pavlospao13 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Καλησπερα.Λοιπον εχω το εξης προβλημα.....εχω ενα pc (pentium 4 ) και εχω 2 χρονια να το δουλεψω ........Είπα να το ξαναανοιξω για να δω σε τι κατασταση ειναι και δεν μου φενεται και πολυ καλη.... Τελος παντω στο θεμα μας..... παταω το κουμπακι της εκκινισης αλλα δεν ανοιγει....ομως στην motherboard δειχνει ανοιχτο το λαμπακι....τι μπορει να φταιει και τι μπορω να κανω??Κάτι ασχετο....(Μηπως φταει το οτι εχει αρκετη σκονη?και θελω μια βοηθεια για το πως θα συνδεσω τα καλοδια του τροφοδοτικου με τα υπολιπα....Ευχαριστω πολυ....περιμενο απαντησεις συντομα....
bill@ki Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Χωρίς να ειμαι και απόλυτα σίγουρος οτι ειναι σωστο, το λαμπάκι ειναι λογικό να ειναι αναμενο εφόσον διέρχεται ρευμα απο το πισι. Επισης τα καλώδια που συνδέει το power,reboot, και λοιπά λαμπάκια ειναι σωστά συνδεδεμένα στη μητρική; Επισης πως γινεται να μην εχεις συνδεσει τα καλώδια του τροφοδοτικού και να περιμένεις κατι; το τροφοδοτικό σου (πολύ μπακαλίστικα θα το πω) βγάζει ενα πλακέ καλώδιο με 20+4 pin, μ αυτο δινεις ρευμα τη μητρικη, κοιτάζοντας τις υποδοχες θα καταλάβεις που μπαινει στη μητρική, τα αλλα τα πλακέ καλωδιακια που ειναι με 4pin δίνεις ρευμα στις συσκευες σου (σκληρο,dvd). τωρα για κατι περισσοτερο θα πρει να αναφερεις και το μοντελο της μητρικής σου.
pavlospao13 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 καταρχιν...τα καλοδια ειναι συνδεδεμενα αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι σωστα...λογικα ετσι οπως μου τα ειπες σωστα τα εχω...απλα δεν ξερω αν τα κουμπια power και reboot πως συνδεονται...τα εχω συνδεσει αλλα εντελος στην τυχη...η μητρικη μου ειναι η ASUS P4PE α και θα ηθελα να μου πειται που συνδεουμε το ανεμιστηρακι..βασικα με τι?με καρτα γραφικων και μητρικη? ευχαριστω... οκ φιλε μου ευχαριστω...απλα ειχα βαλει λαθος τα καλοδια στο power,reset button
snakes Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Λοιπόν ας τα πάρουμε από την αρχή τα πράγματα .... αν ξέρεις έστω και κάτι από pc τότε οκ από εδώftp://81.30.226.136/zakladni%20desky/asus/P4PE-X/e1303_p4pe-x.pdf 8α πας στην σελίδα 1-21 (το γράφει κάτω δεξιά) Τότε 8α δεις το 12 ( που λέει Sustem Panel Connectors) θα δεις το κουτάκι που λέει Reset SW αυτό κάνει reset το pc όπως καταλαβαίνεις θα το συνδέσεις εκεί που σου δείχνει.... το ATX Power Switch είναι για το κουμπί για να ανοίξει το pc θα το συνδέσεις εκεί που σου δείχνει.... το power led είναι για το led (φωτάκι) του κουμπιού power τέλος πάντων και Τέλος, το smi lead είναι το led του σκληρού.... Θα δεις που πάνε τα καλώδια και που καταλήγουν για να τα συνδέσεις... (είναι πολύ εύκολο και πιστεύω πως αν προσπαθήσεις θα τα καταφέρεις...) πιστεύω πως βοήθησα και για ο,τι άλλο θέλεις εδώ είμαστε....
pavlospao13 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 λοιπον τα συνδεσα ολα ανοιγει κανονικα αλλα τωρα δεν εχω εικονα.....τι να κανω για αυτο :@ Το ανοιγω και μου λεει στην οθονη no video input....what i must do??? Α επισης ξεχασα να αναφερω οτι κατω απο την καρτα γραφικων εχει ενα λαμπακι το οποιο δεν αναβει...
GeorgeVls Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δοκίμασε να βγάλεις την κάρτα γραφικών, να την καθαρίσεις και να την ξανά βάλεις.
pavlospao13 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 το εκανα αλλα και παλι τιποτα....
pavlospao13 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Καλησπερα...λοιπον...εχω ενα μηχανιμα...παλιο pentium 4 κτλπ....και μετα απο αρκετο καιρο(κανα 2χρονακια) αποφασισα να το λειτουργισω παλι το ανοιξα το καθαρισα αλλα δεν εχω εικονα...τι πρεπει να κανω/καταρχιν να πω οτι ακριβος κατ απο την καρτα γραφικων στην μητρικη εχει ενα λαμπακι το οποιο δεν αναβει.....αα και εχω αλλαξει τις θεσεις στην μνημες ραμ...εβγαλα την καρτα γραφικων την καθαρισα καθαρισα και την υποδοχη αλλα και παλι τιποτα....τι πρεπει να κανω? Ευχαριστώ
overpower Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 τροφοδοσιες ολα οκ? τροφοδοτικο ανοιγει? ακους σκληρους,ψυκτρα φουρφουρια του κουτιου?
pavlospao13 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 ναι ολα ειναι οκ δουλευουν κανονικα ανεμιστιρακια και ολα...
scullyist Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Το καλώδιο vga από την οθόνη πίσω στην κάρτα, το έχεις συνδέσει, ναι?
bill@ki Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 λοιπον τα συνδεσα ολα ανοιγει κανονικα αλλα τωρα δεν εχω εικονα.....τι να κανω για αυτο :@ Το ανοιγω και μου λεει στην οθονη no video input....what i must do??? Α επισης ξεχασα να αναφερω οτι κατω απο την καρτα γραφικων εχει ενα λαμπακι το οποιο δεν αναβει... Αυτο που εκανα εγω σε ενα παρόμοιο πρόβλημα ηταν να βαλω το καλώδιο στην δευτερη εξοδο που είχε η κάρτα μου, δεν ξερω γιατι αλλα ειχε προβλημα η εξοδος. Εσενα σου δινεται τετοια δυνατότητα; Ακομα μπορείς να δοκιμασεις ενα αλλο καλώδιο οθονης, μπορει να χαλασε. Και τελος δοκιμασε μια αλλη κάρτα, εστω και αρχαια, απλα να εντοπισεις αν φταιει η καρτα σου. Και εδω ειμαστε, μην αγχωνεσαι θα το βρουμε!
SPANK Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Αν εισαι σίγουρος για τις τροφοδοσίες οτι ειναι ολα στην θέση τους , κάνε ενα bios reset αρχικά απο την μπαταρία και αν πάλι δεν έχεις εικόνα άρχισε τις δοκιμές αν έχεις με αλλη κάρτα γραφικών μνήμες κτλπ Για να κάνεις reset το bios δες το βίντεο η αλλιώς μπορείς να βγάλεις και να το αφήσεις για λίγο χωρίς την μπαταρία ειτε να ανοίξεις τον υπολογιστή χωρίς αυτήν
pavlospao13 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 λοιπον....εχω δοκιμασει το καλοδιο και με τις 2 υποδοχες αλλα τιποτα......μου φενεται οτι δεν κανει καλη επαφη η καρτα γραφικων με την μηρτρικη γιατι απο κατω απο την ακρτα γραφικων εχει ενα λαμπακι το οποιο δεν αναβει...
Orpheas1992 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Οταν ανοιγει κανει κανονικα το ενα 'μπιπ' ? Ή κανει διάφορα 'μπιπ' ? Δοκιμασε να βγαλεις την καρτα και να την βαλεις σε μια διπλανη θυρα...(ελπιζω να υπαρχει)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα