Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Το Lada δεν έχει καλό αμάξωμα δηλαδή;

Το αμάξωμα του Niva σας κακοπέφτει;! :)

billdanos βλέπω χρησιμοποιείς παραδείγματα άκυρα για να καταφέρεις να πεις τί;

Πως τα iPhones αξίζουν τα λεφτά τους λόγω κατασκευής(αλουμίνιο και φαναρτζοδουλειές) και iOS.

Πιάσε ένα HTC Trophy των 200€, ασχολήσου λίγο μαζί του και έλα να το ξανασυζητήσουμε.

Ή ένα LG Optimus 7 που λέει ο λόγος, των 180€ και δαύτο...

Παρεπιπτόντως ένα San Fransisco που έχει φίλος μου σε λευκό χρώμα, μια χαρά πλαστικά έχει. Glossy και δε συμμαζεύεται.

Επί του θέματος, μια χαρά τα προϊόντα ZTE και ειδικά σε επίπεδο hardware(pcb,ic's κλπ).

Έπιασα στο χέρι μου όλες τις συσκευές που κυκλοφορούν πριν πω την άποψη μου και μακάρι να μπορούσαν να το κάνουν όλοι αυτο πριν πουν τη δικη τους. Μόνο "λίγο" μπόρεσα να ασχοληθώ μαζι τους. Ίσως αν δεν είχα ποτε καμία επαφή με τα προϊόντα της apple, να μου φαινόταν και μένα wow! Οι συσκευές της apple κοστίζουν τόσο γιατι ασχολήθηκαν μαζι τους ένα σωρό άνθρωποι, προσέχοντας λεπτομερειες που κανείς άλλος κατασκευαστής δεν σκέφτηκε. Δεν τις θεωρώ φθηνές, αλλα ξέρω τι να περιμένω απο αυτές. Αν βρω κάτι καλύτερο να είσαι σίγουρος πως θα το επιλέξω.

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όσο για το Blade, μιας και έχω 2 κομμάτια και νομίζω μπορω να εκφέρω γνώμη :P, πρόκειται για μια συσκευή φθηνή και καλή για τα λεφτά της. Όπως και ένα Hyundai είναι ένα καλό αμάξι για τα λεφτά του. Τιποτα παραπάνω. Η οποιαδήποτε σύγκριση όχι μόνο με το iPhone, αλλά και με mid level Android συσκευές είναι απλά αστεία.

Δεν μπορω παρα να συμφωνησω κ πραγματικα μου φαινεται αστειο καποιος να περιμενει απο μια συσκευη πχ των 200€ να ειναι καλυτερη συνολικα απο μια συσκευη 500+€.

Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορει πχ να θαυμαζεις την KIA που βγαζει φθηνοτερα αυτοκινητα, πιο αξιοπιστα κ πιο γρηγορα πχ απο την Lancia που ειναι ολο φρου-φρου και αρωματα κ με ακριβες τιμες.

Η ZTE λοιπον κανει αυτο που οι αλλοι δεν μπορεσαν να κανουν σε αυτην την κατηγορια τιμης, για αυτο ανεβηκαν οι πωλησεις της.

Τις αξιζουν συγχαρητηρια κατι που δυστυχως οι κολλημενοι δεν μπορουν να το καταλαβουν.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν μπορω παρα να συμφωνησω κ πραγματικα μου φαινεται αστειο καποιος να περιμενει απο μια συσκευη πχ των 200€ να ειναι καλυτερη συνολικα απο μια συσκευη 500+€.

Επιτέλους συνεννοούμαστε σε μερικά βασικά θέματα!

:)

Δημοσ.

Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορει πχ να θαυμαζεις την KIA που βγαζει φθηνοτερα αυτοκινητα, πιο αξιοπιστα κ πιο γρηγορα απχ απο την Lancia που ειναι φρου-φρου και αρωματα κ με ακριβες τιμες.

Η ZTE λοιπον κανει αυτο που οι αλλοι δεν μπορεσαν να κανουν σε αυτην την κατηγορια τιμης, για αυτο ανεβηκαν οι πωλησεις της.

Σαφώς, και η κάθε συσκευή προσφέρει κάτι το οποίο δεν προσφέρει η άλλη, ακόμα και αν αυτό το κάτι είναι η χαμηλή τιμή. Και ότι και να λέμε εμείς, από τη στιγμή που η κάθε τέτοια συσκευή έχει το κοινό της, αυτό σημαίνει ότι προσφέρει κάτι που δεν το βρίσκεις αλλού.

Και μια γενική παρατήρηση σχετικά με το θέμα. Καλά και χρυσά τα shippings στα καταστήματα, καλές και χρυσές οι πωλήσεις και ο αριθμός τους, αλλά η σημαντικότερη μέτρηση ήταν, είναι, και μάλλον θα παραμείνει το κέρδος. Τι κι αν πουλάς 70 εκ. συσκευές, αν βγάζεις κέρδος συκρίσιμο ή μικρότερο από τον άλλον που πουλάει 20 εκ. συσκευές?

Δημοσ.

Και μια γενική παρατήρηση σχετικά με το θέμα. Καλά και χρυσά τα shippings στα καταστήματα, καλές και χρυσές οι πωλήσεις και ο αριθμός τους, αλλά η σημαντικότερη μέτρηση ήταν, είναι, και μάλλον θα παραμείνει το κέρδος. Τι κι αν πουλάς 70 εκ. συσκευές, αν βγάζεις κέρδος συκρίσιμο ή μικρότερο από τον άλλον που πουλάει 20 εκ. συσκευές?

Για την εταιρια σιγουρα, για τον υποψηφιο πελατη ομως?

• Super Moderators
Δημοσ.

Για την εταιρια σιγουρα, για τον υποψηφιο πελατη ομως?

Αν κρίνω απο τον εαυτο μου, έχω κι εγω αντίστοιχο κέρδος. Αλλα ας μην πω πάλι τα ίδια και τα ίδια και γίνω κουραστικος.

Και γω που λες, επέλεξα ένα ΚΙΑ ceed 3θυρο, μαύρο, με 109 άλογα στα 1400cc. Στην πραγματικότητα όμως ήθελα ένα GOLF με full extra αλλα το budget δεν έφτανε, οπότε συμβιβαστηκα. Δεν έχω κανένα παράπονο απο το αυτοκίνητο αλλα ποτε δεν ένιωσα πως έχω ένα golf και ποτε δεν προσπάθησα να πείσω κανέναν πως είναι καλύτερο απο το golf αν και σε πολλούς τομείς είχε καλύτερες επιδόσεις σε συνδυασμό με την ελκυστική τιμή. Η συνολική εμπειρία μου όμως δεν ήταν και δεν θα μπορούσε να γίνει όπως με το αν έπαιρνα ένα Golf. Η λέξη κλειδί είναι η "συνολική" εμπειρία.

Αυτα απο μένα.

Δημοσ.

billdanos, δεν κατάλαβες αυτό που σου είπα. Το θέμα είναι ότι όταν πλέον αποκτήσεις την γνώση καταλάβεις τι κάνεις και γιατί πλέον (επαναλαμβάνω) δεν χρειάζεται να γνωρίζεις κάτι παπαγαλία, το αποτέλεσμα το έχεις φέρει στα μέτρα σου χώρια που σε 15 λεπτά τις έχεις στο τραπέζι τις φακές!!!

Εσύ λοιπόν μου λες ότι δεν ξέρεις και δεν θέλεις να μάθεις να μαγειρεύεις (αντίστοιχα να ασχολείσαι σε τεχνικό επίπεδο με τις συσκευές), προφανώς και είναι δικαίωμά σου, προφανώς και κανείς δεν μπορεί να σου υπαγορεύσει να αλλάξεις συνήθειες, θέλεις να πάρεις κάτι και αυτό να δουλεύει όπως σου έχει υποσχεθεί η εταιρία και ας έχει πάει ένα μεγάλο ποσοστό της τιμής στον "αέρα" του brand (το τίμημα του να μην θέλεις να ασχοληθείς και φυσικά το design, το λογότυπο, κλπ) αλλά μην ξεχνάς ότι βρίσκεσαι σε τεχνολογικό forum ή τουλάχιστον τέτοιο ήταν παλαιότερα εννοώντας φυσικά ότι παλαιότερα απαρτιζόταν από κόσμο που του άρεσε να μαθαίνει και να πειράζει ότι επιδέχεται πείραγμα.

Για αυτό και από την στιγμή που έγινε αντιληπτό ότι πλέον δεν είμαστε ένα "ομοιογενές" μείγμα, έπαψα να ασχολούμαι με τέτοιου τύπου διαξιφισμούς. Είναι τελείως ανώφελο και περιττό, εδώ ο άλλος φοβάται να κάνει jb την συσκευή, μία διαδικασία τόσο απλή και νόμιμη που επίσης με πολύ απλό τρόπο μπορεί να επαναφέρει την συσκευή του στην αρχική της κατάσταση, θέλω να πω ότι είναι τελείως διαφορετικός ο τρόπος που προσεγγίζουμε τα πράγματα οπότε και δεν τίθεται θέμα του να πείσει ο ένας τον άλλο, απλά συμφωνούμε στο ότι διαφωνούμε.

Όπως λοιπόν φέραμε παράδειγμα το φαγητό, το ίδιο λέμε και στα κινητά, το ίδιο πιθανότατα θα προκύψει και στα αυτοκίνητα και λοιπές συσκευές, πιθανότατα το ίδιο να ισχύει και σε οικοδομικές και λοιπές εργασίες, ή οτιδήποτε και αν είναι αυτό που απαιτεί απόκτηση γνώσης, κάποιοι είναι αυτό που λέμε "μαμούνια" (πιάνουν τα χέρια τους και "κόβει" το μυαλό τους), διαρκώς καταπιάνονται με πράγματα που δεν γνωρίζουν απλά και μόνο για να μάθουν και να ξέρουν, κάποιοι άλλοι πάλι δεν βρίσκουν κανένα απολύτως ενδιαφέρον στα παραπάνω και δεν είναι ότι δεν τους κόβει ή δεν πιάνουν τα χέρια τους, απλά δεν τους αρέσουν, σαν να σου λέει ο άλλος δεν μου αρέσουν οι φακές και εσύ να επιμένεις να του δίνεις συνταγές για να τις μαγειρέψει διαφορετικά... όπως και να τις κάνει, πάλι φακές θα είναι.

Η ουσία λοιπόν ποια είναι;;; Αν σου αρέσουν οι συσκευές της apple και τις αγοράζεις 600 ευρώ όταν το συνολικό κόστος δεν ξεπερνά τα 300, γιατί να θέλεις να τις πληρώσεις 1200;;; Θέλεις;;; Δεν θέλεις!!! Άρα αν αρχίσει να φεύγει κόσμος από την apple και αρχίσει να κοιτάει άλλες εταιρίες, τότε θα πιεστεί η εταιρία (και όλες οι υπόλοιπες φυσικά) να ρίξουν τις τιμές τους, άρα πάλι apple συσκευή θα πάρεις αλλά σε χαμηλότερη τιμή. Θα βγεις λοιπόν κερδισμένος;;;

Όταν πάνε λοιπόν (να μην τους χαρακτηρίσω) και περιμένουν από την προηγούμενη ημέρα για να πάρουν πρώτοι την συσκευή, τι λένε στην εταιρία;;; Μήπως χτύπα μας αλύπητα αφού μας αρέσει, αφού είμαστε σίγουροι πελάτες;

Κάποιος βέβαια θα πει και τι σε νοιάζει σένανε (από που βαστώ εγώ... :lol:), και όμως όταν εγώ έχω στο πορτοφόλι μου 1500 ευρώ (λέμε) και τα δίνω σε υπερτιμολογημένα gadget τότε αυτά δεν θα πάνε σε σένα ή σε κάποιον άλλο, φεύγουν στο εξωτερικό και μάλιστα σε υπεραξία σε "αέρα" παραδεχόμαστε δλδ ότι είμαστε σε σχέση με αυτούς ζώα και μας αξίζουν τα 3&60 που παίρνουμε (κατά μέσο όρο).

Αυτά βέβαια από την οπτική του συνειδητοποιημένου καταναλωτή αφού από την μεριά του εμπόρου το επιθυμητό είναι να πουλάει όσο το δυνατόν ακριβότερα ώστε να μπορεί να βγάζει και περισσότερα, οπότε αν είστε άμεσα συνδεδεμένοι με κάποια από αυτές τις εταιρίες είναι απόλυτα λογικό να τις υποστηρίζετε και αυτό δεν το λέω καθόλου ειρωνικά, υπεραπλουστευμένο μπορεί να είναι μα συνάμα και λογικό. :-)

Πάντα με φιλικούς χαιρετισμούς, Δημήτρης. :-)

Δημοσ.

[...]

Αν έπιανες στα χέρια σου ένα οποιοδήποτε Windows Phone 7 τελεφώνιον, θα γελούσες με το post σου το οποίο μόλις παρέθεσα.

Καλό είναι να γελάς πάντως, αρκεί να ξέρεις το γιατί. :)

edit:

Τελικά ενοχλεί αυτή η άνοδος της ΖΤΕ; Λέτε να γίνει η εταιρεία που κάποιοι θα λατρεύουν να μισούν; No way!

billdanos επειδή βλέπω πως συνεχώς φέρνεις παραδείγματα. Το παράδειγμα δεν είναι επιχείρημα και δεν τεκμηριώνει θέσεις/απόψεις. Είναι απλά ένα παράδειγμα.

Ειδικά αυτό με τις φακές, άλλο πράμα... :)

edit2: Αν πείσω ένα κάτοχο ZTE Skate πως ο,τιδήποτε άλλο(SGSII, iPhone4,HD7) είναι συμβιβασμός, τότε έχω δημιουργήσει ένα τωρινό κάτοχο iPhone! (Για τα υπόλοιπα προϊόντα Apple δεν λέω κουβέντα. Respect!)

Αλλά δεν είμαι Apple. :(

Δημοσ.

Και γω που λες, επέλεξα ένα ΚΙΑ ceed 3θυρο, μαύρο, με 109 άλογα στα 1400cc. Στην πραγματικότητα όμως ήθελα ένα GOLF με full extra αλλα το budget δεν έφτανε, οπότε συμβιβαστηκα. Δεν έχω κανένα παράπονο απο το αυτοκίνητο αλλα ποτε δεν ένιωσα πως έχω ένα golf και ποτε δεν προσπάθησα να πείσω κανέναν πως είναι καλύτερο απο το golf αν και σε πολλούς τομείς είχε καλύτερες επιδόσεις σε συνδυασμό με την ελκυστική τιμή. Η συνολική εμπειρία μου όμως δεν ήταν και δεν θα μπορούσε να γίνει όπως με το αν έπαιρνα ένα Golf. Η λέξη κλειδί είναι η "συνολική" εμπειρία.

Αυτα απο μένα.

Παλι συγκρινεις προιοντα που δεν κοστιζουν το ιδιο.

Μηπως ομως τωρα με το KIA εχεις καλυτερη "συνολική" εμπειρία απο οτι απο το να ειχες αγορασει το μπρικι εν ονοματι FOX της VW που κοστιζει ιδια με το Ceed σου?

;)

Βεβαια, αυτα τα παραδειγματα/αναλογιες, συνηιως το μονο που προσφερουν τελικως ειναι γελιο(χωρια απο το μια πολυ χοντρικη αναπρασταση τι θελει να πει καποιος), γιατι ποτε δεν μπορει να ειναι αξιοπιστα..

Αν έπιανες στα χέρια σου ένα οποιοδήποτε Windows Phone 7 τελεφώνιον, θα γελούσες με το post σου το οποίο μόλις παρέθεσα.

Καλό είναι να γελάς πάντως, αρκεί να ξέρεις το γιατί. :)

Εχεις απολυ δικιο!!!!

Ειμαι κατοχος HTC Trophy 7, που το αγορασα 199€ και φυσικα γνωριζω οτι ειναι συνολικα καλυτερο απο το iPhone 3gs των 500€(και φυσικα απο ενα ZTE των 200€).

Μαλιστα , επειδη εμεινα πολυ ευχαριστημενος απο το trophy 7 , αποφασισα να δωσω το iPhone 4 που ειχα και να επενδυσω αλλου τα χρηματα του iPhone. (ισως ακομα και σε ενα μελλοντικο iPhone 5)

Το θεμα ειναι οτι οι κολλημενοι δεν το καταλαβαινουν αυτο και νομιζουν οτι ολα τα καλα κινητα ειναι πανακριβα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Παλι συγκρινεις προιοντα που δεν κοστιζουν το ιδιο.

Μηπως ομως τωρα με το KIA εχεις καλυτερη "συνολική" εμπειρία απο οτι απο το να ειχες αγορασει το μπρικι εν ονοματι FOX της VW που κοστιζει ιδια με το Ceed

Όχι, γιατι το fox δεν θα το έπαιρνα ποτε μιας και το θεωρώ απαισιο και άσχημο.

Δημοσ.

Όχι, γιατι το fox δεν θα το έπαιρνα ποτε μιας και το θεωρώ απαισιο και άσχημο.

Παλι μπερδευτηκες.

Δεν σε ρωτησε κανεις αν το fox ειναι απαισιο ή ασχημο, αλλα τι συνολικη εμπειρια θα επαιρνες σε σχεση με το ceed σου που κοστιζε τα ιδια χρηματα.

Απο αυτα που λες, προκυπτει οτι με το ceed θεωρησες οτι θα επαιρνες καλυτερη εμπειρια για αυτο και το προτιμησες σε αυτα τα χρηματα.

Οπως και να εχει, τα παραδειγματα/αναλογιες ειναι γενικοτερα ειναι ακυρα, γιατι πολυ απλα οπως και μονος σου βλεπεις ειναι τελειως αναξιοπιστα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Η ουσία λοιπόν ποια είναι;;; Αν σου αρέσουν οι συσκευές της apple και τις αγοράζεις 600 ευρώ όταν το συνολικό κόστος δεν ξεπερνά τα 300, γιατί να θέλεις να τις πληρώσεις 1200;;; Θέλεις;;; Δεν θέλεις!!! Άρα αν αρχίσει να φεύγει κόσμος από την apple και αρχίσει να κοιτάει άλλες εταιρίες, τότε θα πιεστεί η εταιρία (και όλες οι υπόλοιπες φυσικά) να ρίξουν τις τιμές τους, άρα πάλι apple συσκευή θα πάρεις αλλά σε χαμηλότερη τιμή. Θα βγεις λοιπόν κερδισμένος;;;

Όχι δεν θα βγω κερδισμένος γιατι αν η apple ρίξει τις τιμές, θα το κάνει ρίχνοντας και την ποιότητα κατασκευής. Και τότε δεν θα διαφέρει απο τους άλλους οπότε δεν θα ενδιαφέρει και μένα!

Τα ίδια έκανε και ο Sculley όταν έδιωξε τον jobs απο την apple και είδαμε που κατέληξε η εταιρία και τα προϊόντα της.

Παλι μπερδευτηκες.

Δεν σε ρωτησε κανεις αν το fox ειναι απαισιο ή ασχημο, αλλα τι συνολικη εμπειρια θα επαιρνες σε σχεση με το ceed σου που κοστιζε τα ιδια χρηματα.

Απο αυτα που λες, προκυπτει οτι με το ceed θεωρησες οτι θα επαιρνες καλυτερη εμπειρια για αυτο και το προτιμησες σε αυτα τα χρηματα.

Οπως και να εχει, τα παραδειγματα/αναλογιες ειναι γενικοτερα ειναι ακυρα, γιατι πολυ απλα οπως και μονος σου βλεπεις ειναι τελειως αναξιοπιστα.

Το ceed το πήρα γιατι θεώρησα πως με τα χρήματα που είχα ήταν μια απο τις καλύτερες επιλογές και όχι τόσο σε σχέση με την περιγραφή των χαρακτηριστικών του αλλα με τη συνολικότερη εικόνα του (καμπύλες, γραμμές, εσωτερικό, τον ήχο που κάνει η πόρτα όταν κλείνει, οι διακόπτες του κλιματισμού κλπ κλπ).

Το golf όμως θεωρώ καλύτερο για μένα και αυτο δεν αλλάζει όσο καλο να είναι το ΚΙΑ. Αν είχα τα χρήματα δεν θα κοίταζα ποτε το ΚΙΑ γιατι η εμπειρία που έψαχνα προσωπικά υπήρχε μόνο στο golf.

Τέλος, προσωπικά μου αρέσουν αυτα τα παραδείγματα και οι αναλογίες γιατι εώς τώρα με βοήθησαν σε πολλα θέματα στη ζωή μου και στη δουλεια μου αν και "αναξιοπιστα".

Δημοσ.

Το golf όμως θεωρώ καλύτερο για μένα και αυτο δεν αλλάζει όσο καλο να είναι το ΚΙΑ. Αν είχα τα χρήματα δεν θα κοίταζα ποτε το ΚΙΑ γιατι η εμπειρία που έψαχνα προσωπικά υπήρχε μόνο στο golf.

Παλι μπερδευεσαι και συγκρινεις προιοντα που δεν κοστιζουν το ιδιο.

Τουλαχιστον καταληξαμε οτι στην KIA πηρες με αυτα τα χρηματα που εδωσες καλυτερη "συνολικη" εμπειρια απο οτι αν επαιρνες ενα αντιστοιχων χρηματων VW.

Όχι δεν θα βγω κερδισμένος γιατι αν η apple ρίξει τις τιμές, θα το κάνει ρίχνοντας και την ποιότητα κατασκευής. Και τότε δεν θα διαφέρει απο τους άλλους οπότε δεν θα ενδιαφέρει και μένα!

Αυτοαναιρεισαι, γιατι προηγουμενως ελεγες οτι ηξερες οτι η apple εχει μεγαλα κερδη..

Πολλες εταιριες που δουλευουν με μεγαλο ποσοστο κερδους, θα μπορουσαν να ριξουν τις τιμες τους χωρις να ριξουν την ποιοτητα κατασκευης κλπ, απλα μειωνοντας το κερδος τους.

Φυσικα και δεν θελουν και καλα κανουν ως επιχειρησεις απο την στιγμη που συνεχιζουν να εχουν κερδη.

Μαλιστα η apple εχει ριξει σε διαφορα προιοντα την τιμη τους σε διαφορυς χρονικες στιγμες, χωρις να αλλαξει την ποιοτητα κατασκευης τους.

Αλλα αυτο το εκανε συνηθως οταν εβλεπε οτι δεν πουλαγε οσο ηθελε η συσκευη. Μαλιστα το εκανε και με το πρωτο iPhone, που εριξε την τιμη του κατα $200 μολις 2 μηνες αφοτου βγηκε στα καταστηματα.

Και εσυ τοτε βγηκες κερδισμενος, γιατι πηρες το πρωτο iPhone 2g, κατα $200 φθηνοτερα χωρις να αλλαξει η ποιοτητα κατασκευης του.

Το ιδιο εκανε ξανα η apple και με το macbook air, οταν ειδε οτι δεν πουλαγε οσο ηθελε.

Οποτε μια πτωση στην τιμη ενος προιοντος, δεν σημαινει οτι χειροτερεψε και η ποιοτητα κατασκευης.

• Super Moderators
Δημοσ.

Αυτοαναιρεισαι, γιατι προηγουμενως ελεγες οτι ηξερες οτι η apple εχει μεγαλα κερδη..

Ολες οι εταιριες που δουλευουν με μεγαλο ποσοστο κερδους, μπορουν να ριξουν τις τιμες τους χωρις να ριξουν ποιοτητα κατασκευης κλπ, απλα μειωνοντας το κερδος τους.

Φυσικα και δεν θελουν και καλα κανουν ως επιχειρησεις απο την στιγμη που συνεχιζουν να εχουν κερδη.

Μαλιστα η apple εχει ριξει σε διαφορα προιοντα την τιμη τους σε διαφορυς χρονικες στιγμες, χωρις να αλλαξει την ποιοτητα κατασκευης τους.

Αλλα αυτο το εκανε συνηθως οταν εβλεπε οτι δεν πουλαγε πολυ η συσκευη. Μαλιστα το εκανε και με το πρωτο iPhone.

Ποτέ δεν με κατάλαβες αλλα anyway!

:)

μαμω την αππλε κ τα ιφονε σε κάθε θέμα έλεος για κάποιους ανθρώπους δεν υφίστατο η απλε πως να το κάνουμε;Αστε μας ήσυχους!

Να και η αισθητική που λέγαμε (απο το nick μέχρι το κείμενο και την υπογραφή)!

:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...