zacharis1955 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Motorola XOOM 10.1-inch Android 3.0 32GB WiFi 309.95 € http://www.simplyelectronics.net/mainproduct.php?pid=13556 309.95 € FREE Delivery! http://www.skroutz.gr/s/330144/Motorola-Xoom.html Από 399.00 έως 769.89 €
karasardelis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/user/simplyelectronicsNOT
nomikarios Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Καλά, ας μην πιστεύουμε χωρίς έρευνα (περί αξιοπιστίας) οποιαδήποτε διαφήμιση κινεζικών καταστημάτων, από αυτές που κατακλύζουν το google και τις βλέπουμε καθημερινά (κυριολεκτικά)στις οθόνες μας... Είμαι περίεργος, πόσοι έχουν παραγγείλει από αυτό το simply electronics και τι ποσοστό από αυτούς έχουν μείνει ευχαριστημένοι;
forgotten Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 μακρυα και αλλαργα το ψαξα το site και μιλανε για διπλοχρεωσεις ,καθυστερησεις παραλαβης και ειναι και απο hong-kong διαβαστε εδω http://www.avforums.com/forums/camcorders-video-editing/739921-simply-electronics.html
ison Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Εχω αγορασει απο το εν λογω ακριβη καμερα και ηταν αψογοι...παρασκευη εκανα παραγγελια / τριτη την ειχα σπιτι με courrier. Ουτε διπλοχρεωσεις ουτε τπτ...(πριν κανα χρονο ολα αυτα).
karasardelis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Το μόνο καθησυχαστικό είναι ότι έχει πληρωμή με Paypal... αν το πάρεις, μην σκεφτείς να πληρώσεις με άλλο τρόπο.
zacharis1955 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Ισως είναι καλή αγορά και από εδώ (+ 60 € όμως): http://www.conrad.de/ce/de/product/876930/Motorola-Xoom-Internet-Tablet-Wifi-2565-cm-101-Android-30/SHOP_AREA_54366
mertaghon Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 πληροφοριακά παιδια εγώ έχω πάρει κινητό από το simplyelectronics και θα παρω σε λιγο από κει κ tablet.. αξιοπιστο κατεμέ.
kteacher2 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 +1 και απο εμενα για simplyelectronics για την αγορα ενος HTC Desire HD πριν 6 μηνες,βεβαια απο θεμα εγγυησης παντα υπαρχουν ερωτηματικα... Αν υπαρχει μεγαλη διαφορα τιμης απο αλλα πιο αξιοπιστα sites(πχ Amazon) πιστευω αξιζει το ρισκο.
zacharis1955 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Μου ήλθε σήμερα από simplyelectronics (σε 15 μέρες περίπου) με Android 3.2 & Ελληνικό πληκτρολόγιο... Ηλθε από Κίνα μέσω...Αγγλίας με τα ΕΛΤΑ... Σ' αυτή τιμή νομίζω ότι είναι SUPER περίπτωση tablet... Φοβερή οθόνη,ταχύτατο και με άριστη ποιότητα κατασκευής...
MacPhisto Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 με το "από Κίνα μέσω...Αγγλίας με τα ΕΛΤΑ" φανταζομαι εννοεις οτι δεν εμπλεξες με τελωνεια , φορους κτλ κτλ ε..... ασχετη ( και το ξερω ) ερωτηση , αλλα να το προτιμησω εναντι ενος Ipad 2 πχ;;; η διαφορα στην τιμη ειναι τεραστια...
viper2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 με το "από Κίνα μέσω...Αγγλίας με τα ΕΛΤΑ" φανταζομαι εννοεις οτι δεν εμπλεξες με τελωνεια , φορους κτλ κτλ ε..... ασχετη ( και το ξερω ) ερωτηση , αλλα να το προτιμησω εναντι ενος Ipad 2 πχ;;; η διαφορα στην τιμη ειναι τεραστια... ερωτηση το ipad εχει flash? αν οχι τοτε γιατι να το προτιμησεις?
MacPhisto Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 για τις εφαρμογες του , για το οτι ειναι πιο λεπτο και πιο ελαφρυ.....δεν το εχω πολυψαξει ειναι η αληθεια..και γι αυτο ρωταω...ειμαι stand by για tablet και ειχα σκοπο να παρω κ ατι μεσα στα Xmas ή λιγο μετα...αλλα ειδα το Xoom και στην τιμη αυτη και μπαινω νωριτερα σε σκεψη και προβληματισμο....
zacharis1955 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 με το "από Κίνα μέσω...Αγγλίας με τα ΕΛΤΑ" φανταζομαι εννοεις οτι δεν εμπλεξες με τελωνεια , φορους κτλ κτλ ε..... ασχετη ( και το ξερω ) ερωτηση , αλλα να το προτιμησω εναντι ενος Ipad 2 πχ;;; η διαφορα στην τιμη ειναι τεραστια... Ετσι στέλνουν αυτοί στην Ευρώπη -όπως και το marymobiles-, μέσω Αγγλίας με κανονικό ταχυδρομείο, αργεί βέβαια λίγο (15 μέρες περίπου) αλλά ξεμπερδεύεις με τελωνεία και φόρους... Στη τιμή αυτή κατά τη γνώμη μου είνα ότι καλύτερο μπορεί να αγοράσει κανείς σήμερα σε tablet... Το βρήκα κατά πολύ καλύτερο (και σαν κατασκευή και σαν απόδοση) απ' όσο νόμιζα... To ipad για μένα είναι 100% υπερτιμημένο (ανεξάρτητα αν είναι ελάχιστα πιό λεπτό κα πιό ελαφρύ) όπως άλλωστε όλα τα προιόντα της Apple... Οι περίφημες εφαρμογές της Apple είναι για μένα 90% άχρηστες στη πράξη, και σχεδόν αποκλειστικά φτιαγμένες για πιτσιρικάδες που θέλουν να τό παίξουν μουράτοι στς καφετέριες...
oddin Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Στη τιμή αυτή κατά τη γνώμη μου είνα ότι καλύτερο μπορεί να αγοράσει κανείς σήμερα σε tablet... Το βρήκα κατά πολύ καλύτερο (και σαν κατασκευή και σαν απόδοση) απ' όσο νόμιζα... To ipad για μένα είναι 100% υπερτιμημένο (ανεξάρτητα αν είναι ελάχιστα πιό λεπτό κα πιό ελαφρύ) όπως άλλωστε όλα τα προιόντα της Apple... Οι περίφημες εφαρμογές της Apple είναι για μένα 90% άχρηστες στη πράξη, και σχεδόν αποκλειστικά φτιαγμένες για πιτσιρικάδες που θέλουν να τό παίξουν μουράτοι στς καφετέριες... Aχ αυτός ο σκοταδισμός και τα VS.. Δοκίμασες δλδ ολες τις εφαρμογες που έχει το Applestore (και όχι η Apple!) και τις βρήκες για πιτσιρικάδες που το παίζουν μουράτοι στις καφετέριες..? Και φυσικά για να το πεις και να συγκρίνεις έχεις δοκιμάσει και όλες τις εφαρμογές για Android,σωστά? Λίγη λογική δεν βλάπτει..Φυσικά και στις 2 πλατφόρμες υπάρχουν application και για 'επαγγελματιες' τους είδους (γελάμε εδω) και για τους μουράτους πιτσιρικάδες (ξαναγελάμε εδω). Νομίζω οτι σε όποια πλατφόρμα να καταλείξει κάποιος θα βρει αυτά που θέλει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα