Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4S

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Torch απο ποιον developer ομως ?  :X

Ποιον developer? torch λέγεται η εφαρμογή

https://itunes.apple.com/gb/app/torch-for-iphone-5/id380373609?mt=8

Eναλλακτικά υπάρχουν πάρα πολλές. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ρε παιδιά. εχω αυτή τη βλακεία που όταν τραβάς βίντεο μετά βγάζει ένα βουητό αντί για ήχο. ενώ όταν γράφει φωνή, παίζει κανονικά.

διαβασα στο γκοογκλε ότι το voice recording uses the bottom mic near the speaker, enw to video uses the upper mic near headphones jags.

και απο βιντεακιά λέει οτι θέλει καθάρισμα αυτή η ψιλή τριπούλα. εκτός ότι εκεί χωράει μόνο μία τρίχα απο την οδοντόβουρτσά μου, το πρόβλημα παραμένει.

το έχει πάθει κανείς άλλος?

https://discussions.apple.com/thread/2554427?start=15&tstart=0

Ερωτηση....Τελείωσε η φόρτιση του κινητου στις 11.30 και στις 2.30 είχε πέσει στο 30%.

Φταίει η 6.1.2;;η πρέπει να αλλάξω μπαταρία ;;

Δε χρειάζεται να αλλάξεις μπαταρία. Καταρχάς δες τι τρέχει στο background, κλείνε τις εφαρμογές από το multitasking και δες αν κάποια εφαρμογή τραβάει συνέχεια υπηρεσίες τοποθεσίας. Επισης αν έχεις ανοιχτό το 3g σε μέρος που δεν έχει καλό 3g σήμα θα προσπαθεί συνέχεια να βρει 3g με αποτέλεσμα να τα παίξει η μπαταρία. Αλλά να δεις στις υπηρεσίες τοποθεσίας τί γίνεται, και να κλείσεις όποιες εφαρμογές απο εκεί δε χρειάζεται να χρησιμοποιούν τοποθεσία. 

Επίσης δε μας είπες τί χρήση έκανες αυτές τις 3 ώρες και επίσης δε μας είπες αν έχεις jailbreak

Δεν του έκανα χρήση αυτό ειναι το παράλογο. Οχι δεν ειναι jailbreak,απλα οταν πέρασα την 6.1.2 το παθαινω. Τις κλεινω τις εφαρμογές μόνο safari - Facebook ειναι ανοιχτές και wifi κλειστό. Το 3G ανοιχτό. Εχει ακουστεί τπτ για την 6.1.2;

Δεν του έκανα χρήση αυτό ειναι το παράλογο. Οχι δεν ειναι jailbreak,απλα οταν πέρασα την 6.1.2 το παθαινω. Τις κλεινω τις εφαρμογές μόνο safari - Facebook ειναι ανοιχτές και wifi κλειστό. Το 3G ανοιχτό. Εχει ακουστεί τπτ για την 6.1.2;

Οτι έχει διορθώσει κάποιο θέμα που υπήρχε με το Microsoft exchange για καλύτερη μπαταρία χαχα!

Δε μου λες, το έκανες ΟΤΑ αναβάθμιση? Αν ναι, να το βάλεις στο iTunes και να κάνεις Restore/SET UP AS NEW και συγχρονισμό, όχι restore from backup. Να δεις που θα στρώσει. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Ψάχνω εφαρμογή λογικά για macos αλλά ίσως να θέλει και ios οπότε είχα ένα δίλημμα σχετικά με το που να το ρωτήσω:

Να μπορώ να στέλνω sms πληκτρολογώντας στο macbook κανονικά με τη χρέωση του δικτύου κινητής τηλεφωνίας μου... Όχι για jailbrake iphone...

<p>Ψάχνω εφαρμογή λογικά για macos αλλά ίσως να θέλει και ios οπότε είχα ένα δίλημμα σχετικά με το που να το ρωτήσω:</p>

<p> </p>

<p>Να μπορώ να στέλνω sms πληκτρολογώντας στο macbook κανονικά με τη χρέωση του δικτύου κινητής τηλεφωνίας μου... Όχι για jailbrake iphone...</p>

Δεν εχω δει κάτι τέτοιο, εννοείς προφανώς παρόμοιο με το messages του μακ οπου στέλνεις και λαμβάνεις imessage αλλα να μπορείς να στείλεις κανονικά sms σε κινητά που δεν εχουν imessage?

Σταλμένο από το iΤσίου, το ταχυδρομικό περιστέρι της apple

Ναι έτσι το σκέφτομαι, σαν τα νοκια που με το pc suite μπορώ να  διαβάζω-στέλνω μηνυμα με τον υπολογιστή χωρίς να χρειάζομαι το κινητό! Η σύνδεση γινόταν μέσω bluetooth ή usb! 

Ή αν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο υπάρχει μήπως τρόπος να πληκτρολογώ από το πληκτρολόγιο του macbook και να γράφει στο iphone?  

Ή αν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο υπάρχει μήπως τρόπος να πληκτρολογώ από το πληκτρολόγιο του macbook και να γράφει στο iphone?

Μπορείς να συνδέσεις bluetooth πληκτρολόγιο στο iPhone και να γράφεις από εκεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...