Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 648
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

f90c912ca67349429f8763b.png

Βρε παιδιά και με default και ειδικά άμα του χώσις overclocking είναι σαν να πιάνεις γκόμενα την ΔΕΗ !!! οποτε ΔΕΝ και πάλι ΔΕΝ sorry AMD.

Δημοσ.

Τελικά είναι καλύτεροι ή χειρότεροι σε επιδόσεις από τους Intel;

Έκανες πολλάκις το ίδιο πράγμα στο προηγούμενο topic, αλλά εδώ όχι. Προειδοποίησα μάλιστα επί τούτου στο εναρκτήριο post. :mad:

Τρεις μέρες «άδεια» νομίζω είναι αρκετές για να μελετήσεις τα reviews από τα links που έχουν παρατεθεί εδώ ή απλά να διαβάσεις τα μηνύματα των υπολοίπων μελών στο θέμα. Άμα τη επιστροφή σου, θα έχει γραπτό τεστ στην ερώτηση «είναι καλύτεροι ή χειρότεροι;», σύμφωνοι...;

Δημοσ.

συμφονα με αυτο

http://www.anandtech.com/bench/Product/434?vs=122

o 8150 που εχει τα τριπλασια και λευτα απο τον δικο μου (80 ευρω εχει) εχει καπου την διπλασια επιδοση αντι για την τριπλασια οπος παει με την τιμη..

:fear:

υ.γ. σε πιο site βλεπουμε ποσο ρευμα τραβαει ενας cpu πριν και μετα απο o/c ?

Δημοσ.

amdfx8150202.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Τα λέει όλα νομίζω, δεν έχεις άδικο κάπου. Ο 2500Κ σφουγγαρίζει το πάτωμα με τον Bulldozer.

το υψηλοτερο = και καλυτερο?

Δημοσ.

υ.γ. σε πιο site βλεπουμε ποσο ρευμα τραβαει ενας cpu πριν και μετα απο o/c ?

http://www.insomnia.gr/topic/422973-amd-fx-bulldozer-%ce%b3%ce%b5%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%83%cf%85%ce%b6%ce%ae%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7/page__view__findpost__p__4332948

το υψηλοτερο = και καλυτερο?

ta koκκινα ειναι που χανει

Δημοσ.

Δυστυχώς για τα μπάζα η μπουλντόζα της amd :(

landfill.jpg

πάντως και η ιντέλα άρχισε τις @@ιές, θα ζητάει 1 χιλιάρικο για επιδόσεις 2600..

http://www.tomshardware.com/reviews/core-i7-3960x-x79-performance,3026.html

ρε φράγκο δεν δίνω λέμε, από 2013 και βλέπουμε, οξωωωωω

Δημοσ.

Να ρωτήσω κ εγώ κάτι παιδιά,τελείως χωρίς να παίρνω θέση σε στρατόπεδα. Και μην απαντήσετε σε στυλ που θα πιάσουν να μαλωνουν όλοι μεταξύ τους.. Και να μην πέσετε πάνω μου να με φάτε!

Γράψατε ότι έπεσαν λεφτά πολλά για αυτήν την τεχνολογία κ είναι λογικό να φεύγουν λεφτά. Λέγανε να περιμένουμε να τους δούμε.. Και εμφανίζοντε και τελικά δεν βγαίνει καλο αποτελέσματα ή έστω το αναμενόμενο! Γιατι? Η εταιρία δεν το είχε δει πριν τους βγάλει στην αγορά?Δεν είχε τρέξει τεστς και να δει ότι κάπου χάνουν?

Θέμα μαρκετινκ?

android.png

Δημοσ.

Γιατι? Η εταιρία δεν το είχε δει πριν τους βγάλει στην αγορά?Δεν είχε τρέξει τεστς και να δει ότι κάπου χάνουν?

ειχα και εγω αυτη την απορια και διαβασα ενα ποστ του sebastian το οποιο δινει μια λογικη εξηγηση καπως.

Η αποψη μου, στο πως το ειδε η AMD και εβγαλε αυτο το BD στην αγορα :

1. Ο κοσμος που περιμενει κατι νεο απο μια εταιρεια σαν την AMD.

2. Ειδαν οτι το B0 ειναι ΜΑΠΑΣ. Πάθανε εγκεφαλικά εκεί...

3. Προσπαθησαν να βελτιωσουν τον ΜΑΠΑ, και φτασαμε στο Β2.

4. Πως θα τον πλασαρουμε τωρα στην αγορα που τα νουμερα δεν τραβανε ? Θα το παρακαμψουμε, βαζοντας 2χ6990 (ΑΤΙ), λέγοντας για hyper maximou oc potential (μουφες) για 40 lanes support και αλλα....Get 8 cores in your systems, maximum power!

5. Λεγοντας και θυμιζοντας το ονομα FX σε καθε logo (Ιεροσυλία στο προσωπο του πραγματικου FX οπου ειναι στο μουσειο εδω και καποια χρονια και βλεπει τα γεγονοτα)

Για μενα δεν πρεπει να βγει αυτος ο FX, καλυτερα να βαφτιζανε τον 6core -> FX να τον πεταγανε στα 32nm και να επαιζε 5,0ghz...

Eλα ομως που η τεχνολογια BD ειναι μια ολοκληρη σειρα απο servers+desktops...

Προσεχε AMD μην καταστρέψεις την ΑΤΙ! και ο Llano μαπας θα ηταν εαν δεν εβαζε το χερακι της η ΑΤΙ...αλλα σωθηκε!

http://www.thelab.gr/1063102891-post1439.html

Δημοσ.

Γράψατε ότι έπεσαν λεφτά πολλά για αυτήν την τεχνολογία κ είναι λογικό να φεύγουν λεφτά. Λέγανε να περιμένουμε να τους δούμε.. Και εμφανίζοντε και τελικά δεν βγαίνει καλο αποτελέσματα ή έστω το αναμενόμενο! Γιατι? Η εταιρία δεν το είχε δει πριν τους βγάλει στην αγορά?Δεν είχε τρέξει τεστς και να δει ότι κάπου χάνουν?

Ανεξάρτητα από το αν βγαίνει το επιθυμητό αποτέλεσμα, κάποια στιγμή πρέπει να κάνεις release κάτι για να αρχίσεις να παίρνεις και κανα φράγκο αντί να ξοδεύεις μόνο, αλλιώς θα κλείσεις.

Επίσης κάποιος ανέφερε παραπάνω κάτι του στυλ "γιατί τους αφήνει η Intel" -- γιατί να μήν τους αφήνει, θα έλεγα εγώ. Και "ανταγωνισμό" (σε εισαγωγικά, γιατί πάει πολύς καιρός που η AMD έβλεπε έστω και στον ορίζοντα επιδόσεις παραπλήσιες με την εκάστοτε Extreme Edition ναυαρχίδα της Intel) να λέμε οτι έχουμε, και να βγάζουμε όσο κέρδος θέλουμε στα performance και πάνω τμήματα της αγοράς.

Δημοσ.

ειχα και εγω αυτη την απορια και διαβασα ενα ποστ του sebastian το οποιο δινει μια λογικη εξηγηση καπως.

Μάλιστα. Και δεν φοβούνται οι εταιρίες οι οποίες εταιρίες κάνουν τέτοιες κινήσεις..ότι μπορούν να έχουν πρόβλημα? Ακομα δηλαδή και από τους ανθρώπους αυτούς που τους περίμεναν πως κ πως,δεν ένοιωσαν ότι η εταιρία απλώς τους έλεγε για να τους πει? Τουλάχιστον από αυτά που διάβαζα που γράφετε,είδα ότι έχετε απογοητευτει..

Εκτός βέβαια αν τα συγκριτικά που ο έχουν βγει αποτελούν κακο σκοπό του μαρκετινκ..αυτά πάντα φιλικά με τις απορίες που με πιάνουν κάθε τοσο με αυτά. Ε ναι να βγάζεις ένα προιόν για να πουλήσεις,αλλά τι γίνεται άμα βγάλεις ένα προιόν που δεν αποδίδει τα αναμενόμενα?εκεί κολλαω.. Δεν περιμένεις σαν καταναλωτής κάποια πιο σωστή μεταχείριση?

android.png

Δημοσ.

Πάντως αν πήγαινε ο 8120 95W στα 150€ ίσως να ψηνόμουν να πάρω.

Κλασσική περίπτωση του "δε μπορώ να πιστέψω ότι ένας 8πύρηνος δε σπέρνει".

Και εγώ δε μπορώ να πιστέψω ότι με 3-5 βαριές εφαρμογές θα μπουκώσει πρώτος ο 8120 ακόμη και από τον 2600K....

Μάλλον πρώτος στόχος ήταν οι server και κατά λάθος προέκυψε και πλεονέκτημα για τις APU (διπλάσιος χώρος για radeon cores σε 4-πύρηνο).

Εγώ αυτό βλέπω να τελειοποιεί σε κάνα 2 χρόνια.

Να χαθεί δε χάνεται ειδικά από την στιγμή που δεν είναι πλειοψηφία όσοι ανατρέχουν σε benchmarks και είναι πολύς ο κόσμος που εντυπωσιάζεται από Cores και GHz!

αφήστε που τα χοντρά λεφτά είναι στα Netbook,Laptop. Είναι μια περιοχή που πλεονεκτεί με τις APU και αν στρώσει και η παραγωγή της GF (δε της έφταναν όλα τα υπόλοιπα τώρα που θα μπορούσε να μονοπωλήσει την αγορά, της ζητάνε και δεν έχει να δώσει!!) ίσως αποκτήσει το ρευστό να δώσει κάτι δυνατό και στην αγορά των εντυπώσεων --> desktop

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...