Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μολις ειδα το side effects...πολυ ωραιο ταινιακι η πρωτη εντυπωση ειναι πως προκειται για τις παρενεργειες ενος χαπιου αλλα δεν ειναι ετσι.....!

ανατρεπτικο κ με ωραιο τελος! στα αρνητικα του λιιιιιγο παρατραβηγμενο το βρηκα αλλα νταξει!

anyway περναει ευχαριστα η ωρα σου...7/10 απο εμενα.

Δημοσ.

scary movie 5 

πολύ γέλιο 

Άντερο δε μου είχε μείνει!

Μήπως ξέρετε ποιες ακριβώς ταινίες σατιρίζει;

Θέλω να δω πρώτα αυτές και μετά τη παρωδία ώστε να την ευχαριστηθώ περισσότερο. :-D 

Δημοσ.

Στο imdb παντως 3,9 μονο εχει το scary movie.

Αξιζει καθολου ρε παιδια ή τζαμπα θα παει ο χρονος?

Παντως στο scary movie 3 εχω λυθει στο γελιο και το θεωρω το κορυφαιο απο οσα εχουν βγει. Και ας εχει μονο 5,3 στο imdb...

Το 4 πλακα πλακα τωρα που το ψαχνω δεν πρεπει να το εχω δει...

• Like 1
Δημοσ.

Ολες οι παρωδιες εχουν χαμηλη βαθμολογια γενικα, αλλα αυτο δεν λεει κατι. Αυτος ειναι απλα ενας μεσος ορος.Για εσενα και για εμενα, μπορει αυτες οι ταινιες να ειναι για 8... :-)

Δημοσ.

Θέλω να δω πρώτα αυτές και μετά τη παρωδία ώστε να την ευχαριστηθώ περισσότερο. :-D 

Αν σου αρεσει ο Σεφερλης μην την χασεις θα λιωσεις! Με την καλη εννοια παντα ... :devil:

• Like 1
Δημοσ.

Αυτές είναι η ταινίες που σατιρίζει σύμφωνα με το imdb . Δες αυτές που γράφουν One of the main parodies από κάτω.

Child's Play (1988) 

Spoofed

Addams Family Values (1993) 

The "children" in the Inception spoof is similar to the children with just hair in the movie.

Final Destination (2000) 

Spoofed

Madea's Family Reunion (2006) 

The Madea character from Tyler Perry's movie series is spoofed.

Step Up (2006) 

A Janitor (played by Usher) is suggested to get a dancing lead role.

[Rec] (2007) 

The creepy girls look like the girl from this film.

Paranormal Activity (2007) 

One of the main parodies.

The Real Housewives of Atlanta (2008) (TV Series) 

The "test subjects" in the Rise of the Planet of the Apes spoof.

Orphan (2009) 

Spoofed

Inception (2010) 

Piranha (2010) 

The shark in Snoop Lion's pool.

Black Swan (2010) 

Insidious (2010) 

Katt William's "mask" in the psychic scene.

Paranormal Activity 2 (2010) 

Mob Wives (2011) (TV Series) 

Spoofed

Rise of the Planet of the Apes (2011) 

The Help (2011) 

The infamous "Hilly Holbrook" chocolate pie.

Paranormal Activity 3 (2011) 

The Cabin in the Woods (2011) 

"The Cabin in the Woods" is spoofed in this film.

Sinister (2012) 

The Honey Boo Boo scene.

Here Comes Honey Boo Boo (2012) (TV Series) 

Honey Boo Boo is spoofed

Paranormal Activity 4 (2012) 

Mama (2013) 

"Mama" is spoofed in this film.

Evil Dead (2013) 

"Evil Dead" is spoofed in this film.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Cabin in the woods

Μου άρεσε, αλλά δεν την προτείνω ακριβώς. Μόνο υπό προϋποθέσεις. Κατ' αρχάς και μένα ακόμη μου πήρε κάποιες ώρες για να καταλάβω ότι μου άρεσε και γιατί μου άρεσε.

Lost-ίζει αρκετά πάντως. Η συνταγή είναι από εκεί (όχι τυχαία, εμπλέκονται οι ίδιοι άνθρωποι). Σατιρίζει ένα σκασμό πράγματα και έχει ορισμένες πολύ δυνατές σκηνές, ενώ παίρνει στοιχεία επίσης από ένα σκασμό πράγματα, από βιντεοπαιχνίδια, μέχρι ταινίες τρόμου και στερεοτυπικές καταστάσεις. Δεν μπορείς εύκολα να τη συζητήσεις χωρίς να σποϊλεριάσεις, κάτι που είχα παρατηρήσει και προτού δω την ταινία, αλλά δεν είχα καταλάβει γιατί.

Δημοσ.

Holy Motors

Το οτι με κρατησε και δεν το εκλεισα ηταν σημαντικο. Ειχε μια εξελιξη και νομιζα οτι ημουν κοντα στο να καταλαβω τι εγινε. Διαβαζα ομως την συνοψη στο imdb και ψιλο εμεινα...

Αν θελετε να δειτε μια κουλτουριαρικη ταινια με τροφη για σκεψη περαστε ελευθερα

Δημοσ.

Parker.6.5/10.Κλασική ταινία Statham με πολύ μπαμ-μπουμ,ξύλο και μια J-Lo που αν δεν έμενε με τα εσώρουχα σε μια σκηνή θα έλεγα ότι ήταν άκρως εκνευριστική.Πόσο απίθανο soundtrack φτιάξανε? 

Badass http://www.youtube.com/watch?v=Kt_0LWCU8QY

• Like 1
Δημοσ.

Hansel & Gretel ή αλλιώς Βαρεμάρα και πλήξη. Με το ζόρι την άντεξα ειλικρινά και γι'αυτό ευθήνεται η Gemma Arterton. Πάνω που κατέβαιναν τα βλέφαρα τσούπ έσκαγε μύτη στην οθόνη άνοιγε το μάτι :lol:. Επίσης στα θετικά η μικρή διάρκεια της. Παραπάνω από '90 λεπτά σε αυτήν την μπούρδα δεν με κράταγε ούτε η Gemma με φόρεμα από το Prince of Persia.

4,5/10

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...