Kill_bill2 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι για tablet 10'' μέχρι από 120-150 ευρό. Από οπουδήποτε μπορώ να το αγοράσω, Ελλάδα, ebay, κινέζικα μαγαζιά etc. Αν κάποιος έχει να προτείνει κινέζικο κατάστημα να μου πει και πόσα είναι τα τέλη εκτελωνισμού. Αν κάποιος έχει να προτείνει κάποιο θα με ενδιέφερε!
filip123go Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Φίλε έχω παραγγείλει το flytouch 3 στα 120ε από e-bay και περιμένω από μέρα σε μέρα να το πάρω στα χέρια μου..! Απ ότι έχω δει σε reviews και το έχω δουλέψει σε φίλους μου είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε αυτήν την τιμή...
Zergoulini Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Ρε παιδια να πω και εγω την γνωμη μου για τα tablets. Τουλαχιστον για τα φτηνα. Λοιπον. σαν πρωην κατοχος tablet εχω να πω το εξης. Για μενα με τα χρηματα που θα αγοραζες ενα tablet (γυρω στα 200€) καλυτερα να αγορασεις ενα netbook. Το netbook λειτουργικα ειναι υπερανω σε ολα σε σχεση με το tablet. Απο επιδοση 100% πανω ισως και περισσοτερο. Πχ θυμαμαι οτι στο talbet οταν πηγαινες να δεις ενα flash video, το κολαγε. Flash games κολαγανε. Δηλαδη να παρεις ενα tablet για ποιο λογο? Για να παιζεις χασομερικα games η για να βλεπεις ταινιες? Δεν ξερω μου φενεται χαζη ολη η φαση με τα tablets (ξαναλεω λεω για tablet πανω κατω των 200€) Και καταληγω στο: Μηπως τελικα ειναι ακομα νωρις για tablets? Εννοω οτι δεν λεω θα ερθει σε καποια φαση η εποχη που τα tablet θα αντικαταστησουν τα netbooks ισως και τα laptops αλλα ακομα ειναι νωρις. Το μονο που προσφερει για μενα ενα tablet ειναι οτι ειναι ποιο μουρατο και οτι εχουν android λογισμικο. Αν εχει καποιος την αντιθετη αποψη ας μας την πει.
filip123go Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Zergoulini Έχεις δίκιο στα περισσότερα, αλλά, ποτέ δεν ξέρεις τι το χρειάζεται ο άλλος..! Εγώ πχ το αγόρασα για να μπορώ να έχω όλες τις σημειώσεις της σχολής μου σε ένα μέσον, το οποίο μπορώ να το κουβαλάω πάντα μαζί μου. Και άλλο 120, άλλο 200 είναι διπλάσια τιμή... Γτ να δώσω παραπάνω λεφτά για κάτι το οποίο γίνεται και με λιγότερα...?
ankouts Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Ας πω κι εγώ την άποψή μου. Το κάθε προϊόν είναι καλό ή κακό, νωρίς ή αργά για αγορά, σύμφωνα με τις "ανάγκες" του καθενός. Εγώ έχω Netbook MSI 10" το είχα αγοράσει 340€, του έχω βάλει και windows 7. Πολύ καλό, κάνω τα πάντα... εως ότου θέλω κάτι πιο εύκολο για σερφάρισμα, για streaming videos... εκεί αρχίζουν τα προβλήματα. Βαριέμαι τρομερά να ανοίξω το netbook, να το κουβαλάω μαζί μου μαζί με τον ογκώδη φορτιστή κλπ κλπ για να κάνω ένα browsing ή να δω κάτι στα πεταχτά που θέλω. Κι εκεί έρχεται στη σκέψη μου το Tablet... φορτίζει με usb, δουλεύεις άνετα χωρίς ποντίκι κλπ, πολύ πιο γρήγορο σε όλα λόγω αρχιτεκτονικής των Android. Οπότε όσο αφορά την ταχύτητα, εκμηδενίζεται η διαφορά των CPU λόγω σχεδιασμού του OS. Μετά από όλα αυτά.. με 200€-250€ παίρνεις ένα διπύρηνο Tablet και είσαι άψογος!!!
Kill_bill2 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Φίλε έχω παραγγείλει το flytouch 3 στα 120ε από e-bay και περιμένω από μέρα σε μέρα να το πάρω στα χέρια μου..! Απ ότι έχω δει σε reviews και το έχω δουλέψει σε φίλους μου είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε αυτήν την τιμή... To τελωνείο πόσο ήρθε στους φίλους σου; Υπάρχει κανα κόλπο να μηδενίσω τα τέλη εκτελωνισμού;
filip123go Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 To τελωνείο πόσο ήρθε στους φίλους σου; Υπάρχει κανα κόλπο να μηδενίσω τα τέλη εκτελωνισμού; Συνεννοήσαι με τον πωλητή να μαρκάρει το δέμα σαν gift και να του βάλει αξία μικρότερη από 45$..! Ετσι ελαχιστοποιείς τις πιθανότητες να πληρώσεις κερατιάτικα αο το τελωνείο. Αυτο αν το δέμα έρχεται εκτός Ε.Ε. Αν είναι από χώρα της Ε.Ε. μην φοβάσαι τίποτα..!!
SisC Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Ρε παιδια να πω και εγω την γνωμη μου για τα tablets. Τουλαχιστον για τα φτηνα. Λοιπον. σαν πρωην κατοχος tablet εχω να πω το εξης. Για μενα με τα χρηματα που θα αγοραζες ενα tablet (γυρω στα 200€) καλυτερα να αγορασεις ενα netbook. Το netbook λειτουργικα ειναι υπερανω σε ολα σε σχεση με το tablet. Απο επιδοση 100% πανω ισως και περισσοτερο. Πχ θυμαμαι οτι στο talbet οταν πηγαινες να δεις ενα flash video, το κολαγε. Flash games κολαγανε. Δηλαδη να παρεις ενα tablet για ποιο λογο? Για να παιζεις χασομερικα games η για να βλεπεις ταινιες? Δεν ξερω μου φενεται χαζη ολη η φαση με τα tablets (ξαναλεω λεω για tablet πανω κατω των 200€) Και καταληγω στο: Μηπως τελικα ειναι ακομα νωρις για tablets? Εννοω οτι δεν λεω θα ερθει σε καποια φαση η εποχη που τα tablet θα αντικαταστησουν τα netbooks ισως και τα laptops αλλα ακομα ειναι νωρις. Το μονο που προσφερει για μενα ενα tablet ειναι οτι ειναι ποιο μουρατο και οτι εχουν android λογισμικο. Αν εχει καποιος την αντιθετη αποψη ας μας την πει. Από τώρα πλέον και στο εξής δεν πιστεύω ότι είναι νωρίς για tablets γιατί και αυτά ακολουθούν την ταχύτητα εξέλιξης των υπολογιστών αν όχι γρηγορότερα. Πέρα από αυτό οι τιμές έχουν πέσει πολύ και οι δυνατότητες τους έχουν αυξηθεί κατακόρυφα(το flytouch 3 δεν ανήκει σε αυτά που έχουν εξελιχθεί, με εξαίρεση το Flytouch 4 που επιτέλους έχει διαφορετικό επεξεργαστή, Android 2.3 και σύντομα λογικά θα παίζει και το HDMI του - στο fly 3 δεν παίζει). Ως κάτοχος desktop, laptop, netbook και tablet, μπορώ να πω ότι ο πλέον αδύναμος κρίκος και αυτός που θα φάει σουτ άμεσα είναι το netbook(και σειρά έχει το laptop). Δεν μου προσφέρει απολύτως τίποτε παραπάνω από το tablet και μειονεκτεί δραματικά σε ευχρηστία, μπαταρία και δυνατότητες καθώς HD ταινία δεν μπορεί ουτε στο όνειρο του να παίξει. Αντιθέτως το tablet τα παίζει όλα, συνδέεται στην τηλεόραση και από flash μια χαρά. Η μόνη περίπτωση που θα μπορούσε να είναι χρήσιμο ένα netbook, κατά την προσωπική μου άποψη πάντα, θα ήταν αν ήταν απαραίτητα τα Windows λόγω χρήσης κάποιας πολύ συγκεκριμένης εφαρμογής. Αλλά και σε αυτήν την περίπτωση με λίγα χρήματα παραπάνω ένα laptop θα ήταν ενδεδειγμένο και με πολύ καλύτερες δυνατότητες. Ενώ αν οι περισσότερες δυνατότητες δεν έχουν προτεραιότητα αλλά το φορμά tablet έχει, τότε ένα windows tablet θα ήταν η καλύτερη λύση.
Kill_bill2 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Sisc σε ευχαριστούμε για την ανάλυσή σου, αυτή την στιγμή μας νοιάζει η ουσία. Κυκλοφορούν διάφοροι επεξεργαστές Cortex A8 1.2Ghz Cortex A9 1GHZ X220 1Ghz Rockchip RK2918 1.2GHz Αυτά έχω δει μέχρι στιγμής. Ποιο είναι το δυνατότερο για games; Η αν έχεις κάτι άλλο να προτείνεις σε αυτά τα λεφτά. Επίσης χρειάζεται η capasitive οθόνη ή δεν έχει μεγάλη διαφορά; Σε ποιά tablet δεν παίζει το hdmi; γιατί το θέλω.
ipal Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 εξαρταται για τι το θελει καποιος. δεν ειναι τα tablet λυση για ολους. πηρε τελικα φιλος μου netbook με hdmi & dual core στα 220€ και δεν κολλαει πουθενά. αλλα βγαίνουμε off.
SisC Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Sisc σε ευχαριστούμε για την ανάλυσή σου, αυτή την στιγμή μας νοιάζει η ουσία. Κυκλοφορούν διάφοροι επεξεργαστές Cortex A8 1.2Ghz Cortex A9 1GHZ X220 1Ghz Rockchip RK2918 1.2GHz Αυτά έχω δει μέχρι στιγμής. Ποιο είναι το δυνατότερο για games; Η αν έχεις κάτι άλλο να προτείνεις σε αυτά τα λεφτά. Επίσης χρειάζεται η capasitive οθόνη ή δεν έχει μεγάλη διαφορά; Σε ποιά tablet δεν παίζει το hdmi; γιατί το θέλω. Rockchips, Renesas, Telechips και Samsung όλοι είναι super για παιχνίδια και ταινίες. Ο InfoTM X220 δεν είναι ότι καλύτερο για παιχνίδια και ο Samsung έχει θέματα σε κάποια tablets με HD ταινίες. Για παιχνίδια θέλεις σίγουρα capacitive οθόνη γιατί με την resistive θα σου βγει μάλλον το λάδι, και θέλεις και τουλάχιστον 2point touch. Μερικές resistive είναι ακόμη single touch. Tα Fly είχαν ανέκαθεν θέμα με το HDMI. Παρ'όλο που η σύνδεση αναγνωρίζεται δεν στέλνουν σήμα στην τηλεόραση. Στα υπόλοιπα γενικώς το HDMI παίζει, αλλά θα σου πρότεινα να πάρεις ένα που κάνει cloning της οθόνης γιατί αλλιώς θα χρειαστείς ενσύρματο ποντίκι για να δουλέψεις. Το Zenithink ZT280 από Merimobiles βγαίνει περίπου στα λεφτά που δίνεις.
eko13 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Μια απλη απορια υπαρχει ταμπετ που να εχει ολα αυτα? HDMI usb usb OTG SIM GPS wifi dual cam? sd/tf απο οτι εχω δει ή θα ειναι σαν μεγαλα κινητα χωρις usb ή σαν players χωρις να παιρνουν σιμ παρα μονο 3g module εξωτερικο.
SisC Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Μια απλη απορια υπαρχει ταμπετ που να εχει ολα αυτα? HDMI usb usb OTG SIM GPS wifi dual cam? sd/tf απο οτι εχω δει ή θα ειναι σαν μεγαλα κινητα χωρις usb ή σαν players χωρις να παιρνουν σιμ παρα μονο 3g module εξωτερικο. Herotab C8X
giapraki Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Το flytouch3 που το έχει ένας φίλος ειναι καλή επιλογή για τα λεφτά του. Προσωπικά δεν μου άρεσε η οθόνη, ούτε τα χρώματα ούτε το response.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα