karmen1983 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Μέρα Insomniacs Ψητό: Max 700euro (αν κάτι αξίζει και με πείσετε για παραπάνω το σκέφτομαι) Ιδιαίτερη προτίμησε σε Canon Αν πρέπει να αναφέρω κάτι άλλο απλά ρωτάτε thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisk Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Μόνο σώμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Και φακό βρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisk Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Ε τότες 600d kit ή 550d kit αν δεν σε ενδιαφέρει η σπαστή οθόνη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Χμμμμ την 550D κοιτούσα βασικά. Η διαφορά τους είναι μόνο στην σπαστή οθόνη με την 600D? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Link χωρις να εχω μεγαλη προσωπικη εμπειρια (εχω παλια SLR με φιλμ οποτε δεν εχω επαφη συγχρονη), απο κοντινα προσωπα που τη χρησιμοποιουν νομιζω ειναι μια χαρα σε αυτην την τιμη αφου θες cannon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 χεχε χαίρομαι που όλοι εκεί με πάτε. Αυτήν κοιτούσα. @disqualified Ανοικτή είμαι σε προτάσεις απλά έχω μια ιδιαίτερη αγάπη στις Canon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisk Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Χμμμμ την 550D κοιτούσα βασικά. Η διαφορά τους είναι μόνο στην σπαστή οθόνη με την 600D? Μόνο αυτό +κάτι μικροδιαφορές στην λήψη video. Και οι 2 έχουν digic4 και τον ίδιο 18mp αισθητήρα που φοράνε όλες οι Canon (550d,600d,60d,7d). Εγώ θα τα έδινα τα έξτρα ευρώ για την οθόνη πάντως. Μπορείς να τραβήξεις φωτογραφίες(με live view) από γωνίες που σε άλλη περίπτωση θα σε δυσκόλευαν πολύ. To live view βέβαια δεν είναι βολικό για κάθε λήψη, αλλά σε περιπτώσεις που δεν βιάζεσαι και θέλεις ακρίβεια (και στην εστίαση και στο καδράρισμα) είναι προτιμότερο. @disqualified Ανοικτή είμαι σε προτάσεις απλά έχω μια ιδιαίτερη αγάπη στις Canon Αν είσαι ανοιχτή σε προτάσεις, κοίτα την Nikon d5100. Εγώ αν δεν είχα λόγο να πάω σε Canon (πχ ένα κάρο φακούς), αυτήν θα έπαιρνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 A χα ωραίος thanks για τις πληροφορίες. Αν είσαι ανοιχτή σε προτάσεις, κοίτα την Nikon d5100. Εγώ αν δεν είχα λόγο να πάω σε Canon (πχ ένα κάρο φακούς), αυτήν θα έπαιρνα. Τώρα πειράζει να ρωτήσω γιατί αυτή και όχι την 600D πχ? sorry απλά έχω χάσει τις εξελίξεις στις μηχανές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisk Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 A χα ωραίος thanks για τις πληροφορίες. Τώρα πειράζει να ρωτήσω γιατί αυτή και όχι την 600D πχ? sorry απλά έχω χάσει τις εξελίξεις στις μηχανές Είναι λιγότερο φτηνιάρικη (τουλάχιστον έτσι φαινόταν με το πιάσιμο) και καθόταν στο χέρι μου πιο καλά. Και οι 2 τα ίδια είναι. Το θέμα είναι ποια θα σε βολέψει στο handling και στα menu περισσότερο, οπότε καλό είναι να τις δεις και να τις περιεργαστείς από κοντά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Μπράβο σου τώρα Με έβαλες σε δίλημμα edit: Μάλλον πρέπει να πάω να τις δω από κοντά όπως είπες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Θα πάρεις τελικά ε; H 600d είναι πολύ καλό ''στημένη'' και με πλούσιο menu όπως και η d5100 οπότε πρέπει να της δεις από κοντά για να επιλέξεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Θα πάρεις τελικά ε; H 600d είναι πολύ καλό ''στημένη'' και με πλούσιο menu όπως και η d5100 οπότε πρέπει να της δεις από κοντά για να επιλέξεις Ε ναι δε λέει πλέον... Ασε τα σάπια raf και πες ποια θα έπαιρνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Έμενα προσωπικά με βολεύει περισσότερο το menu της canon άλλωστε για αυτό πήρα και canon Το τρίποδο το βρήκες ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Έμενα προσωπικά με βολεύει περισσότερο το menu της canon άλλωστε για αυτό πήρα και canon Το τρίποδο το βρήκες ; xaxaxa canonia πέταξες σε canonmaniac Οχι αλλά βρήκα ένα άλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα