CROM271 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Εχω εγκαταστησει εδω και λιγο καιρο τον internet download manager. Θελω το εξης: Σε καποιες περιπτωσεις που θελω να κατεβασω κατι (π.χ. κατεβασα πριν λιγο το μtorrent μιας και ειχα κανει format πριν λιγες μερες) μου το κατεβαζει μεσω του internet download manager. Μεχρι να ανοιξει ο internet download manager και να το κατεβασει περασε κοντα στο 1 λεπτο, για ενα αρχειο λιγων KB. Θελω το εξης επομενως. Τι να κανω ετσι ωστε οταν δεν εχω τον internet download manager να τρεχει να κατεβαζει κανονικα απο τον browser και να μην ανοιγει τον IDM.
deesnider Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Πήγαινε στο options του idm όπου, στο tab "general", εμφανίζει μια λίστα με τους browsers στους οποίους μπορεί να δουλέψει ο idm. Έλεγξε αν είναι τσεκαρισμένο το check box του browser που χρησιμοποιείς και αν είναι, ξετσέκαρέ το. Λογικά, μετά απ' αυτό, τα downloads θα γίνονται by default από την "ενσωματωμένη" λειτουργία του browser και όχι από τον idm.
CROM271 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Ναι αυτο το ειχα δει οντως κι εγω. Το δοκιμασα μολις τωρα και οντως κατεβαζει απο τον browser. Θα με βολευε καλυτερα βεβαια αν υπηρχε το εξης: Οταν δεν εχω ανοιχτο τον IDM να κατεβαζει απο τον browser και να μην ανοιγει τον IDM, αλλα οταν εχω ανοιχτο τον IDM να κατεβαζει απο αυτον. Δεν ξερω αν υπαρχει καποια τετοια επιλογη.
deesnider Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Ποιο browser δουλεύεις; Εγώ δουλεύω τον chrome και γι' αυτόν ξέρω να σου πω πως γίνεται... Σε περίπτωση που δουλεύεις τον chrome λοιπόν, πρέπει να εγκαταστήσεις το πρόσθετο "download assistant" (https://chrome.google.com/webstore/detail/mfjkgbjaikamkkojmakjclmkianficch). Μέσα από τις ρυθμίσεις του - εφ' όσον έχεις εγκατεστημένο κάποιον ανεξάρτητο download manager, όπως π.χ. ο idm - μπορείς να επιλέξεις αν θα έχεις σαν default downloader τον ενσωματωμένο στο browser ή τον ανεξάρτητο. Αν ορίσεις τον ενσωματωμένο και κάποια στιγμή θέλεις να κατεβάσεις κάτι με τον idm, σου δίνεται αυτή η επιλογή με δεξί κλικ μέσα στην ιστοσελίδα που περιλαμβάνει το προς κατέβασμα υλικό. Φαντάζομαι ότι ανάλογη ρύθμιση θα υπάρχει και για τους άλλους browsers, απλά δεν ξέρω να σου πω τον τρόπο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα