Anubis13 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Grand Theft Auto V has just been splattered all over the front page of the Rockstar website with a simple declaration. TRAILER: 11.02.11. That was a surprise. Everything we know about the new Grand Theft Auto is contained in that logo. It could be anything. What are you hoping for from GTA V? Πηγή: http://www.pcgamer.com/2011/10/25/grand-theft-auto-v-trailer-incoming-also-gta-v-is-a-thing-now/ Τραιλερ σε μια εβδομαδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Απορώ πώς δεν έχει γίνει ακόμα πανικός!Περίμενα να πέσει το ίντερνετ σε μια τέτοια ανακοίνωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Meraklis56 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Ω.Αυτά είναι!Τα καλύτερα νέα που έχω ακούσει εδώ και αρκετό καιρό απο το insomnia.Δεν με ενδιαφέρει πόσο θα τους πάρει για να βγάλουν το παιχνίδι,αλλά αρκεί να είναι ακόμα πιο παιχνιδάρα απο το 4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
activex Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 καποιοι εκει στη rockstar βιαζοντε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Αν δεν χακάρανε την σελίδα και είναι αλήθεια θα τσιρίξω σαν ρουβίτσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Παρόλα τα US$600 million που φάγανε μύνηση για την βία και τους σκοτωμους In real life που προκάλεσαν το vice city και το IV ,αυτοι δε χαμπαριάζουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 οκ, το ανακοίνωσε και στο twitter η rockstar... μπορώ να αρχίζω να τσιρίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 ερχετε, ερχετε ΕΡΧΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Ελπίζω αυτή τη φορά να το κάνουν optimize στο pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios_geo Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Ελπίζω αυτή τη φορά να το κάνουν optimize στο pc Εγώ πάλι ελπίζω πως όχι. Το laptop μου μοντέλο 2010, μετα βίας έπαιζε το 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 αμα το πάμε με τα στατιστικά το κάθε πότε βγαίνει επόμενο GTA ,το GTA V θα βγει σε κανενα 12μηνο...Οπότε μην βιάζεστε να χαρείτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Ελπίζω να μην είναι σαν το χάλι το IV.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Ευτυχώς που δε το έχω τερματίσει ακόμα, εγω , το GTA IV .Στο 6% είμαι. Θα χω με κάτι να ασχολούμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Για να φτάσεις 6% το GTA IV θέλει @@. Είναι τόσο Unoptimized που το φτάνεις 1% και το παρατάς όπως είναι.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 μου σηκώθηκε... η τρίχα... άντε πάλι αναμονή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις