Andreas2 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Θα ήθελα να πω γα κάτι συμβάντα.Είπα και παλαιότερα,είπα και σε άλλους γνωστούς,θα κάνω και εγγραφή σε φόρουμ μεταφυσικό.Έκανα ένα θέμα παλαιότερα μεσάνυχτα,είπαν και άλλοι για παράξενα.Αλλά ότι πω είναι σοβαρό και παραξενεύομαι που συνήθισα και δεν χέζω πάνω μου.Προκτές την ώρα που κοιμόμουν(ο Freedubus ξέρει από έτσι πράγματα,ξέρω καταβάθως μάλλον με παίρνει στα σοβαρά)ένιωσα κάτι αόρατο.Να πηδά πάνω μου σαν την μπάλα,είπα μέσα μου,σοβαρά τα λέω αυτά μοντς μην με αποπέρνεται,ωχ,επιθέση από δαίμονες πάλι να μην με αφήσουν να κοιμηθώ.Πιάνω δίπλα στο κομοδίνο το προσευχητάιρ και το βάζω στο μαξιλάρι και βλέπω μετά από λίγο το χέρι μου που το κρατούσε και ένα άλλο χέρι,του δαίμονα να το ξεφυλίζεικαι να το ταράξει πιο πέρα.Σταμάτησε η υπνική παράλυση και το είδα εκεί αλλού.Να μην πω και άλα τραγικά φοβιτσιάρικα.Μερικές φορές οδηγώ και νευριάζω και μιλώ με τους δαίμονες και λέω''Πόσο με πολεμείτε,γιατί τους βάζεις σατανά πάνω(τους ανθρώπους)''.Τι νομίζετε;Τα είπα και σε ψυχολόγο και ψυχίατρο.
akpe Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Άσε τους δαίμονες και τις μαυροφορεμένες Αντρέα, κλασσική περίπτωση βλάβ... εεε υπνοπαράλυσης έζησες. Get your shit together man.
Andreas2 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Το ξέρω πως είναι υπνοπαράλυση.Αλλά το θέμα πολλές φορές είναι επιθέσεις δαιμόνων,αλλά εσείς οι άθεοι ότιθέλετε λέτε.
tool1983 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 παιδια υπνικη παραλυση ειναι αυτο που δεν μπορεις να ξυπνησεις,ουτε να κουνηθεις κ νομιζεις οτι σου κοβετε η ανασα,αν κ ξερεις οτι ειναι ονειρο?
μαφαλντα Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Το ξέρω πως είναι υπνοπαράλυση.Αλλά το θέμα πολλές φορές είναι επιθέσεις δαιμόνων,αλλά εσείς οι άθεοι ότιθέλετε λέτε.
Tenshi Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Πατατάκια-check Μπύρα-check Χαρτί τουαλέτας-check Θα είναι μεγάλη η νύχτα...ωραία!
Andreas2 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Mιλώντας σοβαρά,δεν έτυχα βιασμού από δαίμονες εώς τώρα,μην τους βάζετε ιδέες.
akpe Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Το ξέρω πως είναι υπνοπαράλυση.Αλλά το θέμα πολλές φορές είναι επιθέσεις δαιμόνων,αλλά εσείς οι άθεοι ότιθέλετε λέτε. Υπναγωγικές και υπνοπομπικές ψευδαισθήσεις. Google it.
Andreas2 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Αν και μια φορά με αγκάλιασε μια όμορφη δαιμόνισα και άλλη φορά αγκάλιαζα κάποιαν δαιμόνισα λίγο ασυνείδητα.
santana99 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 σμπρώχνεις καθόλου; στο θέμα μας, μου χε τύχει πολλές φορές να νιώθω ένα πλάκωμα στην πλάτη μου ενώ κοιμόμουν μπρούμυτα ή ακόμα και να δω κάποια μορφή...αλλά είναι η παράλυση που λενε ακόμα και στο σημείο που νομίζεις ότι έχεις ξυπνήσει ακόμα είναι κοιμισμένος...κουράζεσαι πολύ τις τελευταίες μέρες;
Andreas2 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Τα πουράκια με κουράζουν,σοβαρά το λέω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις