Semper_Paratus Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Εξωτερικός σκληρός δίσκος 2 TB USB 2.0, 3.5'', στα 79 ευρώ από το getitnow. http://www.getitnow.gr/prod/computers-and-software/input-output-devices/storage-devices/external-hdd/intenso-12992-mayro-/prod1172829pp/ Στον skroutz ξεκινάει από 104.
kostas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 ξερουμε αν το κουτι ανοιγει ? τι μαρκα δισκο εχει μεσα ?
chria1979 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Intenso 12992 2TB USB2.0 γράφει. Εγώ μετά το πατατράκ που έπαθα τις προάλλες και δεν είχα backup, δεν ζω πια χωρίς εξωτερικό δίσκο..
koulouri Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 To πιο σημαντικο ειναι αυτο που ρωταει ο kostas Αν μαθουμε τι σκληρο εχει μεσα τοτε θα ξερουμε αν ειναι ευκαιρια ή οχι.. Οποιος ξερει ας απαντησει.. νομιζω οτι η συγκεκριμενη προσφορα ειχε ξαναβγει πριν 1 βδομαδα
Semper_Paratus Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 ξερουμε αν το κουτι ανοιγει ? τι μαρκα δισκο εχει μεσα ? Σε review στο amazon.de αναφέρεται Seagate Barracuda ST32000542AS στις 5.900 στροφές. http://www.amazon.de/Intenso-Memory-externe-Festplatte-schwarz/dp/B0042Z082O
nek4d Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 2TB σε usb2, θελει πολλλεεεεεςςς ωωωωρρεεεεςςςς... αν δεν ειναι αμεση αναγκη χωρου, καλυτερα να το αναβαλλετε για να παρετε σε usb3 σε λιγους μηνες που θα επανελθει η ισορροπια στις τιμες δισκων.
Thrylos7 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 μην ειμαστε αχαριστοι, μια χαρα τιμη ειναι με την τρελη υπερτιμιση που εγινε στους δισκους τελευταια... Δε λεω καλο να κοιταμε και τι δισκο εχει μεσα, καλο να ειχε usb3 αλλα ενταξει οχι να σου χαριζουνε και γαϊδαρο και να τον κοιτας στα δοντια...καλα εκανε το παιδι και την εβαλε την προσφορα
SpirtouLisS Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 2TB σε usb2, θελει πολλλεεεεεςςς ωωωωρρεεεεςςςς... αν δεν ειναι αμεση αναγκη χωρου, καλυτερα να το αναβαλλετε για να παρετε σε usb3 σε λιγους μηνες που θα επανελθει η ισορροπια στις τιμες δισκων. λογικη παρατηρηση συμφωνω. πολλα τα giga για usb2. εκτος βεβαια αν καποιος εχει αμεση αναγκη ειδικα για backup οποτε φυσικα και δε παιρνει αναβολη. απλα δεν ειμαι σιγουρος οτι οι τιμες στους σκληρους θα επανερθουν σε λιγους μηνες ή σε κανα χρονο.
denexo Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Παρήγγειλα τον δίσκο με μοναδικό σκοπό να τον βγάλω από την θήκη του και να μπει στο nas μου (http://www.xtreamer.net/etrayz/overview.aspx). Λόγω του χαμηλού max transfer rate του etrayz και λόγω του είναι και κατεβαστήρι, αν έχει μέσα τον seagate όπως προαναφέρθηκε θα κάτσει μια χαρά (χαμηλές στροφές->χαμηλές θερμοκρασίες). Πάντως μεγάλη αλητεία αυτό το κόλπο grosso με τους δίσκους. Και προκειμένου να ψαχνόμαστε μετά, τα 2TB σε αυτή τη τιμή είναι μια χαρά.
aekfc212 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 για να τον εχω στο wd media player δεν αξιζει λετε; ουτως η αλλιως δεν εχει usb 3.
Nemesis_rds Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Ρε παιδες για διαφωτιστε με λιγο. Μπορουμε να βγαλουμε εναν εξωτερικο σκληρο απο τη θηκη του και να τον συνδεσουμε σαν εσωτερικο με sata?
scullyist Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 2TB σε usb2, θελει πολλλεεεεεςςς ωωωωρρεεεεςςςς... Με τη μια, 2ΤΒ μαζεμένα βάζετε για αντιγραφή? Ρε παιδες για διαφωτιστε με λιγο. Μπορουμε να βγαλουμε εναν εξωτερικο σκληρο απο τη θηκη του και να τον συνδεσουμε σαν εσωτερικο με sata? Ναι, φυσικά. (Από τη στιγμή που είναι sata μέσα και που δεν είναι από τους δίσκους που έχουν τη σύνδεση απευθείας επάνω τους). Kαι κρατας ΥΓ ότι χάνεις κάθε εγγύηση φυσικά με το που τον ανοίγεις.
Ntinaras Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Με τη μια, 2ΤΒ μαζεμένα βάζετε για αντιγραφή? Ναι, φυσικά. (Από τη στιγμή που είναι sata μέσα και που δεν είναι από τους δίσκους που έχουν τη σύνδεση απευθείας επάνω τους). Kαι κρατας ΥΓ ότι χάνεις κάθε εγγύηση φυσικά με το που τον ανοίγεις. και 10 γιγα να βαλει αν τα περναει με 10 MB/s αστο...
a123xxsp Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 και 10 γιγα να βαλει αν τα περναει με 10 MB/s αστο... 10MB ??? Εγώ γιατί στους εξωτερικούς μου σκληρούς γράφω με 30ΜΒ στους 2.5 και 40-50ΜΒ στους 3.5ριδες ? Μην γράφουμε ότι να 'ναι αν γράφεις με 10ΜΒ κάπου αλλού είναι το πρόβλημα σου και όχι στο δίσκο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα