Oscar_Mike Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Παιδιά έχω μια κάρτα που κάνω εδώ και πολύ καιρό τις αγορές μου μέσω paypal χωρίς πρόβλημα, μέχρι πριν λίγες μέρες... Επιγραμματικά για να μην σας κουράζω, προσπαθώ να κάνω αγορά και το paypal μου ρίχνει άκυρο, μιας και όπως λέει έχω ξεπεράσει το όριο του ποσού που μπορώ να κάνω αγορές χωρίς να έχω κάνει Verify τον λογαριασμό μου. αν και τα 2.500 euro που λέει δεν τα έχω φτάσει, anyway. ακολουθώ τις οδηγίες, με χρεώνει 1,5euro και περιμένω μερικές μέρες να πάρω τον τετραψήφιο κωδικό από την τράπεζα μου για να προχωρήσω στην επιβεβαίωση του λογαριασμού. Όντως σήμερα πήρα τον κωδικό, το paypal μου επέστρεψε το 1,5euro και έκανα το Verification. και η επιβεβαίωση από το paypal Ok λέω, από εδώ και πέρα κάνω αγορές απροβλημάτιστα, χωρίς όρια χωρίς τίποτα. Παω να κάνω την αγορά που απέτυχα πριν μερικές μέρες, και μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα. Τι είναι αυτό ρε παιδιά? πως γίνεται τη μια να μου λέει ότι έχω ξεπεράσει το όριο των 2.500euro και αμέσως μετά το Verification χωρίς να έχει παρεμβληθεί καμια συναλλαγή, να μου λέει αυτό το πράγμα και να μην μπορώ πάλι να αγοράσω? (και πόσο μάλλον από τα 2.500 στα 8.000) Τι μπορεί να παίζει??? Ευχαριστώ
SPANK Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Και εγώ παίζω με το paypal αρκετά χρόνια τώρα και δεν ειχα ποτέ πρόβλημα. Βασικά καλύτερα να τους στείλεις ενα email με το πρόβλημα σου , απαντάνε συνήθως αρκετά γρήγορα
Oscar_Mike Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Spank σε ευχαριστώ για την απάντηση σου! Τους έχω στείλει ήδη mail μεσω του "Contact Us" του Paypal, άλλα με έχουν γράψει στα @@ τους, όταν λες ότι συνήθως απαντάνε γρήγορα τι εννοείς? γιατί σαν αυτοματοποιημένη απάντηση μου ήρθε αυτό: "Thank you for contacting PayPal. This is an automatic reply to let you know we've received your message. Please don't reply to this email. We'll respond to you within 24 hours." κάτι που δεν ισχύει όμως γιατί έχουν περάσει αρκετές παραπάνω ώρες από τις 24, συν του ότι μου έχουν δεμένα τα χερια καμια εβδομάδα τώρα...
SPANK Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Αν δεν σου έχουν απαντήσει μεχρι αύριο στείλε τους πάλι, συνήθως σε 1 2 ημέρες σου απαντάνε
bscyb Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 και μένα γύρω στις 2 μέρες κάνανε μέχρι να απαντήσουν όποτε περίμενε λίγο ακόμα το ότι θα σου απαντήσουν πάντως είναι σίγουρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα