Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto V - Περιμένοντας την ανακοίνωση για PC version


Anubis13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

H nVidia είπε ότι έκαναν λάθος και δεν γνωρίζουν τίποτα για την κυκλοφορία του GTA V στο PC, εκτός και αν το ξέρουν και μετά επειδή έφαγαν κράξιμο το πήραν πίσω.

 

Καλό 2014 θα πάει στο PC μαζί με PS4/X1

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 894
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Εγώ πάντως πολύ χλωμό το κόβω να βγει σε PC πριν την άνοιξη του 2014. Από προαίσθηση και μόνο, προβλέπω να βγαίνει σε κανα χρόνο από σήμερα.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν εκανε λαθος η Nvdia. Η Rockstar την αναγκασε να κανει αυτη τη δηλωση γιατι το ανακοινωσε χωρις να εχουν συμφωνησει και αυτοι. Δεν ειναι βλακες να το βγαλουν ενα χρονο μετα οσο πιο νωρις το βγαλουν τοσο πιο πολυ θα πουλησει .Εντωμεταξυ διερευσε σημερα  η εκδοση του 360 απο τον θειο!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάτι είδα για μπάρμπα στο 360 (και μάλιστα 3 διαφορετικές εκδόσεις). Δεν μπορώ να το ελέγξω ούτως ή άλλως μιας και το (τελευταίο) Xbox μου είναι απείραχτο και έχω ήδη προπαραγγείλει το παιχνίδι. Αλλά δεν θα με χάλαγε να του έριχνα και μια ματιά στο PS3 μέσα στο ΣΚ... B)



edit: βγήκε!!! για PS3, ε ρε δε θα κοιμηθούμε αυτό το ΣΚ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εεεεερε. Όλη την εβδομάδα δεν θα κοιμηθώ. Α και παρεπιμπτόντως, έλαβα ένα e-mail από την R* στο MouthOff

Dear user,

We are pleased to inform you that the "supposed leaks" of videos and screens at the social networks and on video sites are just normal copies of GTA V that users get earlier than the release date because when pre-ordering from the R* warehouse, we ship ahead of its release to make sure it gets on every country in the world without delay. Seems like the users here got it ahead of 17th September and for spoilership reasons we took down the videos of gameplays.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εντός ολίγων λεπτών θα το δω στο PS3 αλλά δε νομίζω να προλάβω να επιστρέψω με εντυπώσεις. Ήδη κοιμάμαι όρθιος :P Το πρωί πάλι.



edit: αρχίσανε τα όργανα, 8,5GB εγκατάσταση στο PS3. Πάντως ακόμα και από εξωτερικό δίσκο φαίνεται να φορτώνει γρήγορα. Περιμένω να τελειώσει η εγκατάσταση τώρα.

 

edit2: αχ, δεν είναι γραφτό. Ο installer είναι τόσο ηλίθιος που δεν μπαίνει καν στον κόπο να ελέγξει το διαθέσιμο χώρο του δίσκου πριν ξεκινήσει την εγκατάσταση. Είχα μόνο 5GB ελεύθερα άρα κόλλησε πριν της ώρας του και μετά μού κράσαρε και ολόκληρη την κονσόλα. Πάμε πάλι από την αρχή...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έπαιξα κανα μισάωρο. Τα γραφικά σε σχέση με τα προηγούμενα GTA είναι πραγματικά άντε γειά. Στην αρχή φοβόμουν για performance issues (όπως με το 4) γιατί η κίνηση έσπαγε αρκετά, ειδικά σε γρήγορες καταδιώξεις με αυτοκίνητα κλπ. Τελικά όμως ευτυχώς ήταν θέμα τηλεόρασης, μόλις έκοψα τα φίλτρα και γύρισα την είσοδο HDMI σε ονομασία PC (το κλασικό κουσούρι των LG, ακόμα και των ακριβών) όλα έστρωσαν και το παιχνίδι παίζει μια χαρά. Φαινόμενα popping, με δέντρα να εμφανίζονται από το πουθενά στα 5 μέτρα δεν είδα.

 

Πρόλαβα να απολαύσω μερικά από τα νέα features του παιχνιδιού, αν και προφανώς ελάχιστα σε σχέση με το σύνολό τους. Αυτό που μου έκανε περισσότερη εντύπωση είναι πως τελειώνοντας την κάθε αποστολή παίρνεις % rating ανάλογα με το πόσο καλά την έκανες (πχ. αν τράκαρες το αμάξι κλπ). Μετά το πέρας της σού δίνεται η ευκαιρία να την ξαναπαίξεις για να βελτιώσεις το rating, χωρίς αυτό να επηρεάζει την πορεία του παιχνιδιού γενικά. Επίσης η δυνατότητα quick save μέσω του κινητού τηλεφώνου. Γενικά το παιχνίδι φαίνεται να έχει απίστευτο βάθος. Περισσότερο αύριο.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικά όμως ευτυχώς ήταν θέμα τηλεόρασης, μόλις έκοψα τα φίλτρα και γύρισα την είσοδο HDMI σε ονομασία PC (το κλασικό κουσούρι των LG, ακόμα και των ακριβών) όλα έστρωσαν και το παιχνίδι παίζει μια χαρά. Φαινόμενα popping, με δέντρα να εμφανίζονται από το πουθενά στα 5 μέτρα δεν είδα.

 

φιλε μου τι εννοεις με αυτο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...