Προς το περιεχόμενο

Huawei IDEOS X5 Pro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατεβασα το quadrant standard edition και στο system information ρε παιδια μου λεει οτι Current freq(CPU) ειναι στα 768Mhz με max τα 1024. Τι παιζει? Δεν υποτιθεται οτι στο pro μοντελο ειναι ηδη χρονισμενος στο 1Ghz...

Παρομοια για την μνημη, αντι για 512 μου λεει συνολικη μνημη 354680....:fear:

Στο δικό μου το Current είναι ίσο με το Max (1024MHz). Φαντάζομαι το current μεταβάλλεται ανάλογα με τη χρήση. Αν θυμάμαι καλά από ένα σχετικό site, το σημαντικό είναι η αρχιτεκτονική να είναι version 7.

Η μνήμη (RAM) είναι όντως 354680 kB...

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Nαι οντως. Δεν μενει σταθερο, μου το εβγαλε και μενα καποια στιγμη ισο με 1024, κυριως τωρα που ειναι πληρως φορτισμενο. Χθες το ελεγξα οταν η μπαταρια ηταν στο 5% και ηταν στα 768, αρα ισως εχει να κανει με εξοικονομηση ενεργειας.

Δημοσ.

θα θελα να ρωτησω αν υπαρχει καποια διαφορα στο κουτι/συσκευασια που μας δειχνει το γεγονος πως προκειται για την PRO εκδοση του κινητου

επισης ερχεται κατ'ευθειαν με gingerbread η χρειαζεται να κανει αναβαθμιση οταν το ανοιξεις για 1η φορα?

γραφει u8800 pro

αναβαθμιση

Nαι οντως. Δεν μενει σταθερο, μου το εβγαλε και μενα καποια στιγμη ισο με 1024, κυριως τωρα που ειναι πληρως φορτισμενο. Χθες το ελεγξα οταν η μπαταρια ηταν στο 5% και ηταν στα 768, αρα ισως εχει να κανει με εξοικονομηση ενεργειας.

μην λεμε τα ιδια,ηρεμησε,δεν εχει τιποτα το κινητο σου.

εγω το εβαλα 122-768 μεγιστο.

post-121309-0-72914000-1320314982_thumb.png

Δημοσ.

Βρε δεν ειπα οτι εχει κατι απλα οπως ειπατε "αναλογα με τη χρηση" ετσι κι εγω το δικαιολογησα με την μπαταρια διοτι μου φαινεται λογικο οταν η μπαταρια ειναι ετοιμη να αποφορτιστει τελειως, ο επεξεργαστης να μη λειτουργει στο φουλ. Οπως ειπα, οταν μου εβγαλε 768, η μπαταρια ηταν στο 5% ενω τωρα που ειναι φορτισμενη μου δειχνει 1024.

Δημοσ.

Σε όσους έχουν παραλάβει το Pro, μια ερώτηση.

Πήγα σήμερα να το παραλάβω μετά από παραγγελία, αλλά για άσχετο λόγο, δεν το πήρα και θα πάω να το πάρω αύριο.

Όμως. Έτσι πως το είδα το κουτί μου κίνησε υποψίες.

Πρώτον και σημαντικότερον και παρακαλώ όποιος το έχει να μου απαντήσει.

Το κουτί δεν είχε ζελατίνα απ' έξω. Είναι έτσι τα πράγματα ή κανονικά θα έπρεπε να είναι μέσα σε ζελατίνα;

Και ρωτάω γιατί και τα 2 αυτοκόλητα που κλείναν το κουτί δεν μου κάναν καλή εντύπωση, σαν να μπήκαν μετά ήταν. Οπότε καταλαβαίνετε ότι φοβάμαι μήπως πήγαν να μου δώσουν κάτι ήδη ανοιγμένο.

Δεύτερον, έψαξα παντού για 'Pro' και το μόνο που βρήκα ήταν ένα πολύ μικρό στο μέρος του αυτοκόλητου του barcode. Έτσι είναι τα πράγματα ή θα έπρεπε να είναι εμφανές και στο κουτί, έξω στην φωτογραφία του κινητού; Αν το άνοιγα για να το δω, πάνω στο ίδιο το κινητό, υπάρχει κάτι εμφανές που να το ξεχωρίζει ότι είναι το Pro και όχι το παλιό;

Θα εκτιμούσα πολύ αν μπορούσατε να μου απαντήσετε μέχρι αύριο.

Δημοσ.

Σε όσους έχουν παραλάβει το Pro, μια ερώτηση.

Πήγα σήμερα να το παραλάβω μετά από παραγγελία, αλλά για άσχετο λόγο, δεν το πήρα και θα πάω να το πάρω αύριο.

Όμως. Έτσι πως το είδα το κουτί μου κίνησε υποψίες.

Πρώτον και σημαντικότερον και παρακαλώ όποιος το έχει να μου απαντήσει.

Το κουτί δεν είχε ζελατίνα απ' έξω. Είναι έτσι τα πράγματα ή κανονικά θα έπρεπε να είναι μέσα σε ζελατίνα;

Και ρωτάω γιατί και τα 2 αυτοκόλητα που κλείναν το κουτί δεν μου κάναν καλή εντύπωση, σαν να μπήκαν μετά ήταν. Οπότε καταλαβαίνετε ότι φοβάμαι μήπως πήγαν να μου δώσουν κάτι ήδη ανοιγμένο.

Δεύτερον, έψαξα παντού για 'Pro' και το μόνο που βρήκα ήταν ένα πολύ μικρό στο μέρος του αυτοκόλητου του barcode. Έτσι είναι τα πράγματα ή θα έπρεπε να είναι εμφανές και στο κουτί, έξω στην φωτογραφία του κινητού; Αν το άνοιγα για να το δω, πάνω στο ίδιο το κινητό, υπάρχει κάτι εμφανές που να το ξεχωρίζει ότι είναι το Pro και όχι το παλιό;

Θα εκτιμούσα πολύ αν μπορούσατε να μου απαντήσετε μέχρι αύριο.

φιλε το κουτι του ideos αν εναι ιδιο με του pro με του απλου ειναι χωρις ζελατινα με 2 ταινιες οι οποιες δεν γραφουν τιποτα πανω.αν τραβηχτει η ταινια γραφει void πανω.οποτε αν δεις στις τανιες να γραφει void σημαινει οτι καποιος τις ξεκολησε και τις ξανακολησε.για το αν ειναι το pro θα το καταλαβεις αμεσως οταν το ανοιξεις.1gb qualcomm msm 8255 chipset.

Δημοσ.

Και ρωτάω γιατί και τα 2 αυτοκόλητα που κλείναν το κουτί δεν μου κάναν καλή εντύπωση, σαν να μπήκαν μετά ήταν.

Δεύτερον, έψαξα παντού για 'Pro' και το μόνο που βρήκα ήταν ένα πολύ μικρό στο μέρος του αυτοκόλητου του barcode.

ετσι ειναι.και X5 στην μια μερια u8800 pro γραφει στην αλλη.

οι ταινιες γραφουν επανω i am secure

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικα οσοι ενδιαφερομαστε για το x5 το απλο κοιταμε το pro τωρα διχως δευτερη σκεψη?

ναι.

μα θαρρω οτι το εχουν καταργησει πλεον.

Δημοσ.

καλημερα παιδια, εχω το Huawei IDEOS X5 prο και εχω προβλημα στην φορτιση του κινητου. Πιο συγκεκριμενα ειναι η τριτη φορα που το φορτιζω και ενω το κινητο ειναι στην πριζα καμια 10 ωρες δεν εχει φορτιση ακομα, ειναι 52 % το level στην μπαταρια. Ακομα κατα την διαρκεια της φορτισης το κινητο ειναι κλειστο. οταν το ανοιξω και ειναι ακομα στην πριζα το επιπεδο στην μπαταρια λεει 0%. τι γινεται να το παω πισω? η θα στρωσει?ειχε κανεις παρομοιο προβλημα?

Δημοσ.

θα το προσπαθησω απο το pc, την πρωτη φορα που το φορτισα περιπου 7-7,30 ωρες απο πριζα ειχε φορτισει κανονικα, απο την δευτερη φορτιση και μετα παρατηρησα το προβλημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...