lefterio Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 γεια σας! εχω να μεγαλο προβλημα στο πισι μου εδω και πολλες μερες ,εχω κανει οτι ξερω για να το διορθώσω αλλα τζιφος .ενω μπαινω κανονικα στα windows χωρις κανενα προβλημα οταν παιζω παιχνδι μετα απο λιγα λεπτα παγωνει μαλλον απο υπερφορτωση του επεξεργαστη ,δεν κανει απο μονο του επανεκιννηση αλλα εγω πατωντας το ρισετ.μου εχει βγαλει το σφαλμα kernel -power code 63 .υποψιαζομαι οτι ή η μητρική δεν τροφοδοτει σωστα ή το τροφοδοτικό.αν εχετε καποια λυση ή τι απο ολα φταιει μπας και το σωσω προτεινετε γιατι βλεπω να το σουταρω το όλο συστημα μια και παιχνιδια δεν μπορει να παιξει! εχω κανει φορματ, το εχω καθαρισει απο τις σκονες απο μεσα, εχω ενημερωμενους ολους τους οδηγους για καθε συσκευη του συστηματος, υιους δεν εχει μεσα -πεντακαθαρο. η συνθεση ειναι : cpu quad core 9550 m/b p7n sli platinum 4giga ram ddr2 800mhz gigabyte gtx 550 ti 500 gb hard drives x2 τροφοδοτικο thermaltake toughpower 850 watt.
GoLdMaNn Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Υπερθερμανση μυριζομαι επεξεργαστη η καρτας(Μετρα θερμοκρασιες με καποιο προγραμμα..).Επισης παιζει και το ενδεχομενο un-stable συστηματος(εχεις κανει οverclocking?)
lefterio Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 καρτα γραφικων αποκλειεται γιατι την εχω καμια 10αρια μερες.overclocking δεν εχω κανει ουτε εχω πειραξει τις μνημες.
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 καρτα γραφικων αποκλειεται γιατι την εχω καμια 10αρια μερες To συγκεκριμενο δεν αποτελει κριτηριο καλης λειτουργιας. Δεν προσπαθω να σε πεισω οτι φταιει η καρτα, απλα εχε το κατα νου. Το kernel -power code 63 ποιος το εχει βγαλει?Τα windows?Οι drivers της καρτας?Καποια μπλε οθονη?
lefterio Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 το αρχειο καταγραφης των windows στη καρτελα συστημα λεει για το κερνελ .
Obsidian Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Πόσες κάρτες ήχου έχεις ενεργοποιημένες? Ο τύπος εδώ έλυσε ένα παρεμφερές πρόβλημα γιατί είχε duplicate drivers για την κάρτα ήχου του. Μπορεί να είναι και power-related πρόβλημα. Πήγαινε στο control panel και στα Power Options βάλε performance. Για πήγαινε start --> run --> cmd. Γράψε powercfg -requests και πες μας αν σου λέει κάτι. Μπορεί και να υπάρχει θέμα υπερθέρμανσης.. Κατέβασε το Speedfan και τράβα ένα screenshot σε idle και load σκηνικό.
lefterio Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 την εχω διαβασει τη λυση με τους audio drivers και τελικα δεν ηταν αυτο αφου εχω μονο εναν μεσα εγκατεστημενο ,με το dos δε καταλαβα τι πρεπει να γραψω, μονο powercfg ? αν ναι μου γραφει οτι οι παραμετροι δεν ειναι εγκυρες.... οριστε και σπιντφαν εικονες σε idle και παιζοντας battlefield 3 .
onty Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 ωριαες θερμοκρασιες.. θα σου φερω μετα ενα κεικ που εχω φτιαξει και θελει ψησιμο
nellos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 ο επεξεργαστής ζεματάει! πόσο καιρό το χεις το pc? ίσως να θέλει πάστα ή να κάηκε κανα fan
lefterio Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 παστα πιστευω οτι θελει αλλα δεν ξερω αν θα λυσει το προβλημα εντελως.τα φαν δουλευουν κανονικα...
Obsidian Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Οι θερμοκρασίες είναι υπερβολικές για idle.. Σε load πόσο φτάνουν? Γιατί πιστεύεις οτι χρειάζεται θερμοαγώγιμη, δεν έχεις βάλει? Αν ναι, αύριο πρωί-πρωί πήγαινε πάρε μια Ceramique και βαλ'την στη cpu για να βρεις το φως σου.
lefterio Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 θα δοκιμασω και την θερμοαγωγιμη και αν κανει το θαυμα θα κανω μασκα ομορφιας με τη παστα για να το γιορτασω.απλα δε θελω να καταστραφει τοσο καλο μηχανημα για τετοιο λογο....κριμα ειναι...ελπιζω απλα να ειναι μονο αυτο το προβλημα.....
Obsidian Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Ζήτημα καταστροφής δεν τίθεται. Τα chips αυτά αντέχουν υψηλες θερμοκρασίες, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να λειτουργούν σε τέτοιες θερμοκρασίες. Θερμοαγώγιμη ξέρεις να τοποθετείς, right? Btw μην κάνεις μάσκα ομορφιάς με την ceramique γιατί αν πιάσει η κοπέλα σου θα φαει τα χρήματα της σε θερμοαγώγιμες..
lefterio Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 οκ κανονιστηκε η παστα....απλα θα χρειαστει καθαρισμα να φυγει η .....προηγουμενη ξεραμενη στον επεξεργαστη.....να υποθεσω οτι θα χρειαστω τη βενζινη απο το μπουκαλακι ? ή οινοπνευμα ? suggestions ? αυριο παλι εγχειρηση θα κανουμε στο πισι .....
Obsidian Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Το οινόπνευμα will do the job. Όταν την βάζεις μην κάνεις υπερβολές, ένα λεπτό στρώμα χρειαζεται: Less is more. Για ό,τι αλλο εδώ είμαστε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα