skim045 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά. Είμαι πρωτοετής στο τει χαλκίδας στο τμήμα αυτοματισμού. Ήρθε λοιπόν η ώρα να παραγγείλω τα βιβλία μπας και έρθουν ποτέ. Εδώ όμως χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Επειδή στον δομημένο προγραμματισμό δεν έχουμε καθηγητή για το εργαστήριο δεν μας έχουν πει κάποιο συγκεκριμένο βιβλίο. Στη θεωρία που ρώτησα τον καθηγητή μου είπε οτι να πάρω όποιο να'ναι αλλά έτσι δεν νομίζω οτι θα επιλέξω κανα καλό. Θα ήθελα λοιπόν αν γνωρίζει κανείς να μου πει πιο θα είναι πιο καλό βιβλίο. Μας δίνουν 4 βιβλία για να επιλέξουμε και είναι τα εξής: 1)"ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ", ΤΣΙΤΜΗΔΕΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ - ΤΙΚΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, 2009, ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ 2)"ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ", BEHROUZ FOROUZAN, FIROUZ MOSHARRAF, 2010, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ ΕΠΕ 3)"SCHAUM'S ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΕ C++", JOHN R. HUBBARD, 2008, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ ΕΠΕ 4)"C++ Προγραμματισμός 6η Εκδοση ", Deitel Harvey M.,Deitel Paul J., 2011, Α. Γκιούρδα & ΣΙΑ ΟΕ Ευχαριστώ.
andreapaog328 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 πρωτοετείς και θα κάνεται C++? του Deitel ξερω οτι ειναι καλό. τα άλλα δεν τα ξέρω...
Chrisxxx Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Δεν έχω δει το 1 κ 2 και δεν έχω ιδιαιτερη εκτίμηση στο 3.. Εχω ομως πολύ εκτίμηση στο Deitel & Deitel το προτείνω ανεπιφύλακτα. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2011 από Chrisxxx
skim045 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Απ'ότι φαίνεται ο Deitel έχει υπερψηφιστεί Ευχαριστώ πολύ παιδιά.
nrkmaiden Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δομιμενο κανετε η αντικειμενοστραφη??? Εμας μας προτειναν του Deitel(Ενα μικρο βιβλιαρακι 1320 σελιδες μονο που λεει τα παντα)..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Deitel & Deitel Αγγλικο και οχι μεταφρασμενο (αν τυχον εχει βγει τετοιο). Αμα δεν ξερεις αγγλικα δεν υπαρχει προβλημα, αρκει να διαβαζεις τους κωδικες που εχει μεσα στο βιβλιο. Εχει τοσα πολλα παραδειγματα που θες δε θες, θα καταλαβεις τι γινεται. Πραγματικα απτα λιγα βιβλια που χαιρομαι που τα εχω στη βιβλιοθηκη μου (δεν ειμαι των βιβλιων). Παντως αυτο το c++ στο πρωτο εξαμηνο, σε τμημα αυτοματισμου, μου φαινεται πολυ φιλοδοξο και συναμα ανιδεο και επικινδυνο σεναριο απο αυτον που εφτιαξε το προγραμμα της σχολης. Ειδικα αν ειναι αντικειμενοστραφεις οι αλγοριθμοι.
slipknot Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Τα δύο πρώτα βιβλία φαίνεται να έχουν ελάχιστη σχέση με τα άλλα δύο. Σίγουρα είναι και τα 4 προτεινόμενα για το μάθημα;
Anubis13 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Tο μονο που ξερω ειναι το Deitel & Deitel. Ενταξει καλο ειναι αλλα υπαρχουν και πολυ καλυτερα βιβλια. C++ και 1ο εξαμηνο..Βλεπω το προγραμμα σπουδων εχει μελετηθει διεξοδικα.
Chrisxxx Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δεν είπε βρε παιδια ότι θα κανει C++ από το 1ο εξάμηνο.. Μπορει κάλλιστα να ξεκινήσει με C όπως πιστευω θα έχει 4-5 κεφάλαια το καθε βιβλίο αφιερωμενα στη C..
nrkmaiden Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Επειδή στον δομημένο προγραμματισμό δεν έχουμε καθηγητή για το εργαστήριο δεν μας έχουν πει κάποιο συγκεκριμένο βιβλίο. ειπε για δομημενο προγραμματισμο που ειναι C και οχι C++ ομως, αλλα το βιβλιο του deitel καλυπτει και την υλη της C στα πρωτα κεφαλαια καμια 500αρια σελιδες με μικρο διαφορες βεβαια....
gokuthelegend Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 εμένα ένας καθηγητής μου που τον εμπιστεύομαι αρκετά μου πρότεινε τα παρακάτω βιβλία, τα έχω παραγγείλει και περιμένω να μου έρθουν. http://www.play.com/Books/Books/4-/372661/-/Product.html http://www.play.com/Books/Books/4-/660955/-/Product.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα