oldnew Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Έτσι και αλλιώς τα έχει γραψει στην υπογραφή του ο Νίκος παραπάνω οπότε οποιος θέλει να καταλαβει, καταλαβαίνει. Τα πράγματά είναι μετρησιμα εδω. Δεν τίθεται θεμα άποψης. Τα βαζεις κάτω 1-1 και βγάζεις συμπέρασμα. Με εξαίρεσή το flash, σε όλα τα αλλα είναι πίσω, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι επίσης πολυ καλο κινητό. Οποίος δε θέλει να καταλαβει δε θα καταλαβει οσα κατεβατά και αν του γραψεις.
salonikios_27 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Η πλακα ειναι οτι χρησιμοποιουν και τις ιδιες φρασεις που τους λενε οσοι διαφωνουν. Λεω εγω οτι καποιοι προσπαθουν να δημιουργησουν την εντυπωση οτι το Nexus θα πεταξει στον Αρη. Απανταει ο αλλος οτι υπαρχουν καποιοι που προσπαθουν να δημιουργησουν την εντυπωση οτι το Galaxy S θα πεταξει στον Αρη. Ουτε φαντασια, ουτε τιποτα, μονο αναπραγωγη της ιδιας καραμελας/κασετας... 1. Λινκ που η samsung λεει οτι το nexus S ειναι το καλυτερο μονοπυρηνο κινητο της please. Oχι οτι θα μου κανει εντυπωση φυσικα, καθως τα τρικ μαρκετινγκ τα ξερουμε: οταν βγαζουμε ενα νεο μοντελο, πρεπει να πουλησει το νεο, αρα το διαφημιζουμε οσο παει. Ειδικα οταν το κοστος κατασκευης του ειναι αρκετα φθηνοτερο (απτου galaxy S) αλλα πουλιεται ακριβοτερα. Βλεπε AMOLED oθονες, βλεπε επεκταση μνημης, βλεπε bluetooth v3.0 που το μεταγενεστερο nexus εχει παλαιοτερη version κλπ. 2. Επιχειρηματολογησε με ΑΠΤΑ επιχειρηματα με FACTS και με γεγονοτα για το ποια σημεια εχει υπεροχη το nexus, ΠΕΡΑ απο το flash στην καμερα. Καντο μια φορα, μονο μια και θα υποκλιθω. Εγω για το galaxy S θα σου πω οτι : Εχει καλυτερη οθονη (AMOLED γαρ). Ραδιοφωνο 720p video recording Υποδοχη για επεκταση μνημης. Δεν νοειται τηλεφωνο κατασκευης 2011 να μην μπορει να παρει παραπανω μνημη απο την εργοστασιακη, ποσο μαλλον οταν αυτο ειναι smartphone. Περιοριζεται αμεσα η λειτουργικοτητα του, η πρακτικοτητα του και η φορητοτητα του. Πχ αν θελω να γραψω βιντεο με το nexus καλυτερα να εχω καμερα, γιατι η μνημη του κινητου ειναι demo, μπορει και να μη με παρει δηλαδη. Ενω με το galaxy χωνω μια καρτα και εχω το κεφαλι μου ησυχο. Συν φυσικα τις πολυ περισσοτερες custom roms που το καθιστουν αδιαφιλονικητο φαβορι ΚΑΙ στην παραμετροποιηση/πειραματισμο/παιχνιδι. Υπαρχει rom ακομα και για τον πιο ιδιοτροπο user, σε αντιθεση με το nexus που εχει πολυ πιο περιορισμενες επιλογες στο θεμα αυτο. Το ΜΟΝΟ που υστερει σε σχεση με το nexus ειναι το flash στην καμερα. Τα υπολοιπα (υπαρχουν και υπολοιπα ?) ειναι απλως αποφθευγματα της φαντασιας καποιων. Αυτα, αν και εχουμε βαρεθει να επαναλαμβανομαστε λογω της παραπληροφορησης που τακτικα επιχειρειται απο τα ιδια 2-3 ατομα εδω και μηνες (απο τοτε που αγορασαν το nexus S και ιδιως απο τοτε που το galaxy S βγηκε σε προσφορα και ειναι ΚΑΙ φθηνοτερο). ΥΓ. Το fanboyσμο εν μερει τον καταλαβαινω. Ερχεται ο iphonakias και σου λεει, ειναι καλυτερο το iphone γιατι ΕΤΣΙ και σου πεταει καποια πραγματα στα οποια τα κριτηρια ειναι υποκειμενικα για τον καθενα (πχ θα σου πει το ios ειναι καλυτερο, δε γινεται εσυ να τον αναγκασεις να προτιμησει το android, ο καθενας με το γουστο του). Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι την επιμονη να πειστουμε οτι κατι που αντικειμενικα και αναμφισβητητα εχει ελειπη χαρακτηριστικα σε σχεση με κατι αλλο, ειναι για καποιο (γενικο, αοριστο, αορατο και αδιευκρινηστο) λογο καλυτερο. Το να παταμε στην ελλειπη ενημερωση αυτων που ψαχνουν πληροφοριες και προσπαθουν να ενημερωθουν, ωστε να τους παραπληροφορησουμε για δικους μας σκοπους, ειναι τουλαχιστον μη δεοντολογικο. φαντασια ειναι αυτα που διαβαζω εδω?εχει λεει bluetooth 3 και το αλλο 2.1.ποια ειναι η διαφορα στην λειτουργια?καμια απολυτως.το nexus s δεν παιρνει επεκταση αλλα εχει μνημη 16gb σε αντιθεση με το galaxy που εχει 8.8 gb παραπανω ειναι τεραστια διαφορα.για τη αμολεντ τα ειπαμε χιλιες φορες σε αλλους δεν αρεσουν τα πολυ εντονα προς ψευτικα χρωμα της οπως και η κιτρινιλα που κανει στο ασπρο.αν θες πες μου εσυ οτι δεν κιτρινιζει το ασπρο.οσο για την λειτουργια των 2 κινητων ειναι μερα με τη νυχτα.πολυ πιο γρηγορο το nexus και χωρις το παραμικρο lag.και ειδικα στο browsing που ειναι βασικο γιατι ολοι σερφαρουν με το κινητο ειναι πολυ πιο γρηγορο.οτι και να λεμε οσοι εχουν nexus απλα ξερουν οτι εχουν οτι πιο γρηγορο υπαρχει σε μονοπυρηνο.αυτο το αποδεικνειουν και ολα τα συγκριτικα που εχουν γινει σε διαφορους τομεις αναμεσα στα 2 κινητα.δεν περιγραφω αλλο τελος
oldnew Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Στο λεω εγώ: Δεν κιτρινίζει το άσπρο. Αυτά που διάβαζες ήταν θεμα software κυρίως. Ευχαριστημένος τώρα;
nikoskon Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 φαντασια ειναι αυτα που διαβαζω εδω?εχει λεει bluetooth 3 και το αλλο 2.1.ποια ειναι η διαφορα στην λειτουργια?καμια απολυτως.το nexus s δεν παιρνει επεκταση αλλα εχει μνημη 16gb σε αντιθεση με το galaxy που εχει 8.8 gb παραπανω ειναι τεραστια διαφορα.για τη αμολεντ τα ειπαμε χιλιες φορες σε αλλους δεν αρεσουν τα πολυ εντονα προς ψευτικα χρωμα της οπως και η κιτρινιλα που κανει στο ασπρο.αν θες πες μου εσυ οτι δεν κιτρινιζει το ασπρο.οσο για την λειτουργια των 2 κινητων ειναι μερα με τη νυχτα.πολυ πιο γρηγορο το nexus και χωρις το παραμικρο lag.και ειδικα στο browsing που ειναι βασικο γιατι ολοι σερφαρουν με το κινητο ειναι πολυ πιο γρηγορο.οτι και να λεμε οσοι εχουν nexus απλα ξερουν οτι εχουν οτι πιο γρηγορο υπαρχει σε μονοπυρηνο.αυτο το αποδεικνειουν και ολα τα συγκριτικα που εχουν γινει σε διαφορους τομεις αναμεσα στα 2 κινητα.δεν περιγραφω αλλο τελος σε αντιθεση με το galaxy που εχει 8. Υπάρχει έκδοση και με 16GB. Οπότε η μέγιστη μνήμη είναι 48GB (16GB flash + 32GB MicroSDHC). κιτρινιλα που κανει στο ασπρο. Ποιά κιτρινίλα; Ακόμα δεν φοράω γυαλιά και έχω σε αρκετά καλή κατάσταση την όραση μου. Πιο άσπρο δεν γίνεται. και χωρις το παραμικρο lag Δεν έχει κανένα lag. Ίσως είχε όταν πρωτοβγήκε με την 2.1 update1 Eclair. Τώρα είμαστε στην 2.3.3 και δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ lag. ειδικα στο browsing που ειναι βασικο γιατι ολοι σερφαρουν με το κινητο ειναι πολυ πιο γρηγορο. Κανένα πρόβλημα και στο browsing. Σφαιράτο! αυτο το αποδεικνειουν και ολα τα συγκριτικα που εχουν γινει σε διαφορους τομεις αναμεσα στα 2 κινητα. Τα συγκριτικά μαγειρεύονται και τα νούμερα σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζουν την εμπειρία χρήσης. Άλλωστε τα τηλέφωνα έχουν ίδια επεξεργαστική ισχύ. Για τα υπόλοιπα κάνε click στο link της υπογραφής. Στα μειονεκτήματα του Nexus S προσθέστε το γεγονός πως ΔΕΝ υποστηρίζει κάρτες SIM με 2 νούμερα ελλείψει STK. Άλλο ένα μειονέκτημα στην λίστα με τα υπόλοιπα. salonikios_27 καιρός να χαλαρώσεις... ΥΓ: Για να μην γράφω τα ίδια, θα βάλω και το link του παρόντος post στην υπογραφή μου... Τί θα κάνω με εσάς; Μου λέτε;!
shinigami Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Κατι ακουγεται οτι την αλλη βδομαδα θα πεσει το galaxy s στα 200 ευρω οπου τοτε δεν θα τιθεται θεμα δελεασμου κινητα ειναι guys στο κατω κατω,δεν χρειαζεται να αναβουν τα αιματα. Και τα 2 ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλα κινητα και πανω κατω στην ιδια τιμη,αλλα για την δουλεια μου θα ηταν καλη φαση το ραδιοφωνακι οποτε εχω καταληξει στο galaxy s εκτος απροοπτου. Ευχαριστω ολους για τις γνωμες σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα