LuciferX Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα,θέλω να φτιάξω ένα USB με τα Win 7 Ultimate 64bit Greek για να τα εγκαταστήσω στον νεο μου σκληρό,όμως δεν ξέρω πως ακριβώς και χρειάζομαι βοήθεια. Επειδή είμαι από netbook ,δεν μπορώ να τα κάψω σε DVD,αφού δεν έχει dvd writer. Τα αρχεία που έχω και πρέπει να περάσω στο USB είναι τα εξης: Απ'ότι φαίνεται και από τον τίτλο είναι αρχεία έτοιμα να μπουν σε dvd ,αλλά το θέμα είναι να τα βάλω σε usb κάπως και να bootάρει,αλλά πώς;;; Έψαξα λίγο στο νετ,αλλά βρίσκω μόνο για να κάνω μετατροπή το dvd σε usb με κάποιον τρόπο,που δεν με ενδιαφέρει.
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Windows 7 USB Tool Θα χρειαστεις το iso των 7 για το συγκεκριμενο.
LuciferX Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Αυτό είναι το θέμα ότι δεν τα έχω σε iso,αλλά όπως τα έδειξα πάνω. Έτσι δεν μπορώ να κάνω κάτι;;
TheELF Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Ελεύθερο Win to flash πληρωμή flashboot και στα δύο μπορείς να δώσεις τον φάκελο και να σου κάνουν την δουλειά.
LuciferX Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Το έκανα με το πρώτο,το δοκίμασα στον παλιό δίσκο και έπαιξε. Thanks όταν πάρω τον καινούριο θα σας πω και αν έγινε η εγκατάσταση κανονικά!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα