Προς το περιεχόμενο

AMD HD7xxx series

John-lamia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδιά, έχω μια πρόσφατη (Ιανουάριο απο eshop) 7870Club3D και απο προχθές περίπου μου βγάζει κάτι artifacts στα πεταχτά. είναι εμφανές στο lol αλλά μέχρι εκεί. Δοκίμασα και drivers (βασικά το γύρισα στους 12.11β που είχα πριν) αλλά και πάλι. Η κάρτα μέχρι τώρα λειρουτγούσε (και λειτουργεί κανονικά δλδ). 

Να την αμπαλάρω για πίσω σιγάσιγά; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά, έχω μια πρόσφατη (Ιανουάριο απο eshop) 7870Club3D και απο προχθές περίπου μου βγάζει κάτι artifacts στα πεταχτά. είναι εμφανές στο lol αλλά μέχρι εκεί. Δοκίμασα και drivers (βασικά το γύρισα στους 12.11β που είχα πριν) αλλά και πάλι. Η κάρτα μέχρι τώρα λειρουτγούσε (και λειτουργεί κανονικά δλδ). 

Να την αμπαλάρω για πίσω σιγάσιγά; 

αμεσα, στείλτην για έλεγχο.

πρώτα βγάλε φωτογραφίες τα artifact

θα προσπαθήσω, αλλά δεν μένουν στην οθόνη ούτε κρασάρει κάτι, απλά για 1 frame βλέπω κάτι γραμμούλες. έγινε.

Το ίδιο έχει και μένα η 7970 μόνο με το lol.Υποθέτω είναι θέμα κάποιας ασυμβατότητας.Το θέμα είναι ότι το είχα απεγκαταστήσει από το καλοκαίρι, πριν πάρω την κάρτα δηλαδή και το ξανα έβαλα μόλις πρόσφατα.Οπότε δε μπορώ να είμαι σίγουρος για το αν προκλήθηκε από κάποιο update του ή είναι γενικό το πρόβλημά του.

ASUS ARES II Guru3D review

Today we review something special, the ASUS ARES II. We'll be testing the card in Crossfire (4 GPUs) as well as a test session with a three monitor setup alongside the regular tests of course. AMD's entire 28nm GPU line-up has been unleashed for quite a while now and slowly but steadily we are already moving onwards to the 8000 series products. But currently all the way on top is the Radeon HD 7900 series, armed with a GPU codenamed Tahiti, a release which was received very positively in the graphics card arena.

2znmmx2.jpg

ναι βρε, χαριτολογώντας το λέω.

Κι εμένα αν μου περίσσευαν θα πήγαινα με τριλιτρο αυτ/το για τσιγάρα και θα ειχα κανα πισι των 5000ε.

Αχρηστα μεν, καλύτερα απ'το να τρως το χρήμα στη κόκα, οπως διάφοροι πάμπλουτοι συνέλληνες μας.

• Like 2

Πάμε πάλι από την αρχή γιατί το έχω χάσει. Πάω το απόγευμα δηλαδή και παίρνω μια 7950 από το πλαίσιο και παίρνω κωδικούς για να κατεβάσουν δωρεάν το crisis και το bioshock όταν βγουν;;; Με ποιά διαδικασία ; Βοήθα λίγο :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...