την ολοκλήρωση της παραγγελίας (με πιστωτική) δεν μου εμφάνισε πουθενά χρέωση για μεταφορικά. Αύριο πρωί πάντως θα τους πάρω τηλέφωνο να επιβεβαιώσω παραγγελία και ακριβές κόστος.

Δημοσ.

Τους τηλεφώνησα σήμερα, 5€ έξοδα αποστολής για Αττική & 8€ για επαρχία, τα οποία πληρώνεις στην ACS με την παραλαβή του δέματος.

Δημοσ.

Οσοι το αγορασετε φροντιστε να εχετε κατεβασει απο πριν τους Drivers της Logitech και το σχετικο συνοδευτικο λογισμικο γιατι αυτο που θα ερθει στο cd ειναι πολυ παλια εκδοση. Οχι πως δεν δουλευει και με τον μαμα driver των Windows αλλα εχεις πολυ περισσοτερες επιλογες και ρυθμισεις και ειναι ο μονος τροπος να ενεργοποιησεις το unified (1 κεραια=πολλες συσκευες logitech/ποντικια,πληκτρολογια κτλ).

Δημοσ.

εμένα μου ήρθε σε OEM package... (όχι δηλαδή στην αρχική συσκευασία της Logitech)

κανένας άλλος που να παρέλαβε;

Δημοσ.

@Vasilis 07

thnx, ναι τα έχω όλα...

απλά η συσκευασία δεν ήταν αυτή που φαίνεται στο video αλλά μια OEM (μάλιστα έγραφε DELL πάνω στο generic box)

όσοι παρέλαβαν, παρέλαβαν στην original συσκευασία;

Δημοσ.

Ye, όλες οι συσκευασίες τους είναι το χαρτόκουτο με το λογότυπο της Logitech στο πλάι και την ετικέτα της DELL..

Είχα ρωτήσει από κοντά στο μαγαζί και μου είπαν ότι πρόκειται για πολύ μεγάλη παραγγελία της DELL, γιαυτό και πετύχανε τόσο χαμηλή τιμή - τώρα πώς ακριβώς γίνεται αυτό δεν γνωρίζω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...