giannisko Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Παιδια σημερα κατεβασα και εγκατεστησα το παρακατω προγραμμα που λεει free http://www.malwarebytes.org/products/malwarebytes_free Πατωντας το download με εβγαλε σε αυτο το link http://www.bleepingcomputer.com/download/anti-virus/malwarebytes-anti-malware?1 Πατησα εκει που λεει download now και εγκατεστησα το προγραμμα ,και στην επιλογη προστασια τσεκαρισα το ενεργοποιηση μοναδα προστασιας και εχει on line προστασια ,το ερωτημα μου ειναι πως γινεται αυτο ενω κατεβασα την free εκδοση που δεν εχει on line προστασια ? Δειξτε κατανοηση γιατι ειμαι ψιλοάσχετος. Ευχαριστω εκ των προτέρων.
antonl Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Έχω την εντύπωση πως είναι trial. Σ εμένα τουλάχιστον έχει ένα κουμπί "Start Trial" εκεί που χει το πράσινο σηματάκι σε σένα.
giannisko Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Έχω την εντύπωση πως είναι trial. Σ εμένα τουλάχιστον έχει ένα κουμπί "Start Trial" εκεί που χει το πράσινο σηματάκι σε σένα. Αν ειναι trial τοτε σε ποιο λινκ ειναι βρε παιδια η free εκδοση ? Και αφετερου δεν βλεπω καπου να λεει ποτε ληγει
antonl Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Εννοώ ότι είναι trial το realtime protection. Μετά από Χ μέρες, θα σταματήσει να λειτουργεί μόνο αυτό. Έτσι υποθέτω τουλάχιστον
giannisko Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Εννοώ ότι είναι trial το realtime protection. Μετά από Χ μέρες, θα σταματήσει να λειτουργεί μόνο αυτό. Έτσι υποθέτω τουλάχιστον Aαα οκ τωρα καταλαβα,ευχαριστω Και μια ακομα ερωτηση αν ξερεις ,πρεπει να κατεβασω και το Spybot - Search & Destroy για spyware ? η δεν ειναι απαραιτητο κανει το ιδιο και το Malwarebytes - antimalware ?
antonl Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Συνήθως αυτά τα δυο προτείνονται συμπληρωματικά το ένα με τ άλλο επειδή σπάνια ένα anti-κάτι πρόγραμμα καλύπτει όλους τους τομείς. Εκτός απ το antivirus, αυτά τα δυο έχω εγκατεστημένα κι εγώ.
mchls Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Οταν εγκαθιστας για πρωτη φορα, σου βγαζει αυτο εδω... Πως και δεν το θυμασαι;;;
giannisko Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Οταν εγκαθιστας για πρωτη φορα, σου βγαζει αυτο εδω... Πως και δεν το θυμασαι;;; Ουπς γιαυτο ειπα παιδια οτι ειμαι ψιλοάσχετος,ναι οντως εβγαλε αυτο,αλλα ουτε καταλαβα για ποιο λογο το εβγαλε και το προσπερασα,και για την ακριβεια δεν θυμαμαι τι πατησα,τωρα δηλαδη ειναι trial και θα κλειδωσει η on line προστασια,μετα απο λιγο καιρο ?
mchls Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Ουπς γιαυτο ειπα παιδια οτι ειμαι ψιλοάσχετος,ναι οντως εβγαλε αυτο,αλλα ουτε καταλαβα για ποιο λογο το εβγαλε και το προσπερασα,και για την ακριβεια δεν θυμαμαι τι πατησα,τωρα δηλαδη ειναι trial και θα κλειδωσει η on line προστασια,μετα απο λιγο καιρο ? Εχεις 14 μερες... Αλλα σιγα απεγκατεστησε και ξανα εγκατεστησε το και πατα την Free Version...
giannisko Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Eυχαριστώ mchls. Απεγκαταστησα και ξαναεγκαταστησα,αλλα δεν μου εβγαλε αυτο το κουτακι που λεει δοκιμαστικη εκδοση αυτην την φορα,και εκανα απεγκατασταση με το revo unistaller και εσβησα την registry,αλλα τιποτα.
mchls Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Eυχαριστώ mchls. Απεγκαταστησα και ξαναεγκαταστησα,αλλα δεν μου εβγαλε αυτο το κουτακι που λεει δοκιμαστικη εκδοση αυτην την φορα,και εκανα απεγκατασταση με το revo unistaller και εσβησα την registry,αλλα τιποτα. Καλου κακου κανε και μια επανεκκινηση μετα την απεγκατασταση, και σβησε manually το φακελο με το malwarebytes στα Αρχεια Εφαρμογων...
giannisko Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Καλου κακου κανε και μια επανεκκινηση μετα την απεγκατασταση, και σβησε manually το φακελο με το malwarebytes στα Αρχεια Εφαρμογων... Eκανα και επανεκινηση μετα την απεγκατασταση,αλλα τιποτα δεν το βγαζει το trial version πια,οταν λες αρχεια εφαρμογων εννοεις στο φακελο με τα programs file? εκει δεν ειχε παραμεινη τιποτα,δεν πειραζει ομως ετσι και αλλιως σε 14 μερες θα καταργηθη απο μονο του αυτο,να σαι καλα.
mchls Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Eκανα και επανεκινηση μετα την απεγκατασταση,αλλα τιποτα δεν το βγαζει το trial version πια,οταν λες αρχεια εφαρμογων εννοεις στο φακελο με τα programs file ? εκει δεν ειχε παραμεινη τιποτα,δεν πειραζει ομως ετσι και αλλιως σε 14 μερες θα καταργηθη απο μονο του αυτο,να σαι καλα. Ναι εκει λεω...Program Files = Αρχεια Εφαρμογων ! Οκ τοτε...Σε 2 βδομαδες ολα κομπλε...
mrpink Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Εννοείς ότι έχεις ακόμα ενεργή την προστασία? Με δεξί κλικ στο tray icon δεν απενεργοποιείται? Αν όχι πήγαινε στις Υπηρεσίες (γράψε services.msc στην search bar των windows και πάτα enter) και διέκοψε την MBAMservice
giannisko Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Εννοείς ότι έχεις ακόμα ενεργή την προστασία? Με δεξί κλικ στο tray icon δεν απενεργοποιείται? Αν όχι πήγαινε στις Υπηρεσίες (γράψε services.msc στην search bar των windows και πάτα enter) και διέκοψε την MBAMservice Ναι φιλε μου με δεξι κλικ στο tray icon απενεργοποιητε,κανενα προβλημα,απλα μου εκανε εντυπωση πως στην free εκδοση ειχα on line προστασια,αλλα ηταν ακριβως αυτο που πατησα στο μηνυμα #7 εναρξη δοκιμαστικης εκδοσης, χωρις να ξερω τι ηταν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα