Comaniac Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Έχω το εξής πρωτόγνωρο για μένα προβλημα και σε αναζητήσεις μου στο internet αντιλαμβάνομαι οτι δεν το έχει αντιμετωπίσει κανείς καθότι δεν έχω βρεί την παραμικρή αναφορά σε κάτι αντίστοιχο. Δεν μπορώ με κανένα τρόπο απολύτως να αντιγράψω αρχεία. Διαπίστωσα οτι το πλήκτρο της επικόλλησης είναι απενεργοποιημένο από οποιαδήποτε λειτουργία του υπολογιστή. Είναι σαν να έχει πρόβλημα το πρόχειρο του υπολογιστή να υποθέσω, καποια μνήμη που σώζει προσωρινά της πληροφορίες πλην την αντιγραφη ή μετακίνηση. Πάει το μυαλό σας καπου εκτός απο την κλασσική του ιού. Δεν μπορώ να κάνω και format γιατί δεν μπορώ να πάρω backup. Ευχαριστώ παιδιά αναμενω με αγωνία.
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Για το αντιγραφη /επικολληση δικομασε με τα πληκτρα Ctrl+c και Ctrl+v ??? Αν δεν πιανει ουτε αυτο για δοκιαμασε να μπουταρεις με live cd να δοκιμασεις
antonl Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δώσε λίγες λεπτομέρειες παραπάνω. Πώς πας να αντιγράψεις; Copy/paste με δεξί click στα αρχεία; Drag and drop; ctrl+c / ctrl+v; Δοκίμασε με τους παραπάνω τρόπους αλλά κι από command prompt να δεις τι γίνεται: win+R -> cmd -> copy my_file your_file
_BASSstarlet_ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 http://kb.mozillazine.org/Clipboard_not_working
micos000 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Κάνε ένα full scan με το malwarebytes ή το super antispyware (δωρεάν και τα δύο) για αρχή γιατί μυρίζει malware. Ανέβασε ένα log από το hijackthis αν δεν βρεις άκρη.
Comaniac Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Παιδια ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση. Θα τα δοκιμασω ολα οσα μου γραφετε και θα επανελθω Δεν μου ανοίγει κανένα προγραμμα, απίστευτο κόλλημα. Παρόλα αυτά με το goodsync κατάφερα και αντέγραψα κάποια βασικα και πάω χαλαρα για format να τελειώνουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.