freedubus Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 γιατί να μην είναι νόμιμο; τα λινκ από το e-shop και το πλαίσιο είναι πιο νόμιμα; δώστο στη φόρα να γελάσουμε
ΠάρηςΓ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Καποτε ηθελα να κανω ενα ποστ με της 5 μεγαλυτερες απατεονιες που συναντησα στην ζωη μου αλλα βαρεθηκα. Ιδιαιτερα οταν βλεπω ατομα ακομα και σημερα να την πατανε με τα βραχιολακια, ατομα μορφωμενα και επιστημονες.Γενικα τελικα δεν αξιζει να ασχολησαι, κοιτας μονο τον πισινο σου και ασε τους αλλους να σπαταλανε. Παντος δωσε ενα λινκ απο την συσκευη ή καποια παρομοιοα.Εχω περιεργεια να δω τι υποσχεται γιατι ποτε δεν εχω ακουσει για κατι τετοιο. Η θεραπεια που λες μπορει απλα να προερχεται απο μια στατιστικη ερευνα ανα ηλικιες για το τι προβληματα εχει καποιος. Πχ αν το μηχανημα βγαζει θεραπειες για προβληματα ιδια με αυτα που αναφερονται στις πωλησεις των οζονομηχανων η αλλων τετοιων μαραφετιων. Πχ μια θεραπεια για πονοκεφαλους η πονους στον αυχενα θα επιανε σε πολλους ανω των 30. Η μια θεραπεια για καουρες σε 40ρηδες κτλ. Δωσε λιγες λεπτομερειες για τι θεραπειες μαντεψε! Και να εκανε κατι το βραχιολακι... θεωρητικά...παλι πιστευω οτι δεν θα ηταν αρκετό.Αν θες να βρεις ισσοροποια σου δε θα στη δωσει τιποτα εξωτερικό,αρα για μενα μονο απο αυτη την αποψη π**λο.
Dannie Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Αλλο και αυτο με το γιλεκο καπου θα χρησιμευει μαλλον* ,αλλα 100% δε κανει αυτα που λεει ο ταρζαν. Ειδικα κατι πειραματα που εκανε στην TV ηταν για γελια. Κοιταξε το οτι ο ταρζαν συνηγορει οτι υπαρχει αποτελεσμα ξερεις ποσους εκατονταδες πειθει...απορω που αργουν οι αρμοδιες αρχες να κυνηγησουν και δωσουν ποινες σε οποιους παιζουν με την υγεια ανθρωπων που θελουν απο καπου να πιαστουν!
kfyros Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Το είχα κάνει αυτό, το είχε μια καθυστερημένη Βουλγάρα. Σύμφωνα με αυτό, έχω καρκίνο στο δεξί μου αυτί. Πάλι καλά που δεν σου έβγαλε για το δεξί α... :X Αλλο και αυτο με το γιλεκο καπου θα χρησιμευει μαλλον* ,αλλα 100% δε κανει αυτα που λεει ο ταρζαν. Ειδικα κατι πειραματα που εκανε στην TV ηταν για γελια. φαντάζομαι ότι ο γνωστός σου έχει βιβλιοθήκη τίγκα Λιακόπουλο και τριφασικό οζονοποιητή ;; :-D
xpapias Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Με ενδιαφέρει γιατί έχει μπλέξει κάποιος γνωστός. Δεν κατάλαβα ακριβώς τι στοιχεία στέλνει το πρόγραμμα στη βάση δεδομένων. Και επίσης όταν γίνεται το σκανάρισμα η τιμή που στέλνει απ ότι κατάλαβα είναι μια - αγωγιμότητα. Πως αλλάζει αυτή η τιμή ανάλογα με το τι σκανάνει το πρόγραμμα. Ανάλογα με το πόσο καλά το πιάνεις; Ούτε καν συντεταγμένες δε στέλνει; (πχ τώρα ελέγχω θώρακα, τώρα κοιλιά κλπ)
Crizzt Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Περαστε μια βολτα απο δω: http://www.quackwatch.com/
ΠάρηςΓ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_profilepage&v=W4ztyKaUISU και στο mega το δειξαν ακομα!
slygeo87 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Τώρα το είδα αυτό. Υπαρχουν πολλες συσκευες παρόμοιες και ειναι του τυπου που κρατας δυο ραβδους και οτι σκαναρει το σωμα για ασθενειες και προτείνει θεραπεία. Πήγε και πήρε συσκευή που κάνει διάγνωση, τι σκατά κάνει με τόσα χρήματα; Δεν τα πέταγε από το παράθυρο καλύτερα.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Τι να σου πω και ολοι το πιστευουν περιεργως οτι δουλευει επειδη βρισκει διαφορα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα