Visual Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Καλησπερα σας.Απεκτησα το router που αναφερω στον τιτλο του θεματος,και χρειαζομαι την βοηθεια σας!Θελω λοιπον να κανω port forward μια θηρα(χρησιμοποιω μtorrent)και δεν τα καταφερνω.Μπηκα στο portforward.com ακολουθησα της οδηγιες για παρομοια router(το δικο μου δεν τον εχει στην λιστα)αλλα τι και αν εκανα τις ρυθμισεις οπως ελεγε,δεν καταφερα τιποτα.Θα ηθελα αν γνωριζετε να μου πειτε τα βηματα στα ελληνικα γιατι δεν καταλαβαινω τι ακριβως πρεπει να κανω.
poulinos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 καποιος ειχε ανοιξει τετοιο θεμα.κανε ενα print screen την σελιδα τοy port forward του ρουτερ σου γιατι νομιζω οτι ρωταει και wan ip και εχει εχει μια παραξενια.και καποιος αλλος ειχε θεμα και ειχε παιξει μια χαρα μετα ηθελε νομιζω ο sarandis να κανει αλλα δεν ξερω τι εγινε.πρεπει να σου ρωταει port start port end που ειναι τα ports Που θες πχ απο 3333 μεχρι 3334 σου ζηταει lan ip που ειναι η Ip που εχει το Pc σου πχ 192.168.1.200 .καλο θα ειναι να την δωσεις καρφωτα για να μην υπαρχει περιπτωση να παρει αλλη και μετα πρεπει να σε ρωταει για wan ip .εκει δεν θυμαμαι αν θα παιξει με 0.0.0.0 μεχρι 0.0.0.0 η αν θελει κατι αλλο.
Sarandis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Name:torrent Protocol:tcp/udp Wan host start ip:? λογικα ειτε το αφηνεις κενο ειτε βαζεις 1.1.1.1 μεχρι 255.255.255.255 η οποια μεγαλυτερη τιμη μπορει να παρει Wan host end ip:? Wan start port:Εστω 11111 Wan end port:11111 Lan ip:Eστω 192.168.1.36 Lan host start port:? 11111 Lan host end port:? 11111 το wan αστο στην αρχη για κενο και μετα δοκιμασε minimum και max Τιμη.το εχουμε ξαναγραψει εδω το θεμα αυτο αλλλα δεν θυμαμαι που ειναι και εκει παλι ψαχναμε.επισης δοκιμασε και 0.0.0.0 μεχρι 0.0.0.0 και πες αν πιανει.μετα ανοιξε το τορρεντ και δοκιμασε και πες αν πετυχε www.canyouseeme.org .ανοιξε και σε Tcp και σε Udp Αυτά είχες γράψει αλλά μου πήραν το router και δεν πρόλαβα να δοκιμάσω στο wan end ip βάζεις 255.255.255.254
poulinos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 κατα φωνη.ναι ειχα πει σε καποιον αλλον μεχρι τι βαζεις και ειχε παιξει οσο θυμαμαι αλλα ελα που δεν μπορω να βρω το θεμα για αυτο σου ειπα και σενα sarandi και στον τοπικ σταρτερ να κανουμε καποιες δοκιμες.αν βαλεις πχ 255.255.255.255 σου λεει οτι δεν το δεχεται οποτε καπου εκει κοντα τελειωνει το range αλλα δεν θυμομουν που.τα μονα ρουτερ που εχω δει να ζητανε wan ip που ολοι το μπερδευουν με την lan ip και βαζουν 192.168.1.χ ειναι τα telindus 1131 kai to zte.και στο Telindus καπου ειχα γραψει εδωμεσα πως παιζει.μου ειχε φυγει η πιστη για να παιξει.αν βαλεις βεβαια για wan 192.168.1.x δεν θα παιξει ποτε .για wan start ip 0.0.0.0 βαζεις η 0.0.0.1 η 1.1.1.1??
Visual Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Port Forward Screenshot Οριστε το interface του port forward.Οπως ειπες και εσυ φιλε μου εχει 2 ενα wan kai ena lan.Πρεπει να τα συμπληρωσω και τα δυο?Η IP θα ειναι ιδια και στο start και στο end?Και αν μπορεις ξαναπες μου λιγο με το start και το end του port γιατι δεν το καταλαβα.Δεν θα βαλω και στα δυο την ιδια πορτα που θελω να ανοιξω?Συγγνωμη αν γινομαι κουραστικος αλλα δεν εχω ξανασχοληθει με θυρες κτλπ.
poulinos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 δεν δουλευει η εικονα. λογικα θα πρεπει να ζηταει wan start ip 0.0.0.0 η αν δεν το δεχτει βαλε 1.1.1.1 wan end ip 255.255.255.254 start port px 3389 end port px 3389 οταν θες να ανοιξεις μονο μια αν θες και την 3389 και την 3390 πχ βαζεις start 3389 και end port 3390. Lan ip.εκει βαζεις την Ip που εχει παρει το Pc και την βλεπεις απο το ipconfig Που θα κανεις απο παραθυρο command prompt.καλο θα ειναι να την δωσεις καρφωτα sto pc σου στο συνδεσεις δικτυου και Tcp ip v4 για να μην την παρει κανας αλλος.δεν εισαι κουραστικος.οτι ειναι εδω ειμαστε.
Sarandis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 0.0.0.1-255.255.255.254 αυτο το παίρνει σίγουρα
Visual Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Καταρχην σας ευχαριστω για τις απαντησεις! Εβαλα τις ρυθμισεις οπως μου ειπατε,εβαλα και την ip στο IPv4,αλλα οταν πατω add μου λεει ''Error:Current operation is ineffective, please check configuration parameters.'' Ανεβασα και δυο screenshots με τις ρυθμισεις που εβαλα και με το μυνημα που μου πεταει. Screenshot 1 Error Scrrenshot Να αναφερω πως δοκιμασα στο start ip και τις 3 διευθηνσεις που μου δωσατε(0.0.0.0, 0.0.0.1, 1.1.1.1) Επισις στο πρωτο screenshot στου κουτακι LAN Host IP Addres δεν το αφησα κενο,εβαλα την ip απο το ipconfig που εκανα. 1
poulinos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 τι Ip εβαλες εκει?στο εφτιαξε το Rule η δεν στο εφτιαξε καθολου??στην τελικη αμα δεν πετυχει θα κανεις dmz που εχει πιο πανω επιλογη στην lan ip του pc σου και θα εισαι οκ.αλλα παραξενο το μυνημα.δεν βλεπω κατι λαθος.
Visual Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Τελικα τα καταφερα αφηνοντας κενο το wan start ip και wan end ip! Σας ευχαριστω για τον χρονο σας και την υπομονη σας!
poulinos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Τελικα τα καταφερα αφηνοντας κενο το wan start ip και wan end ip! Σας ευχαριστω για τον χρονο σας και την υπομονη σας! μια χαρα.για αυτο εγραψα πιο πανω οτι μπορει να παιξει και σαν 0.0.0.0 που ειναι απο default δηλαδη ολες τις wan ip.αψογος. απο τα πιο παραξενα Port forward.για να δεις αν εχουν ανοιξει μπορεις πχ να ανοιξεις το utorrent αν εκανες port forward για αυτο και να κανεις μετα το τσεκ εδω. www.canyouseeme.org .Οπως ακομα και να μην τα καταφερνες υπαρχει και το dmz που θα σου ανοιξει ολα τα ports για μια συγκεκριμενη ip.
Visual Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Ναι το κοιταξα και με το προγραμματακι που δινει στο portforward.com και με το λινκ που μου εδωσες και ειναι ανοιχτη.Οντως ειναι πολυ παραξενο,αλλα ευτυχως βρηκαμε την λυση και για οποιονδηποτε αλλο αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα.Σε ευχαριστω και παλι poulinos για την βοηθεια σου!
poulinos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 τοτε δεν σε κοβει ουτε Firewall ουτε τιποτα.μια χαρα
Visual Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Ναι,εκανα και ενα rule στο firewall για την συγκεκριμενη θυρα και ειμαι κομπλε
poulinos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 κανονικα υποτιθεται οτι στα περισσοτερα ρουτερ οταν φτιαχνεις port forward rule οτι κανει bypass αυτοματα το firewall. πχ το Thomson στο normal mode Του firewall ετσι παιζει.δεν θυμαμαι στο zyxel αλλα παλι ετσι δουλευει νομιζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα