dvamv Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Παιδιά θέλω να περάσω καποια dvd στον σκληρό αλλά χωρίς να έχω απώλειες Τι να χρησιμοποιήσω για να μετατρέψω το vob σε άλλο format (που δεν ξερω ποιο ειναι?)
TheELF Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Αν δεν θες καμία αλλοίωση ανοίγεις τα vob με το avidemux, ανοίγεις το πρώτο π.χ. το VTS_01_1.VOB για τον πρώτο τίτλο και πας file->save->save video.. και το αποθηκεύεις βάζοντας και την κατάληξη δηλαδή ή .vob ή .mpg ,που αν και τυπικά δεν είναι 100% το ίδιο δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα και θα το αναγνωρίζουν σωστά και ποιο πολλά player.
dvamv Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Ευχαριστώ Αν θέλω να μετατρέψω όλο το dvd σε κάτι άλλο αλλά να γίνει ένα αρχειο (κι οχι ξεχωριστά για κάθε vob) τι να επιλέξω? vob σε avi ???
Tony_Montana Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Εγώ θα το κρατούσα ατοφιο. Το avi θα του ρίξει πολυ την ποιότητα. Ειδικά ποκυκαναλο ήχο τον ξεχνάς. Τι αξία έχουν τώρα τα 4gb?
TheELF Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Ευχαριστώ Αν θέλω να μετατρέψω όλο το dvd σε κάτι άλλο αλλά να γίνει ένα αρχειο (κι οχι ξεχωριστά για κάθε vob) τι να επιλέξω? vob σε avi ??? Αν κάνεις αυτό που λέω θα γίνει ένα ατόφιο αρχείο όσων GB είναι και το αυθεντικό. Αν θες να κερδίσεις και αρκετό χώρο μπορείς να το κάνεις mkv με το free make video βάζοντας ένα αξιοπρεπές bitrate θα χάσεις ελάχιστη ποιότητα που το ποιο πιθανό είναι να μην την καταλάβει ποτέ κανείς.
Bspus Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Καλυτερα καντο με το dvd decrypter. βα λε στις επιλογες no splitting διαλεξε και IFO mode και βρες το κομματι που ειναι η ταινια ολοκληρη. Φαινεται απο τη διαρκεια. Θα σου φτιαξει ενα τεραστιο vob αρχειο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα