teddy90 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 γραψτε ολοι σας (οσοι θελετε) τα καλυτερα ψεματα που εχετε πει σε δικου σας ανθρωπους ή σε καποιον αγνωστο... σας καταλαβαν ή οχι? τι εγινε στην πορεια
PavelX Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Συνήθως όταν λέω "θα είμαι εκεί σε 10 λεπτά" με πιστεύουν.
Marria Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Ειχα βγει εξω για διασκεδαση και ειχα παρει ταξι να γυρισω σπιτι. Κατα την διαδρομη πιασαμε την κουβεντα και σε καποια στιγμη μου ζηταει το κινητο μου. Αν και δεν ηθελα να το δωσω αλλα δεν ηθελα να φανω και αγενης οποτε επρεπε να σκεφτω κατι στα γρηγορα. Ακολουθει η παρακατω στιχομυθια : Αυτος: Σε συμπαθησα πολυ , θες να βγουμε για κανα καφε ? Εγω: Ε ναι.. και εγω.. Αυτος: Ωραια δωσε μου και το τηλ σου να το εχω Εγω: (αντε να δω πως θα ξεμπλεξω τωρα.. και δινω το τηλ μου αλλα με το τελευταιο ψηφιο αλλαγμενο) Αυτος: Ωραια σε παιρνω τωρα να το εχεις και εσυ (Εν τω μεταξυ ειχα και το κινητο ανοιχτο και εκανα πως επαιζα μαζι του) Aυτος: Παιρνω αλλα μου λενε πως το κινητο ειναι απενεργοποιημενο, σιγουρα μου εδωσες το σωστο νουμερο? Εγω να εχω αλλαξει εκατο χρωματα... Εγω: A ξερετε εχω παρει προσφατα αυτο το κινητο και δεν θυμαμαι το νουμερο καλα... οριστε και το σωστο νουμερο Συμπερασμα : Οταν δινετε λαθος αριθμο κινητου να το κλεινετε κιολας.
Marria Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Τι ο ταξιτζης ? Δεν ειχε συνεχεια το ψεμμα μου
Marria Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Ολιγον τι, αλλα δεν ειναι και ο μονος, εχω και αλλες τετοιες εμπειριες με ταζιτζηδες
cthulhucarbide Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Ε και συ, θα'χες τζάμπα πήγαινέλα. Για πες
pappous_soulis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Τελικά βγήκατε; Τον φλόμωσες και με άλλα ψέματα;
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Είμαι στρέητ είχα πει ένα φεγγάρι στη Βεγγάζη
Marria Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Eννοειται δεν βγηκαμε, αμα ηθελα να βγουμε θα εδινα απο την αρχη το τηλ μου, απλως ηθελα να μαι ευγενικη, ηταν και αργα το βραδυ και ειχα και σχεση τοτε που ζηλευε το οτιδηποτε
freedubus Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Αφού τελικά του έδωσες τον αριθμό σου. Μμμ;
Marria Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Αναγκαστηκα να το δωσω αλλα αυτο δεν σημαινει πως ειχα και αλλη επικοινωνια μετα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα