Προς το περιεχόμενο

Motorola XOOM 10.1-inch Android 3.0 32GB WiFi 309.95 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά, ας μην πιστεύουμε χωρίς έρευνα (περί αξιοπιστίας) οποιαδήποτε διαφήμιση κινεζικών καταστημάτων, από αυτές που κατακλύζουν το google και τις βλέπουμε καθημερινά (κυριολεκτικά)στις οθόνες μας...

Είμαι περίεργος, πόσοι έχουν παραγγείλει από αυτό το simply electronics και τι ποσοστό από αυτούς έχουν μείνει ευχαριστημένοι;

Δημοσ.

Εχω αγορασει απο το εν λογω ακριβη καμερα και ηταν αψογοι...παρασκευη εκανα παραγγελια / τριτη την ειχα σπιτι με courrier.

Ουτε διπλοχρεωσεις ουτε τπτ...(πριν κανα χρονο ολα αυτα).

Δημοσ.

Το μόνο καθησυχαστικό είναι ότι έχει πληρωμή με Paypal... αν το πάρεις, μην σκεφτείς να πληρώσεις με άλλο τρόπο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

+1 και απο εμενα για simplyelectronics για την αγορα ενος HTC Desire HD πριν 6 μηνες,βεβαια απο θεμα εγγυησης παντα υπαρχουν ερωτηματικα...

Αν υπαρχει μεγαλη διαφορα τιμης απο αλλα πιο αξιοπιστα sites(πχ Amazon) πιστευω αξιζει το ρισκο.

Δημοσ.

Μου ήλθε σήμερα από simplyelectronics (σε 15 μέρες περίπου) με Android 3.2 & Ελληνικό πληκτρολόγιο...

Ηλθε από Κίνα μέσω...Αγγλίας με τα ΕΛΤΑ...

Σ' αυτή τιμή νομίζω ότι είναι SUPER περίπτωση tablet...

Φοβερή οθόνη,ταχύτατο και με άριστη ποιότητα κατασκευής...

Δημοσ.

με το "από Κίνα μέσω...Αγγλίας με τα ΕΛΤΑ" φανταζομαι εννοεις οτι δεν εμπλεξες με τελωνεια , φορους κτλ κτλ ε.....

ασχετη ( και το ξερω ) ερωτηση , αλλα να το προτιμησω εναντι ενος Ipad 2 πχ;;;

η διαφορα στην τιμη ειναι τεραστια...

Δημοσ.

με το "από Κίνα μέσω...Αγγλίας με τα ΕΛΤΑ" φανταζομαι εννοεις οτι δεν εμπλεξες με τελωνεια , φορους κτλ κτλ ε.....

ερωτηση

το ipad εχει flash?

αν οχι τοτε γιατι να το προτιμησεις?

Δημοσ.

για τις εφαρμογες του , για το οτι ειναι πιο λεπτο και πιο ελαφρυ.....δεν το εχω πολυψαξει ειναι η αληθεια..και γι αυτο ρωταω...ειμαι stand by για tablet και ειχα σκοπο να παρω κ ατι μεσα στα Xmas ή λιγο μετα...αλλα ειδα το Xoom και στην τιμη αυτη και μπαινω νωριτερα σε σκεψη και προβληματισμο....:)

Δημοσ.

Ετσι στέλνουν αυτοί στην Ευρώπη -όπως και το marymobiles-, μέσω Αγγλίας με κανονικό ταχυδρομείο, αργεί βέβαια λίγο (15 μέρες περίπου) αλλά ξεμπερδεύεις με τελωνεία και φόρους...

Στη τιμή αυτή κατά τη γνώμη μου είνα ότι καλύτερο μπορεί να αγοράσει κανείς σήμερα σε tablet...

Το βρήκα κατά πολύ καλύτερο (και σαν κατασκευή και σαν απόδοση) απ' όσο νόμιζα...

To ipad για μένα είναι 100% υπερτιμημένο (ανεξάρτητα αν είναι ελάχιστα πιό λεπτό κα πιό ελαφρύ) όπως άλλωστε όλα τα προιόντα της Apple...

Οι περίφημες εφαρμογές της Apple είναι για μένα 90% άχρηστες στη πράξη, και σχεδόν αποκλειστικά φτιαγμένες για πιτσιρικάδες που θέλουν να τό παίξουν μουράτοι στς καφετέριες...

Δημοσ.

Στη τιμή αυτή κατά τη γνώμη μου είνα ότι καλύτερο μπορεί να αγοράσει κανείς σήμερα σε tablet...

Το βρήκα κατά πολύ καλύτερο (και σαν κατασκευή και σαν απόδοση) απ' όσο νόμιζα...

To ipad για μένα είναι 100% υπερτιμημένο (ανεξάρτητα αν είναι ελάχιστα πιό λεπτό κα πιό ελαφρύ) όπως άλλωστε όλα τα προιόντα της Apple...

Οι περίφημες εφαρμογές της Apple είναι για μένα 90% άχρηστες στη πράξη, και σχεδόν αποκλειστικά φτιαγμένες για πιτσιρικάδες που θέλουν να τό παίξουν μουράτοι στς καφετέριες...

Aχ αυτός ο σκοταδισμός και τα VS..

Δοκίμασες δλδ ολες τις εφαρμογες που έχει το Applestore (και όχι η Apple!) και τις βρήκες για πιτσιρικάδες που το παίζουν μουράτοι στις καφετέριες..?

Και φυσικά για να το πεις και να συγκρίνεις έχεις δοκιμάσει και όλες τις εφαρμογές για Android,σωστά?

Λίγη λογική δεν βλάπτει..Φυσικά και στις 2 πλατφόρμες υπάρχουν application και για 'επαγγελματιες' τους είδους (γελάμε εδω) και για τους μουράτους πιτσιρικάδες (ξαναγελάμε εδω).

Νομίζω οτι σε όποια πλατφόρμα να καταλείξει κάποιος θα βρει αυτά που θέλει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...