Προς το περιεχόμενο

Πρωτακουστο προβλημα

kon-man

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απο λιγο ανοιξα τον υπολογιστη laptop toshiba με windows 7 και οταν ανοιξε στο λογοτυπο της toshiba αρχισε να βγαζει ενα θορυβο σαν συρηνα πι,πι,πι, και εμπαινε μονο στην επιδιορθωση των Windows κανοντας συνεχεια

ιθορυβο, δεν ανοιγει με τιποτα. Εχω μεσα δυο λογισμικα windows 7, σε ξεχωριστο δισκο.

.Δεν μου χει ξανατυχει τι κανω;

Εχθες ηταν μια χαρα.

Δημοσ.

filip Δυστηχως δεν εχω τετοιο cd ακομα, αλλα μαλλον δεν μπουταρει γιατι μπηκα στo Bios καινει κατι τρελα.

Επισης μου χει ανοιξει μια φορα μεχρι τωρα και κατα τυχη, τα παντα στην οθονη ειχαν μια αποχρωση πρασινη.

Προχθες ειχα κατεβασει ενα προγραμμα για να το δω, νομιζω virtual λεγοταν αν παιζει ρολο.

Δημοσ.
Δυστηχως δεν εχω τετοιο cd ακομα

Κατεβασε το απ το λινκ που σου έχω δώσει..

Αν και από αυτά που μου λες, απιζει να είναι κ κάρτα γραφικών...

Δημοσ.

Δηλαδη εαν τα χει παιξει η κσρτα γραφικων δεν ανοιγει ο υπολογιστης; ουτε μπουταρει; Περιεργο μου φαινεται, εισαι σιγουρος οτι τα συμπτωματα αυτα μας οδηγουν σ αυτο το συμπερασμα;

Για την πρασινιλα παντως μπορει αλλα δεν το εκανε και στα δυο λογισμικα.

Εχθες συνδεσα μια παλια εξωτερικη οθονη που ειχα για ταινειες εαν παιζει ρολο. Αλλα επαιζε καλα.

Δημοσ.

Λοιπον φαινεται οτι το φτιαξα, αφησα κλειστο τον υπολογιστη και εκτος ρευματος για μερικες ωρες ,επειτα τον ανοιξα εβαλα το dvd των windows και το μπουταρα, το εγκατεστησα πανω στο δευτερο λογισμικο..... :confused: :confused: :confused: και ιδου. Μα τι γινεται ρε παιδια τι κουφα ειναι αυτα, ευτυχως φαινεται οτι δεν επηρεαστηκε ουτε το πρωτο.

Λες να με πιασει παλι στον υπνο :-) :blink: :wacko:

Πως ειναι δυνατον πριν να κανε σαν τρελο και μετα απο μερικες ωρες ..δεν συμβαινει τιποτα :mrgreen: :-) B)

Περιεργα πραγματα.. :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...