panagias... Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Καταλάθος έβαλα όλα το.exe αρχεία να ανοίγουν με το σημειωματάριο.... Πώς μπορώ να τα κάνω πάλι να ανοίγουν κανονικά;;;;;
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Για windows 7 το παρακατω θα βοηθησει http://www.sevenforums.com/tutorials/19449-default-file-type-associations-restore.html
panagias... Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δοκιμασε ενα system restore... Το δοκίμασα...Δεν μπορώ να το ανοίξω είναι .exe Για windows 7 το παρακατω θα βοηθησει http://www.sevenforums.com/tutorials/19449-default-file-type-associations-restore.html Χίλια ευχαριστώ φίλε μου...Με έσωσες από το format...
firegarden Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Nα κανω μια χαζη ερωτηση; Αφου ολα τα .exe ανοιγαν με το σημειωματαριο, τον browser πως τον ανοιγες για να μπορεσεις να ποσταρεις εδω;;;
JohnXarxas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 μπας και μπαίνει απο άλλο PC αν όμως όχι δεν χάνεις τίποτα να κάνεις scan με: malwarebytes antimaleware superantispyware antivirus (όποιο έχεις) και ένα με το ccleaner για να βγάλει τα σκουπίδια του συστήματος όλα αυτά κατα προτίμιση σε ασφαλή λειτουργία γα να δρουν τα προγράμματα ανεπηρέαστα
panagias... Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δεν παίζει να έχω ιό γιατι ότι έγινε, έγινε από εμένα καταλάθος... Ήθελα αν ανοίξω έναν υπότιτλο με το σημειωματάριο να κάνω μια διόρθωση και χωρίς να το καταλάβω άνοιξα ένα exe που είχα διπλά και έγινε ότι έγινε... Nα κανω μια χαζη ερωτηση; Αφου ολα τα .exe ανοιγαν με το σημειωματαριο, τον browser πως τον ανοιγες για να μπορεσεις να ποσταρεις εδω;;; Είμουν πολύ τυχερός σε αυτό το θέμα γιατί κατέβαζα κάτι και είχα ανοιχτό τον chrome...
Bspus Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δεν παίζει να έχω ιό γιατι ότι έγινε, έγινε από εμένα καταλάθος... Ήθελα αν ανοίξω έναν υπότιτλο με το σημειωματάριο να κάνω μια διόρθωση και χωρίς να το καταλάβω άνοιξα ένα exe που είχα διπλά και έγινε ότι έγινε... Είμουν πολύ τυχερός σε αυτό το θέμα γιατί κατέβαζα κάτι και είχα ανοιχτό τον chrome... Σε περιπτωση που το ξαναπαθεις, η το παθει καποιος αλλος που διαβαζει, να ξερετε οτι τα .com αρχεια θα μπορειτε ακομα να τα ανοιξετε. Τα .com ειναι και αυτα εκτελεσιμα (στο dos υπηρχαν καποιες διαφορες μεταξυ .com και .exe αλλα πλεον πρακτικα στα windows μπορεις να τα θεωρεις το ιδιο) Οποτε μπορει καποιος να δοκιμασει να ανοιξει το command.com για γραμμη εντολων και να ξεκιναει προγραμματα απο εκει, η να μετονομαζει προσωρινα τα .exe του σε .com μεχρι να βρει λυση
PCharon Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Εντάξει, ΟΚ, μπορείς να το πεις και feature το χάλασμα του *.exe!. Αλλά μήπως θα έπρεπε να προστατεύεται από τυχάρπαστες κινήσεις αρχάριου χρήστη; Αναρωτιέμαι σε ποιά έκδοση των Windows θα αποφασίσουν επιτέλους να βάλουν δικλείδα ώστε να μη μπορείς να χαλάσεις το άνοιγμα των εκτελέσιμων για πλάκα. Όταν άκουσα πρώτη φορά πως αυτό γίνεται ΚΑΙ στα 7, μούντζωνα με το κιλό.
ikskarda Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 κανε το εξης κολπο ... πηγαινε στην παρακατω διαδρομη στο regedit HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\<.καταληξη που θες>\OpenWithList (στην δικη σου περιπτωση στο .exe) απο το open with σβηνεις το λαθος προγραμμα . το βρηκα μια μερα στο ιντερνετ το κολπο αυτο γιατι και εγω ειχα βαλει να ανοιγουν δε ξερω πως τα .doc με τον media player και φυσικα δεν ανοιγαν
Speedy Gonzales Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Εντάξει, ΟΚ, μπορείς να το πεις και feature το χάλασμα του *.exe!. Αλλά μήπως θα έπρεπε να προστατεύεται από τυχάρπαστες κινήσεις αρχάριου χρήστη; Αναρωτιέμαι σε ποιά έκδοση των Windows θα αποφασίσουν επιτέλους να βάλουν δικλείδα ώστε να μη μπορείς να χαλάσεις το άνοιγμα των εκτελέσιμων για πλάκα. Όταν άκουσα πρώτη φορά πως αυτό γίνεται ΚΑΙ στα 7, μούντζωνα με το κιλό. Σωστός ο παίχτης ε μακάρι στα win8 να το διορθώσουν αυτό....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα