sotiris123 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 ποσες ωρες πρεπει να τρεχω occt για να ξερω οτι ειμαι 24/7 σταθερος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 2-3 ωρες παρακολουθοντας θερμοκρασιες παραλληλα νομιζω ειναι αρκετες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris123 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 αποκλειετε... τη προιγουμενη φορα το ετρςχα 9 ωρες κ μ εβγαλε μπλε οθονη οταν το εκλεισα ανοιξα φιρεφοξ κ jdownloader Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Εξαρταται το τεστ που του κανεις.οπως ειπε και ο haris,2-3 ωρες ειναι αρκετες. Αλλα,αλλα το οτι σου κολλησε το firefox δεν σημαινει οτι φταιει μονο το overclocking.και εγω πριν εκανα cinebench και περασα σε αλλα ρολογια απο αυτα που ειμαι με πολυ λιγο ρευμα,το εβγαλα αλλα εχω παρατηρησει οτι οταν παω να παιξω ενα συγκεκριμενο παιχνιδι στο facebook chrashαρει ο flash.και εαν δεν crashαρει,crashαρει ολο το συστημα οπως οταν θελει παραπανω ρευμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris123 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 ααααα οκ... τωρα τρεχει 15 ωρες κ ειναι κομπλε... ελπιζω να μη μ ξαναβγαλει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 θα κλαταρει με 15 ωρες συνεχους στρες!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα